-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

slm kızlar nabersiniz mersindeyim evde cok giremicem öptüm sizi adadan haber varmı gerçi ben mesaj atmısıtm girse cevap verirdi öptüm sizi

kuzucum yanlış anladın sanırım :)) kaydirigubbakcemile5:1hug:

hey Ya Rabbm diom noluyoo

ayy boğazlarm da ağrı var hiç kendimde deilim dedim noluyoz
:roflol::roflol:

slm kızlar nabersiniz mersindeyim evde cok giremicem öptüm sizi adadan haber varmı gerçi ben mesaj atmısıtm girse cevap verirdi öptüm sizi
naptın canım yaw anlatsana nasılsın?olumunekankayizsmile

hey Ya Rabbm diom noluyoo

ayy boğazlarm da ağrı var hiç kendimde deilim dedim noluyoz
:roflol::roflol:

İyi Güldürdün şekerim beni delikafaduldendelikafadulden

Ada kız bir evlenip geldi aranıza canlarım....
anlatacak öyle çok şey var ve sözcüklere sığmayacak anı....
hangisinden başlasam,birini anlatsam bir diğerinin hatırı kalır...
en iyisi çok iyi ve çok mutlu olduğumu söyleyeyim...
Fotolar elime geçtiği gibi sizlerle paylaşacağım.
Özel mesajlarınızı okudum,tek tek cevap veremiyorum pek vaktim yok,2 haftada işler iyice yığılmış onlarla ilgileniyorum.Hepinize buradan cevap vermek istedim.
Teşekkür ederim...yanımda değildiniz ama her anımda andım sizleri...
Ada kız Düğünde...
ve Ada kız balayında....serilerimiz çok yakında huzurlarınızda olacak,merak etmeyin emi şekerlerim opuyorumnanaktan

ŞÜKÜR KAVUŞTURANA HG TEKRAR TATLIM :)):1hug:

anlatacağım tabi canlarım
güzel bir kına ve güzel bir düğün oldu,ben pek hatırlamıyorum heyecandan ama düğünde ve kınada olanların ortak fikri böyle...

canmm benmm
hep böyle mutlu ol emii
ama bi foto göster gelinlikli öldüm meraktan hergün bakıyorum foto eklenmemiş :))))
Rabbm ağzınızın tadını bozmasn inşş...

anlatacağım tabi canlarım
güzel bir kına ve güzel bir düğün oldu,ben pek hatırlamıyorum heyecandan ama düğünde ve kınada olanların ortak fikri böyle...

ay ne güsel ya
cnm 12-1 arası anlatırsan bişiler sakın silme
ben yemeğe gidiyorum
1de burda olucam olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…