- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.121
göstermiyolar valla adet ya birini cagırırsan diger küsüo hepsini bastan cıkarmak daha iyi gelio
caspersy canım kendine iyi bak ben yazıyorum ama herkes kurmuş muhabbeti pek giremedim ben size iyi muabbetler
caspersy canım kendine iyi bak ben yazıyorum ama herkes kurmuş muhabbeti pek giremedim ben size iyi muabbetler
:gitme::gitme: ben yetişemiyorum kim ne yazıyo kime cvp veriyo anlamadım kızlar
canım kayınvbalidem içişn sabahtan hazırlarım ama annemlere akşam iş öıkışıda uyar... nasıl olsa onlar yardım ederler bana...:))) teşekkür ederim..canmm
ana yemek olarak aklında bişi yoksa
fırında tavuklu patates yapabilirsinn
başında beklemen de gerekmiyo ya
o sırada diğer yemeklerine bakarsın
baharatla falan karıştır bi güzel koy fırın poşetine
o pişmiş miss gibi kokunca da çıkarırsın tamamdır :)))
canım bende de var çok güzel kitaplar... detaylı... okuyunca basit gibi geliyor.. ama yinede yeni yeni yaptığım için yemek telaşlanıyorum.. teşkekür edeirm cnaım..gulsunn'cum çok pratik ve güzel yemek tarifleri vereyim sana hemen yapabileceğin şeyler.. tabi sever mi aile büyükleri bilmem ama şık duruyor masada
canım evt... anneler günü falan aradan çıkmış olur işte... iyi denk gelmiş bak... sende sıkma artık canını.. herşey çok güzel olcak:))dönecemde hiç gidesim yok dün ablasıyla konustum görümcemle yani dediki bk kızma içine atar çok üzülür pişman olur yada cok sevinir ama dısarıya belli etmez dedi o dun sirkeyle ilgili konustugumuz konu varya onada baktıralım git gel dedi anneannemde ameliyat olmustu anneler gunude var aradan cıkmıs olur:kedi:
bana geliyorlar canım...3 hafta biticek ve ben hala kimseyi alamadım yemeğe.. el öpmelerden fırsat kalmadı...galiba yemege geliolar birinize anlamadım hanginize ama :kedi:
bizde evlendik ben calısıyordum haftada 1 gun izin oluodu cumartesileri ilk 8 hafta yalnız kalamadık benim kuzenlerim onun ablası abisi arkadasları
canım hayırlı olsun... düğün yakınmı olcak peki??hoşbuldum. saol canım. sen nasılsın. ??
11 nisandan sonra(nişan) koşturmaca daha da hızlandı bizim.
evle ilgilendik bir süre, tedilat yaptırdık, nişanlı da çalıştığından ben hallettim çoğu işi. oranın koşuşturması vardı.
evet bende okuyup okuyup oturuyorum....you_know dün yazdıklarına çok üzüldüm dün hep aklımdaydın namaz kıldıgım da hep dua ettim...
evet bende okuyup okuyup oturuyorum....you_know dün yazdıklarına çok üzüldüm dün hep aklımdaydın namaz kıldıgım da hep dua ettim...
boswerr
çok şık duruyo canmm
kırmızı kırmızı hemde :))))
güle güle kullann
Bakıyorum işte bende nakitte elbette indirim olur ama kütahyadan haber bekliyorum
onlar ne fiyat vericek bakalım aklinialirimsmile
Evet ama öyle de olmazki abime ayıp olur adamın ehliyeti falan var :kedi:
Boşuna para vermiş oluruz yani sinir oldum bilmiyorum ne olucak :sinifsinif::sinifsinif:
spidi repine bk
:gitme::gitme: ben yetişemiyorum kim ne yazıyo kime cvp veriyo anlamadım kızlar
veee benim haberim var sizee
şu saat itibarı ile evleneceğim gün ve tarih resmi olarak belliiii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan3 ekim de ben de gelin oluyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün ben de aldım baya bişi arasında lavabo fırçaları da vardı banyoo ve mutfağa ayrı ayrıopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?