-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

çekinme canım:))))))))valla canım ben avrupa yakasındayım ama metrobüs odur büyük ihtimalle

demem diyemem zaten nası denirki böle bişeyy mafoldumben

Canım üzülme lütfen olmuş artık. Ama benden sana bir tavsiye kayınvaliden ve kayınpederinle çok yüz göz olma. Eğer onlar sana bir şey açıklama bir şeyler söyleme derdindelerse evinize gelsin senin annenin babanın yanında söylesin.

demicem ama bende bundan sonra ona göre davrancam anneler gününde hediye almıstım ama vermicem vermeyi bırak aramıcam bılee..

c
Güle güle kullan yavrucummm delikafadulden

saol bebikiiimolumunekankayizsmile

ben de maltepeye gelin geliomD
canım kadıköye gel söğütlüçeşmeden metrobüse bin
merterde in
oradan üst geçitle metroya geç
kartaltepe kocatee durağına inceksin
zaten forum istanbul orası
hiç başka yere gitmene gerek kalmıo
sor ikeayı sölerler hemen
ben bi öğrendim zırt pırt ordayım
lepicim çok güzel aldıklarn.. güle güle kullan cnaım.. yaaa bende o sehpadan istiyorum ama yaaaaaa...

.

gel sana da alalım canımolumunekankayizsmile

bişey daha dicem ama bu son vallaabilmiyorumkismile
kadıköy salı pazarının ordan kalkan metrobüse dimi
çokkkk tşk cnmmmolumunekankayizsmile

tren söğütlüçeşmeden geçio ya
trenin karşısında metrobüs zaten

Deme deme deme.

böcük onlar senden çekinmiosa sen neden çekinesin
söle böle böle imiş diye

kızlar benim anlayamadığım bir şey var böcük neden ailesine demesin ki? Ben şahsen senin yerinde olsam derdim; ama bu benim tamamen kendi düşüncem.

cnmm çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda..
kız valla sen benim yerinde olsan nişanı atmıştın hee :) nasıl söledin koca adama öle..
hem bence ayıp olmuş 8 bilezik takmadılarmı cnm sana kolaymı öle herşeyi almak..bana taksalar sesimi çıkarmam kendim alırım...
olmamış bence cnm yakışmaz büyüğe laf sölemek,herkes onaylamış ama ben onaylamadım .bizimkilerin 1 lira yardımı olmadığı gibi bi ihtiyacınız varmı,bizde yardımcı olamıyoruz bile demediler ama ben yine sesimi çıkarmadım lmaz: he nolur bende onlara o kdr yakın olurum ,onlar bana ne kdr olursa bende öle yani napalım

çekinme canım:))))))))valla canım ben avrupa yakasındayım ama metrobüs odur büyük ihtimalle
neredesin zuzu sen ?

cute ama oğlan evlendiriosa herseyi almayı yapmayı bilecek.benim ailem yapıosa kendi payına düşeni oda yapmak zorunda.walla ayıp mayıp ewet ama bana davranıldıgı gibi davranırım ben esirgemem kimseden laffımı 8 bilezik tktı diye susacak degilim ya oğlunu evlendiriosa yapmaya mecburrrr..hoş yapsada kendi şanı şerefi yapmasada..beni ilgilendirmez ben demedim ya 8 bilezik takın die.ya benim derdim alıp almaması da degil bana bastan al diyipte böle dalga gecer gibi su kadar yollicam demesi benim zoruma giden bu.acp deseydiki kızım bu ay sıkıstım alamıcam gene basımın üstünde yeri vardı.

cute senn düşüncende doğru büyüklere karsı saygılı olunmalıdır ama alttan aldıkca onlar hep daha fazla alttan alınılmasını istyorlar bnce tepki koyulmalı ölçülü şekildeee... ama bocuk ailenle paylasma konusu kafa karstırıcı gercekden soylesen kırılcaklarrr soylemesen gönderceklerini biliyorlarmıs CADIARZU

Aileler bu tür gerginlikleri kolay kolay unutamıyorlar kızlar. Ya da benim çevremdekiler öyle.

gel sana da alalım canımolumunekankayizsmile

ayy çok iyi olurdu ama benim hiç vaktim yokki oralara gitmek için... off offf(

iyide kızlar ben ne dicem simdi annemler bugün para yollayacaklarını sanıyolardı ( ne dicem peki aileme

hesabıma bakamadım falan dersin.. uydurursun işte bir bahane.. nişanlınında elbiseyi görmek istediğini söylersin.. o gelene kadar da oyalarsın..

kızlar benim anlayamadığım bir şey var böcük neden ailesine demesin ki? Ben şahsen senin yerinde olsam derdim; ama bu benim tamamen kendi düşüncem.
canım iki aileyi karşı karşıya getirmemek için söylenmemesi en iyisidir.. eğer öğrenirlerse sana bir elbise bile almadılar diyip can sıkarlar.. ayrıca belki ilerde herşey düzelicek ve karaböcüq nişanlısının ailesiyle görüşmeye devam edicek... o zaman da ailesi onlar hakkında kötü konuşursa karaböcüq arada kalıcak...
kızlar, siz siz olun bu dönemlerde iki aileninde ve nişanlılarınız açıklarını gizlemeye çalışın.... yapmadı, etmedi deditmeyin iki tarafa da...

herkes beni yanlış anladı neyse,bu arda yapmak mecburrr die bişi yok o onalrın insanlığına ve düşünceliklerine bağlı bişi keşke bizimkilerde yardımcı olabilselerdi bize yanlız başına altından kalkamazlar die ama olmadılar bişide demem ben sadece kırıldığım konu yardımcı olamıyoruz yapabiliyomusunuz demediler..
ama şunu diyimki şu alınacak para yolluyacakmısınız diyemem ben,bence ayıp ben böle yetiştim belkide ondan...

canım hiçte oğlan evlendiriyorsa yapmak zorunda değil.. zaten büyütmüşler etmişler... neden evlilik masrafına da karışsınlarki.. ki zaten sana nişanda yapıcakalrını yapmışlar... senin ve nişşanlının kimseye güvenmeden yapmanız lazım bunları...

Aileler bu tür gerginlikleri kolay kolay unutamıyorlar kızlar. Ya da benim çevremdekiler öyle.
kesinlikle unutmuyorlar... her buldukalrı fırsatta hatılatıyorlar...
canım bende sana katılıyorum... en güzeli kendinizin yapması herşeyi... kimsede yarın çıkıp oğlumu ben evlendiridm.. herşeyini yaptım diyemez...
bizde herşeyimizi kendimiz yaptık.. biraz borcumuz var... haa ama ailesi emekli insanlar... durumlarını biliyorum... elleirndekiyle oğullarına araba almışlar... kalkıpta para isteyemezdik zaten... ama şu anda evimizde otururken huzurluyuz.. kendi alın terimizle yaptığımız için herşeyi... sizde öyle olcaksınız ve bu çok güzel bir duygu cutecim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…