- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.561
ben napıcam yaw yağmurlu havadaartık sinirden gülüyorum :) heryer yağmurlu :)
yaa en çok dış çekim foto istemiştik ona üzülüyorumartık bikaç zmn geçtikten sonra İstanbulda çekiniriz..bidaa saç ,makyaj o zor olan..Bnmki dio seneye nikah tazeleriz çekiniriz artık :)
yaa en çok dış çekim foto istemiştik ona üzülüyorumartık bikaç zmn geçtikten sonra İstanbulda çekiniriz..bidaa saç ,makyaj o zor olan..Bnmki dio seneye nikah tazeleriz çekiniriz artık :)
hımm dur bakalım yaa üzülme hemen Allah ın işi bu belli olmaz belkide yağmaz meteoroloji tutturamayabilir
Canım dünde söyledim yağmur yağmaz ama yağsa bile şılgın gibi olmaz hafif bi atıştırır gider üzülmelmaz:
inşallah cnm :Saruboceq: ben bugece 9 mayıs yazıyım güneş çizeyi mi acaba bide ..ama dğer dileğimde önemli ..2 dilek olmas sanırım ..ne şans ama yaa..martta evlendi arkadaşım hava günlük gümeşlikti biz cesaret edemedik erteledik ve sonuç böle..Kısmet işte..
cnm bnm saol diyosunda ,gök gürültülü ,sağanak fln diyo ne bilim ..artık varya napıyım yanii üzül üzül olmuyo..olmasada daha sonra çekiniriz napiim
inşallah cnm :Saruboceq: ben bugece 9 mayıs yazıyım güneş çizeyi mi acaba bide ..ama dğer dileğimde önemli ..2 dilek olmas sanırım ..ne şans ama yaa..martta evlendi arkadaşım hava günlük gümeşlikti biz cesaret edemedik erteledik ve sonuç böle..Kısmet işte..
haydi kızlar cute için el ele verelim güçlerimizi birleştirelim:)))))))
senin dediğin yöntemide duymuştum ben yani öle yapanlarda var sen niyet etde bence Allah'ın izniyle olacaktırbişi değil sabaha karşı sitenin bahçesine inmeye korkarım ben eyvahedigeldismile gül ağacıda hiç görmedim varmı acap..ben denediğimiz yöntemi yapıyım en iisi inşallah kabul olur..
süperrrrr:lepi:kızlar bende hep çizip kımızı gülün dibine gömüyorum
çok şükür oldu
inş yine bu yıl da olur
cute sen yeter ki dua et çiz iste sayısı hiç önemli değil. Benim geçen sene iki tane dileğim de gerçekleşti.
selam herkese, geçmişi okuyamadım orta yerinden girdim
okula gittim bugün, galiba bu okul bu yıl bitmicek:bbo: ebru yaptırıyolar, yapamıyorum ısrarla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?