-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yaa en çok dış çekim foto istemiştik ona üzülüyorum artık bikaç zmn geçtikten sonra ıstanbulda çekiniriz..bidaa saç ,makyaj o zor olan..Bnmki dio seneye nikah tazeleriz çekiniriz artık :)

yaa en çok dış çekim foto istemiştik ona üzülüyorum artık bikaç zmn geçtikten sonra İstanbulda çekiniriz..bidaa saç ,makyaj o zor olan..Bnmki dio seneye nikah tazeleriz çekiniriz artık :)

hımm dur bakalım yaa üzülme hemen Allah ın işi bu belli olmaz belkide yağmaz meteoroloji tutturamayabilir

yaa en çok dış çekim foto istemiştik ona üzülüyorum artık bikaç zmn geçtikten sonra İstanbulda çekiniriz..bidaa saç ,makyaj o zor olan..Bnmki dio seneye nikah tazeleriz çekiniriz artık :)

Canım dünde söyledim yağmur yağmaz ama yağsa bile şılgın gibi olmaz hafif bi atıştırır gider üzülme lmaz:

hımm dur bakalım yaa üzülme hemen Allah ın işi bu belli olmaz belkide yağmaz meteoroloji tutturamayabilir

inşallah cnm :Saruboceq: ben bugece 9 mayıs yazıyım güneş çizeyi mi acaba bide ..ama dğer dileğimde önemli ..2 dilek olmas sanırım ..ne şans ama yaa..martta evlendi arkadaşım hava günlük gümeşlikti biz cesaret edemedik erteledik ve sonuç böle..Kısmet işte..

ay kıyamam cute sen içini ferah tut lütfen inşallah hava güzel olcak olumlu düşün lütfennnn canım ya

Canım dünde söyledim yağmur yağmaz ama yağsa bile şılgın gibi olmaz hafif bi atıştırır gider üzülme lmaz:

cnm bnm saol diyosunda ,gök gürültülü ,sağanak fln diyo ne bilim ..artık varya napıyım yanii üzül üzül olmuyo..olmasada daha sonra çekiniriz napiim

kızz dur hele henüz ayın 9 u gelmediki hem ben nisan ayında meteoroloji sitesine baktım evde camları silcektimkaydirigubbakcemile3 yağmur varmı yokmu diye sağnak yağış gözüküyodu bişi yağmadı sadece hava bulutluydu okadar

cute içini ferah tut lütfen. Hava durumu her zaman tutmuyor ki belki siz çekimi bitirene kadar yağmur yağmayacak. Düğünün açık havada mı olacaktı?

canım sende dileklerin birini nişanlına devret:))
hem hiç kafana takma yaa... önemli olna düğünle ilgili başka aksaklıkların olmaması.. kuaförde.. salonda.. yolda... bunlar için dua et canım benim:))

selam herkese, geçmişi okuyamadım orta yerinden girdim
okula gittim bugün, galiba bu okul bu yıl bitmicek:bbo: ebru yaptırıyolar, yapamıyorum ısrarla!

haydi kızlar cute için el ele verelim güçlerimizi birleştirelim:)))))))

cnm yaa :) :1hug:

napıyım kızlar yaa üzmicem kendimi artık kaldı son 3 çünkü..dualarımı edicemm inşallah kabul olur ama yinede yağarsa kısmet yani..sonra çaresine bakarız artık..iç mekan içinde bikaç müzeye sorduk spaydi izin vermediler..eğlence için mekan araştırmıştım aramayı unutmuşum arıyım bari şimdi.. öpüyorum sizii güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkürlerr opuyorumnanaktan

bişi değil sabaha karşı sitenin bahçesine inmeye korkarım ben eyvahedigeldismile gül ağacıda hiç görmedim varmı acap..ben denediğimiz yöntemi yapıyım en iisi inşallah kabul olur..
senin dediğin yöntemide duymuştum ben yani öle yapanlarda var sen niyet etde bence Allah'ın izniyle olacaktır

kızlar bende hep çizip kımızı gülün dibine gömüyorum
çok şükür oldu
inş yine bu yıl da olur
süperrrrr:lepi:
denize yada suya attın mı peki?
cute sen yeter ki dua et çiz iste sayısı hiç önemli değil. Benim geçen sene iki tane dileğim de gerçekleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…