- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.261
bende senin gibiyim
damla elbisen güzelmiş beğendim
burdaki başka topiğe eklemiştin dimi gördüm gibi geliyorda
bende senin gibiyim
ya bende mümkün mertebe gereksiz olan herşeyden kaçınmaya çalışıyorum.. ama alışverişe çıkınca herşeyi almak gelio içimden :) en alakasız en kullanışsız şeyleri bile :)
hayır canım ilk defa ekliyorum sırnaşık şey o resimdekide benim, denediğimde kardeşim çekmişti ama kafamı uçurdum :roflol: kızlar beğendiğinize çok sevindim, orda topuklu ayakkabı yok topukluyu giyince tam süper duruyo :1hug:
oleyyy geçmişi bitrdim sonunda plaketimi istyorummm
yeni cicler alnlar var onlar güzel sağlıklı günlerde kullnmalrını temenni edyorum..
damla elbisen cok hosmus cok asil duran bi modell bu model nar çiçeği rengindede harika duruyoo ayrıcaa :)
undo ayakabbılar cok hoss 2 model daha hos bncede..bnde aldım dün eminönünden gelinlik ayakkabımı önü kalın ipli önünde kurdelası var taşlı önü platform seklınde gelıyo kalın topuk rahtlığıda güzel onuda tavsiye ederim kır düğünü olduğu için bu trz modelere bakıyorsun bildgim kadryla :)
hele bu çeyiz sektörüne bu kadar girmeden çok bilinçsiz alış veriş yapıodum ama şimdi çok bilinçliyimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
listem var onun için kafamda belirledğim fiyat var bi görsen sanki napıom kardeşim fln hep dalga geçioo Allah'tan sizlerle konuşunca kendimi buluom onlarla böle çeyiz konuşunc dalga geçiolarrr
canım gerçekten çok güzelmiş..sana da çok yakışmış..kızlar işte kına elbisem nasıl sizce? eyvahedigeldismile
[/url][/IMG]
bu ayakkabılar dünkünden daha güzelmiş canım.. daha şık duruyor...ya bu ayakkabılar nasıl peki ???
hele bu çeyiz sektörüne bu kadar girmeden çok bilinçsiz alış veriş yapıodum ama şimdi çok bilinçliyimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
listem var onun için kafamda belirledğim fiyat var bi görsen sanki napıom kardeşim fln hep dalga geçioo Allah'tan sizlerle konuşunca kendimi buluom onlarla böle çeyiz konuşunc dalga geçiolarrr
bu ayakkabılar dünkünden daha güzelmiş canım.. daha şık duruyor...
canım gerçekten çok güzelmiş..sana da çok yakışmış..
bu ayakkabılar dünkünden daha güzelmiş canım.. daha şık duruyor...
aman kuzumm boşver sen bizle paylaşnasılsa hepimiz aynıyız ehuehu bende şunu aldım bunu aldım diorum benim kız arkadaşlarıma bayılcaklar yakında.. hepsi bekar olunca anlamıolar halimden laelaelaelaelae
hehh bende onu dicektim sana internette çok üzel modeller oluyoda almaya gelince bulamıo insan bende elbisede aynı sıkıntıyı yaşıorumm burada izmirdesin sanıyorum istanbulda siparişle ayyakkabı yapan yerler var kuzenim yaptırmyı planlıodu ordan biliorum hemde 90-100tl fln demiştii almaya kalsan bundan daha fazla verirsin bulamassan araştır belki böle yapan yerler vardırcanım sağol ama bunda da şöyle bi sorunsalım var bunları netten buldum nerden alırım bilemiorum eyvahedigeldismile
ufff çok yemek yedim vicdan azabı çekiorum...
saolasın cnm yaaaa Allah'tan 1-2 aydır maaş ödemelerinde şirket sıkıntı yaşıo öncesini bi bilsen varya hergün mutlaka bişey alıodumm şimdi herkes üzülüo maaş ödemesinde sıkıntı var die ben seviniom Allahtan orada birikio diorum toplu alırım diorummmmkaydirigubbakcemile3
gerçi bu gidişle bende alış veriş yapamıom die piskopata bağlıcam ya neseee
hehh bende onu dicektim sana internette çok üzel modeller oluyoda almaya gelince bulamıo insan bende elbisede aynı sıkıntıyı yaşıorumm burada izmirdesin sanıyorum istanbulda siparişle ayyakkabı yapan yerler var kuzenim yaptırmyı planlıodu ordan biliorum hemde 90-100tl fln demiştii almaya kalsan bundan daha fazla verirsin bulamassan araştır belki böle yapan yerler vardır
tam anlamadım ama sanırım annelerimizle nişanlılarımız arasında olan durumu mu soruyosun kuzum?kzılarr bişi sorcammm merk ettim hani hep olur ya gelin kaynan soyle boyle diye peki sizin gözlemlerinizden damtla kaynanın arası nasıl merk ettim bugun nerden geldiyse bu soru aklıma
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee şakkıdı
cnm henüz nişanlı fln değiliz ama hakanla annem yaklaşık4-5 yıldır birbirini tanıyor oldukça iyi anlaşıolar hatta bi sıkıntısı olunca annemi arıyo dertleşiyolar fln annem ne dese tamam fln dio genel olarak oldukça iyiler yaniiikzılarr bişi sorcammm merk ettim hani hep olur ya gelin kaynan soyle boyle diye peki sizin gözlemlerinizden damtla kaynanın arası nasıl merk ettim bugun nerden geldiyse bu soru aklıma
cnm henüz nişanlı fln değiliz ama hakanla annem yaklaşık4-5 yıldır birbirini tanıyor oldukça iyi anlaşıolar hatta bi sıkıntısı olunca annemi arıyo dertleşiyolar fln annem ne dese tamam fln dio genel olarak oldukça iyiler yaniii
walla canımın içi izmirde de ayakkabıcılar sitesi var en kötü ihtimalle bulamazsam yaptırcam böle bişi.. ama bulurum diye düşünüyorum yani umarım guclubacismile
tam anlamadım ama sanırım annelerimizle nişanlılarımız arasında olan durumu mu soruyosun kuzum?
aman napalım levrekcim en kötü ihtimalle diyet yapıveririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?