-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kesinlikle ondan sonra gelsin nişan... tabi arada yine davetiyeler falan var.
Solarıuma giriyim diyorum ama kararsız kaldım ya :sm_confused::sm_confused:

cnm tenin açık tonlardaysa gir zira benim öle bi durumda kesinlikle bişey yapmam lazım ben çok fenayım valla değişik ırktan gibi duruyorummmkaydirigubbakcemile3

cnm tenin açık tonlardaysa gir zira benim öle bi durumda kesinlikle bişey yapmam lazım ben çok fenayım valla değişik ırktan gibi duruyorummmkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: alemsin canım aslında öyle inanılmaz değil ama 1-2 kez girsem yeter en fazla 2 çok çabuk kararıyorum ben bilmiyorumkismile

:roflol::roflol: alemsin canım aslında öyle inanılmaz değil ama 1-2 kez girsem yeter en fazla 2 çok çabuk kararıyorum ben bilmiyorumkismile

bende tam tersi 1 hafta güneşde yatsam sadece kızarıyorum solaryuma gittim adam beni görmekten bıktı bende daha bronzluk olmadı vallaa bende güneşsiz bronzlaştırıcılar sürmüştümm sempatiksalakcinni

ooohh ne güsel 1-2 seansda sonuçlanıyorsa gir benceekaydirigubbakcemile

günaydnn güzellerr nasılsınız bakalımm
Hayırlı Cumalarr

hg canımcım :)) sanada hayırlı cumalar :))

kesinlikle ondan sonra gelsin nişan... tabi arada yine davetiyeler falan var.
Solarıuma giriyim diyorum ama kararsız kaldım ya :sm_confused::sm_confused:

hihoyyyt solaryuma nişanda bende son 1 ay kala girdim güzelde oldu :)) aman girmem bidaha solaryum falan ıhhh aklinialirimsmile düğünde de gerek yok zaten yazın kararcam eylüle kadar açılmam zaten beyaz tenli değilim hihoyyyt

:roflol::roflol: Ben öylesine geçen sene girdim ama sıkıldım sonra bi anda kararmakta kötü bence 15 gün tatile gidiyorsun ilk günü karardım ee sonra keyfi kalmıyor :dilcikar::dilcikar:

hoşbuldm speedyy

nasılsın canım dün yoktun yoğunmuşşsun sırnaşık şey

Bende ozaman haftaiçi giriyim bugün giremem hakanlara gidicem anneler günü diye haftasonu da olmaz hafta içi ayarlarım 2 kez çok kara da olmayım elbisemde koyu
Sana gerek yok düğün için esmerleşirsin zaten :1hug:

duru sende hoş geldin tatlım :))

Hoşbulduk hatigecimm :1hug:
Kızlar hayırlı cumalar hepiciğinizee opuyorumnanaktan
Bu arada ben beyaz teni çok seviyorum ya bende mi anormallik var bilmiyorumkismile
Ama bronz ten bence kahve çikolata saç rengi olanlara çok yakışıyor
Speedy saçın siyahsa beyaz ten daha güzel olur yaa boshayallersmile

Bence speedy sen solaryuma filan girme derim ben
Çünkü elbisen saks mavi zaten beyaz ten daha çok yakışır

hos geldinn caspersy nerelerdesinn sanada ahyrklı cumalar dedenin durumu nasıl canım ?

hoşbuldm heramm
canm işler çok yoğun gelemiyorum ki
bugn de patrona kızdım kendimce iş yavaşlattım buraya geldim :)
dedem aynı bitanem ya
görünüşte bişiyi yok
zaten daha söylememişler kendisine
yatıyo hastane de
ama tedavi yapılamıyo

ayy işler çok yoğun canm ya bitmez bu yoğunlul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…