- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.241
slmlar al al eksikler bitmiyor bir türlü
ya canım kesinlikle haklısın =) ufak tefek şeyler bitmez zaten ben bi takım şeyleri evi yerleştirdikten sonra göreceğimize inanıyorum.. ama geçen gün bi arkadaşımla konuştum genelde hep unutulan şeyler diş fırçası, dikiş seti ve kağıt kalem oluyormuş :) bu arkadaşımda düğünden sonra evlerine gitmişler akşam yatıp uyumuşlar sabah kalktıklarında bi bakmış lar diş fırçası eksikben aldım 2 adet diş fırçası şimdiden ehihoyyyt
ya canım kesinlikle haklısın =) ufak tefek şeyler bitmez zaten ben bi takım şeyleri evi yerleştirdikten sonra göreceğimize inanıyorum.. ama geçen gün bi arkadaşımla konuştum genelde hep unutulan şeyler diş fırçası, dikiş seti ve kağıt kalem oluyormuş :) bu arkadaşımda düğünden sonra evlerine gitmişler akşam yatıp uyumuşlar sabah kalktıklarında bi bakmış lar diş fırçası eksikben aldım 2 adet diş fırçası şimdiden ehihoyyyt
cnm benimki dandik olanı boya fln sıkmak içinde kullanılıyor pazarlardaki çinlimi mi japonlumu ne olan amcalr varya onlarda da var ortası delikk deliğe macunu sokuyosun yandan çevirdikçe ısıkıca dönüyo
bide onların pille çalışanı var duvara yapıştırıyosun fln
şiddetle bu diş macununu tavsiye ediorum.. mükemmel bişi.. hem de diş macunu sıkacağına da gerek kalmıo:dance:
büyükmüşte baya gider :)
walla ben white olanını kullanıorum acayip beyazlatıo :) dedim ya şiddetle tavsiye edilir
ya bu ayakkabılar nasıl peki ???
güle güle kullanın cnm
ilk kez duydum,değişik ,güzel fikir.
hımmm ben 2. çok beğendim
saol cnm benim öle deli anımda aldığım şeyler var kaydirigubbakcemile3
kızlar işte kına elbisem nasıl sizce? eyvahedigeldismile
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?