-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

teşekkürler kızlar
bana kalsa siyah alcaktım veya füme gibi ama
yazın sıcagında cok agır durur bunlar benim 35-40 yaşında kadın olsan tamam ama bu yaşında olmaz diye satıcı kadın bile vermek istemedi yani
bembeyaz da istemedim ne o öyle gelinlik gibi dedim, siyahlı beyazlı bişey aldım, dizimin üstünde, ince askılı, straplez olarak da kullanılabiliyo, biraz daha kilo verirsem straplez olarak giycem =)
ama içime sindi yani, derli toplu gösterdi bide, ben zayıf diilim yani normalde ama çok zayıf gösterdi
kadıköyden aldım opera onur pasajı var belki bilirsiniz, içi hep abiyeci, çok çeşit vardır diye hem de yakın diye oraya gittik. markanın sitesinden buldum resmini, birazdan eklicem albüme :)

bekliorum heyecanla hihoyyyt

seninkide hayırlı olsun canım =) benimkini daha alamadık aslında, işte yandan daraltılcak biraz 38i olmadı 40 büyük geldi eyvahedigeldismile
alsam asar karsıma gün boyu bakarım ben :ecrin_bebek:

arkadaslar modeli görün diye koydum fotografı albüme
ama tabi o manken bana göre cok zayıf ve cok uzun
onun üstünde bi minicik bişey gbi duruyo ama bende öle diil =)
nişandan sora eklerim kendi üstümdeki haliyle görürsünüz :teytey:

canım ben göremiyorum delikafadulden arkadaşlık daveti gönderdim kabul edermisin :kedi:

cemre'cim gayet başarılı bi elbise olmuş bence.. emre'de siyah beyazlı bi kravat taktı mı acayip uyumlu olursunuz

gördüm canım 1 tanesine yorum yaptım sırnaşık şey
evet gördüm canım sağol kuzum.. :) ev için en faydalı ev aletlerinden biri sositososito
elbisenin fotosunu bekliorum tatlım bu arada afiyet olsun opuyorumnanaktan

merhaba kızlarrrrrr
geçmişi ancak hallettimm
lepicimmmmm hadi hayırlısı tarih belli olmuş belirsizlik çok gıcık bi duygu şimdi birçok şey daha çabuk halledilecek inanıyorummmmopuyorumnanaktan
hatigecimmmm güle güle kullann katı meyva sıkacağını bütün fln sıkıo çok güzel görünüoooo
sipidicim eklediğin kahvaltı takımlarında 2. çok güzel rengi flnnn

benim mutfağım fuşya tonlarında günlük yemek takımı kahvaltı takımı ve diğer abudik gubidik şeyler benimde misafir için yemek takımı bakmam lazımm bernardoda bitane beğendim 2250tl gibi bişey alsam onu Allah korusun kırıılsa fln intihar eder insannnnkaydirigubbakcemile3
bende diğer markalara bi bakimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…