-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

slmlar al al eksikler bitmiyor bir türlü

ya canım kesinlikle haklısın =) ufak tefek şeyler bitmez zaten ben bi takım şeyleri evi yerleştirdikten sonra göreceğimize inanıyorum.. ama geçen gün bi arkadaşımla konuştum genelde hep unutulan şeyler diş fırçası, dikiş seti ve kağıt kalem oluyormuş :) bu arkadaşımda düğünden sonra evlerine gitmişler akşam yatıp uyumuşlar sabah kalktıklarında bi bakmış lar diş fırçası eksik ben aldım 2 adet diş fırçası şimdiden ehihoyyyt

bende onu cumasına gittimm iş çıkışı adamlar akşam pazarı muhabbetine bi ucuza verdiler 5tl çanta aldım hemde cidden çok güzell hayatta öle 5tllik demessinn süper şeyler varr mango elbiseler bile vardı çok şaşırdım 10tl dediii

hehe , iyi yapmışsın ,iyice bi liste çıkarmak gerek ki unutmayalım

aaaa benimde aklıma diş fırçası gelmezdiiiii bende diş macunu sıkacağı aldım ama diş fırçası almadım biara almak lazım ciddennn

şiddetle bu diş macununu tavsiye ediorum.. mükemmel bişi.. hem de diş macunu sıkacağına da gerek kalmıo :dance:

Eklentiler

• $product-sensodyne-jel-seti.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 34
cnm benimki dandik olanı boya fln sıkmak içinde kullanılıyor pazarlardaki çinlimi mi japonlumu ne olan amcalr varya onlarda da var ortası delikk deliğe macunu sokuyosun yandan çevirdikçe ısıkıca dönüyo
bide onların pille çalışanı var duvara yapıştırıyosun fln

ya bu ayakkabılar nasıl peki ???

Eklentiler

• $18058_295433554627_294908259627_3239604_4489824_n.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $18058_295433869627_294908259627_3239627_5965117_n.webp
    2 KB · Görüntüleme: 32

güle güle kullanın cnm

ilk kez duydum,değişik ,güzel fikir.

cnm elbise çok şık yani ben eteği dizden sonra açılan elbiseleri çok beğeniyorum ayrıca lbiseyi giyinmiş olanda sensen çok yakışmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…