-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

caspersy canım kendine iyi bak ben yazıyorum ama herkes kurmuş muhabbeti pek giremedim ben size iyi muabbetler

:gitme::gitme: ben yetişemiyorum kim ne yazıyo kime cvp veriyo anlamadım kızlar

caspersy canım kendine iyi bak ben yazıyorum ama herkes kurmuş muhabbeti pek giremedim ben size iyi muabbetler

evet bende okuyup okuyup oturuyorum....you_know dün yazdıklarına çok üzüldüm dün hep aklımdaydın namaz kıldıgım da hep dua ettim...

canım kayınvbalidem içişn sabahtan hazırlarım ama annemlere akşam iş öıkışıda uyar... nasıl olsa onlar yardım ederler bana...:))) teşekkür ederim..

gulsunn'cum çok pratik ve güzel yemek tarifleri vereyim sana hemen yapabileceğin şeyler.. tabi sever mi aile büyükleri bilmem ama şık duruyor masada
canım bende de var çok güzel kitaplar... detaylı... okuyunca basit gibi geliyor.. ama yinede yeni yeni yaptığım için yemek telaşlanıyorum.. teşkekür edeirm cnaım..

canım evt... anneler günü falan aradan çıkmış olur işte... iyi denk gelmiş bak... sende sıkma artık canını.. herşey çok güzel olcak:))

galiba yemege geliolar birinize anlamadım hanginize ama :kedi:
bizde evlendik ben calısıyordum haftada 1 gun izin oluodu cumartesileri ilk 8 hafta yalnız kalamadık benim kuzenlerim onun ablası abisi arkadasları
bana geliyorlar canım...3 hafta biticek ve ben hala kimseyi alamadım yemeğe.. el öpmelerden fırsat kalmadı...

canım hayırlı olsun... düğün yakınmı olcak peki??

evet bende okuyup okuyup oturuyorum....you_know dün yazdıklarına çok üzüldüm dün hep aklımdaydın namaz kıldıgım da hep dua ettim...

canım inan dun yazdıklrımı neredeyse bütün site okumus hiç konusmadıgım insanlar bile mesaj attı üzülme düzelir dua ediyruz sana diye cok sasırdım cokta sevindim demkki cok duyarlı içten arkadaslar var aramız düzeldi canım yani duzeldi umarım bi daha olmaz cok cok tesekkür ederim

Canım şimdi aklıma geldi benimkinde çaydanlık yoktu acaba senin baktığında içinde çaydanlık da olduğu için mi fiyatı öyle ki?

veee benim haberim var sizee
şu saat itibarı ile evleneceğim gün ve tarih resmi olarak belliiii

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan3 ekim de ben de gelin oluyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm bnm hayırlı olsun
senide hemen ekliyorum listeye
ay ne güsel ya
allahım bana ve tüm isteyenlerede göster bugünleri :Saruboceq:

dün ben de aldım baya bişi arasında lavabo fırçaları da vardı banyoo ve mutfağa ayrı ayrıopuyorumnanaktan

ufak tefek görünüyo ama çok tutuyo ya
en güseli almak bian önce a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…