- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.681
demem diyemem zaten nası denirki böle bişeyy mafoldumben
c
Güle güle kullan yavrucummm delikafadulden
cnm maltepede oturuyorum bostancı k. bakkalköy tarafındada çalışıorum
hımmm anladım cnm şimdi metroya nası varcam bi etraflıca anlatsanıza
birara kaçarım belki o tarafada
çok ucusmuş valla güle güle kullannnnn:lepi:
lepicim çok güzel aldıklarn.. güle güle kullan cnaım.. yaaa bende o sehpadan istiyorum ama yaaaaaa...
.
bişey daha dicem ama bu son vallaabilmiyorumkismile
kadıköy salı pazarının ordan kalkan metrobüse dimi
çokkkk tşk cnmmmolumunekankayizsmile
Deme deme deme.walla kızlar o zamanlarda almak istedi nişanlım babası sana aldırmam ben alırım dedi.ama dedigim gibi bundan sonra ben eskiben olamam cünkü gercekten cok kırıldım.ve aileme daha demedim.desem babam cok sinirlenir ve hatta gider kendi alır..
cnmm çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda..kızlar canım çok sıkkın hemen sizle paylaşayım dedimbugün işe gitmedim sabahtan beri aranızda olamamamın sebebi bugün babamı hastaneye götürdüm. yaklaşık 5 senedir devam eden bir rhatsızlığı var abdominal aort anevrizması die bi hastalık çıktı. maalesef vücudundaki en büyük atar damar olan bu damarda genişleme görüldü şimdi damarı 6 mm.. normalde 1 veya 1,5 mm olması gereken damar çok genişlemiş.. 27 mayısda babamı hastaneye yatırıyor doktor.. allah umarım yardımcımız olur
kız valla sen benim yerinde olsan nişanı atmıştın hee :) nasıl söledin koca adama öle..yha kızlar şimdi benm kınada giyecegim elbise alıncaktı kayınpeder bana para yollicaktı dün aksam nişanlıma demişki bu zamana kadar herseyi ben aldım sen ne aldın demiş.bugünde beni aramıs dio bi miktar para cıkaryım da al cıkardı para da yarısı bile degil elbisenin nası canım sıkıldı nası moralim bozuldu bilemezsiniz.bende dedimki gerek yok sen kendine harclık et o parayı nişanlım geldiginde alır dedim.ama cok canım sıkıldı bu yapılanıda unutmam ben moralim nası bozuldu bilemezsinizmafoldumben
olmamış bence cnm yakışmaz büyüğe laf sölemek,herkes onaylamış ama ben onaylamadım .bizimkilerin 1 lira yardımı olmadığı gibi bi ihtiyacınız varmı,bizde yardımcı olamıyoruz bile demediler ama ben yine sesimi çıkarmadımya nişanlım hiçbişey almamıs bi insan olsa tamam dicem.nişanda alınması ve yapılması gereken herseyı nişanlım yaptı.evet aynen dedim baba cebinde harclık olsun ,istemiorum ben dedim.iyide tamam parası cıkısmadıysa bile bana o zaman desin kızım bu seferlik nişnlın alsın die ben bogazlarına sarılmadım ya sadece dalga gecer gibi su kadar cıkarcam demesine bozuldum.ama cok bozuldum cok zoruma gitti((
neredesin zuzu sen ?çekinme canım:))))))))valla canım ben avrupa yakasındayım ama metrobüs odur büyük ihtimalle
Cute maşallahın var canım:) Sen nasıl hatırlıyorsun böcüğün takılarını?
gel sana da alalım canımolumunekankayizsmile
iyide kızlar ben ne dicem simdi annemler bugün para yollayacaklarını sanıyolardı( ne dicem peki aileme
canım iki aileyi karşı karşıya getirmemek için söylenmemesi en iyisidir.. eğer öğrenirlerse sana bir elbise bile almadılar diyip can sıkarlar.. ayrıca belki ilerde herşey düzelicek ve karaböcüq nişanlısının ailesiyle görüşmeye devam edicek... o zaman da ailesi onlar hakkında kötü konuşursa karaböcüq arada kalıcak...kızlar benim anlayamadığım bir şey var böcük neden ailesine demesin ki? Ben şahsen senin yerinde olsam derdim; ama bu benim tamamen kendi düşüncem.
canım hiçte oğlan evlendiriyorsa yapmak zorunda değil.. zaten büyütmüşler etmişler... neden evlilik masrafına da karışsınlarki.. ki zaten sana nişanda yapıcakalrını yapmışlar... senin ve nişşanlının kimseye güvenmeden yapmanız lazım bunları...cute ama oğlan evlendiriosa herseyi almayı yapmayı bilecek.benim ailem yapıosa kendi payına düşeni oda yapmak zorunda.walla ayıp mayıp ewet ama bana davranıldıgı gibi davranırım ben esirgemem kimseden laffımı 8 bilezik tktı diye susacak degilim ya oğlunu evlendiriosa yapmaya mecburrrr..hoş yapsada kendi şanı şerefi yapmasada..beni ilgilendirmez ben demedim ya 8 bilezik takın die.ya benim derdim alıp almaması da degil bana bastan al diyipte böle dalga gecer gibi su kadar yollicam demesi benim zoruma giden bu.acp deseydiki kızım bu ay sıkıstım alamıcam gene basımın üstünde yeri vardı.
kesinlikle unutmuyorlar... her buldukalrı fırsatta hatılatıyorlar...Aileler bu tür gerginlikleri kolay kolay unutamıyorlar kızlar. Ya da benim çevremdekiler öyle.
canım bende sana katılıyorum... en güzeli kendinizin yapması herşeyi... kimsede yarın çıkıp oğlumu ben evlendiridm.. herşeyini yaptım diyemez...herkes beni yanlış anladı neyse,bu arda yapmak mecburrr die bişi yok o onalrın insanlığına ve düşünceliklerine bağlı bişi keşke bizimkilerde yardımcı olabilselerdi bize yanlız başına altından kalkamazlar die ama olmadılar bişide demem ben sadece kırıldığım konu yardımcı olamıyoruz yapabiliyomusunuz demediler..
ama şunu diyimki şu alınacak para yolluyacakmısınız diyemem ben,bence ayıp ben böle yetiştim belkide ondan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?