- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.141
Çok cici duruyorlar hem çaydanlığı da varmış... Ama you nun da dediği çtalları pek kullnaışlı değil gibi makinede değil de elde yıkamak lazım.
Canım şimdi aklıma geldi benimkinde çaydanlık yoktu acaba senin baktığında içinde çaydanlık da olduğu için mi fiyatı öyle ki?
Speedy bu arada bugün kahvaltı takımı görürsem özellikle senin için soracam.
canım inan dun yazdıklrımı neredeyse bütün site okumus hiç konusmadıgım insanlar bile mesaj attı üzülme düzelir dua ediyruz sana diye cok sasırdım cokta sevindim demkki cok duyarlı içten arkadaslar var aramız düzeldi canım yani duzeldi umarım bi daha olmaz cok cok tesekkür ederim
canm hoşgeldnn
ama neden katılmıyosun sohbete
öyle kaçamak kaçamak oturmak yok :)))
ÇÜNKİ SENİ ELİNDEKİ GELİN ÇİÇEĞİNDEN ALBÜMLER KISMINDAN BİLİYORUM ÇÇEĞİNE BAYILMIŞTIM :hulya: ÜZÜLDÜM YAZDIKLARINA DAYANAMADIM YANİ....
ogun ikeada gördum o yemek takımları gunluk ama ben misafir için kullanırım bayıldımmmmmmm koyu morrrrrrrr ama sadece cukur ve duz tabakları var kase fln yok ama alcam ondan
oyyyyy canım benim cok iyisin zaten çiçeğim olmasa beni kimse tanımıcak he delikafadulden
Bende bi ara görmüştüm mükemmeldi düz renkleri vardı yalnız ama almadımm mafoldumben
hala duruo al alacaksan ben alacam o an karar veremedim ama aklımda kaldı hafif kare gibi kenarları yuvarlak ama sivri deil koyu mor du tam benim rengimaklinialirimsmile alcam gidiyim gelimde onun turuncusunu almıs bana görumcem ama morda istiyorum morrrkaydirigubbakcemile3
İnan çok sevinirim canım çok iyi olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende morunu bide siyahını çok beğenmiştim mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?