-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Hımm ozaman girmesem mii kii :sm_confused:

valla girme tatlım.. zaten zararları çok bende şımarıklığımdan girdim 1 nişan için alsanaalsanasmile.. herkes girme dedi ibo zaten öle kızıyodu..gerekte yoktu aslında işteee alsanaalsanasmile senin ten de gayet güzel hiçç alma zararlı ışınları tenine :1hug:

Son düzenleme:

Öyle yaparım ozaman bide korkuyorum bişey olur yamalı eşşek gibi olmayım diye cokacimcoook

yok be ne reklamı :roflol::roflol:
Girmiyorum uleeen tutun benii aman artık geçsin zaman bizim bide nişandan 1 gün önce kınamız var nişandan 2 gün sonrada nikah delikafadulden

:roflol: artık olsunda bitsin oluyo dimii :)) ohhh üst üste atılcak göbekler.. vee üst üste şık süslenlemer delikafadulden

:roflol: artık olsunda bitsin oluyo dimii :)) ohhh üst üste atılcak göbekler.. vee üst üste şık süslenlemer delikafadulden

Kesinlikle artık gelsin diyorum mayıs ortası dün annemler plan yapıyor bende diyorum
Daha 1 ay var bana uzun geliyor napıyım :sm_confused::sm_confused:

nasıl ya
sen evlenecek misin
ayy bunu ben neden bilmiyorumm
sadece nişan olarak biliyorm
yoksa yanlş mı anladm :bbo:

aman alemsin heee şekerim sende :roflol::roflol:
Halamın oğlu be canım ne evlenmesi seneye :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…