-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ÇÜNKİ SENİ ELİNDEKİ GELİN ÇİÇEĞİNDEN ALBÜMLER KISMINDAN BİLİYORUM ÇÇEĞİNE BAYILMIŞTIM :hulya: ÜZÜLDÜM YAZDIKLARINA DAYANAMADIM YANİ....

canm hoşgeldnn
ama neden katılmıyosun sohbete
öyle kaçamak kaçamak oturmak yok :)))

NE BİLEYİ MUHABBETLERİNİZ BAĞLANTILI YAA ONDAN GİREMEDİM:kedi:

ogun ikeada gördum o yemek takımları gunluk ama ben misafir için kullanırım bayıldımmmmmmm koyu morrrrrrrr ama sadece cukur ve duz tabakları var kase fln yok ama alcam ondan

kızlar dün annem porland'ın fabrika satış mağazasına gitmiş.. tek tek tabak fiyatları paket halinde satılanlardan daha uygun oluyormuş. sanırım bu cumartesi gidip yemek takımı da halledeceğim :) bu arada bornoz takımım ve pamuk saten nevresim takımımı da (gelin yatağı için ekru renk) dayım istanbuldan hobby diye bi mağazanın toptancısından almış. fiyatları daha uygunmuş orda. aklınızda bulunsun hatta yeri sanırım kapalıçarşının orda çakmakçılar yokuşunda olması lazım. isteyen olursa detaylı olarak adresini alır size söylerim

Bende bi ara görmüştüm mükemmeldi düz renkleri vardı yalnız ama almadımm mafoldumben

hala duruo al alacaksan ben alacam o an karar veremedim ama aklımda kaldı hafif kare gibi kenarları yuvarlak ama sivri deil koyu mor du tam benim rengimaklinialirimsmile alcam gidiyim gelimde onun turuncusunu almıs bana görumcem ama morda istiyorum morrrkaydirigubbakcemile3

ay bi işe daldım uçmuş yazılanlar :))

boswer güle güle kullan tatlım:)) çok güzel kahvaltı setin :)) kırmızı :))

düğünümüz temmuz 18 de olacak.

gülsüncüm hayırlı olsun tekrar.. evlilik hayatına adım attın. darısı başımıza artık. sen nasılsın???

Bende morunu bide siyahını çok beğenmiştim mafoldumben

İnan çok sevinirim canım çok iyi olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım şimdi annemi arayıp sordum da benimkinin de üzerinde 43 parça yazıyormuş ama benimkinin bu çaydanlığı tek parça porselen yani şu altı metal/teflon olanardan değil. Ama başka bir yerde görmüştüm kahvaltı takımımın deseninde çaydanlık vardı.45-50 lira gibi bir fiyat vermişlerdi.

kızlar bende sizleri okuyorum ama işten dolayı yazamıyorum, ama sizi takipteyim hergün :) ve muhabbetiniz çok sıkı olduğu için araya giremiyoruz :) ben hafta sonu kışlıklarımı hurçlara yerleştirdim, cam eşyalarımı falan koliledim, değişik bi duygu oluştu bende, çok mutluydum ama genede burukluk oluştu, şaşırdım kendime valla ama giderken ağlamıcam, çünkü nişanlımı çok seviyorum yaaa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…