- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.081
günaydın kızlarrr deli gibi esniyorum valla çok uykum varrrr
bohça derdi de bitiyor :)) hihoyyyt
günaydın tatlım hg :))
kesinlikle ondan sonra gelsin nişan... tabi arada yine davetiyeler falan var.
Solarıuma giriyim diyorum ama kararsız kaldım ya :sm_confused::sm_confused:
cnm tenin açık tonlardaysa gir zira benim öle bi durumda kesinlikle bişey yapmam lazım ben çok fenayım valla değişik ırktan gibi duruyorummmkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: alemsin canım aslında öyle inanılmaz değil ama 1-2 kez girsem yeter en fazla 2 çok çabuk kararıyorum ben bilmiyorumkismile
günaydnn güzellerr nasılsınız bakalımm
Hayırlı Cumalarr
kesinlikle ondan sonra gelsin nişan... tabi arada yine davetiyeler falan var.
Solarıuma giriyim diyorum ama kararsız kaldım ya :sm_confused::sm_confused:
bende tam tersi 1 hafta güneşde yatsam sadece kızarıyorum solaryuma gittim adam beni görmekten bıktı bende daha bronzluk olmadı vallaa bende güneşsiz bronzlaştırıcılar sürmüştümm sempatiksalakcinni
ooohh ne güsel 1-2 seansda sonuçlanıyorsa gir benceekaydirigubbakcemile
hoşbuldm speedyy
hihoyyyt solaryuma nişanda bende son 1 ay kala girdim güzelde oldu :)) aman girmem bidaha solaryum falan ıhhh aklinialirimsmile düğünde de gerek yok zaten yazın kararcam eylüle kadar açılmam zaten beyaz tenli değilim hihoyyyt
duru sende hoş geldin tatlım :))
hos geldinn caspersy nerelerdesinn sanada ahyrklı cumalar dedenin durumu nasıl canım ?
:roflol::roflol: Ben öylesine geçen sene girdim ama sıkıldım sonra bi anda kararmakta kötü bence 15 gün tatile gidiyorsun ilk günü karardım ee sonra keyfi kalmıyor :dilcikar::dilcikar:
nasılsın canım dün yoktun yoğunmuşşsun sırnaşık şey
Bende ozaman haftaiçi giriyim bugün giremem hakanlara gidicem anneler günü diye haftasonu da olmaz hafta içi ayarlarım 2 kez çok kara da olmayım elbisemde koyu
Sana gerek yok düğün için esmerleşirsin zaten :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?