- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.161
gulsun bi sürü işi hallettin bugün yani iyi olmuş eee aileler neden geliyor ya telaş yapacaksın şimdi Gerçi bi sürü işin hallolmuş neyseki..
ayy evt canım yaa.. bir sürü iş halloldu valla... canım bizde adettir, düğünden sonra el öpmeler bitince aileler yemeğe alınır.. ben ayrı almak istedim ama iki aile bir arada gelmek istedi.. fena kaynaşmışlar yani:))))
neyse bende özel mesaj kutuma bosuna bakıomusum demekki olsun mutluluklar tekrardan adaya
iyi olmaya calısıyorum kızlar buraların havası cok guzel ama canımda çok sıkkın onun tarafında sorun yok bişi olmamıs gibi davranıyor ama benim kalbim kırık annemlere bişi anlatmadım daha annem anneler gunu için fln geldim sanıyor
Hımmm anladım canım bizimkilerde öyle gelirler ama kendileri yapar yemeklerini falanTakılar için mi kiraladınız canım kasa şakkıdı
zor geliyor bana kendimi bu kadar güçsüz hissetmedim hiç neyse kızlar cıkıyorum ben öptüm gülsünüm seni muck
gülsünn hg tatlım :))
canım kayınvalidemde annemde biz yapıp getirelim diye ısrar ettiler ama ben kabul etmedim.. ki bence yinede yapmışlardır birşeyler.. yapmadan duramazlar..
evt canım.. kızkardeşimin kasası vardı.. onu ortak yaptık.. bende takılarımı koydum..
Tabi dayanamaz yine bişeyler yaparlar :sm_cool::sm_cool:
Çok iyi yapmışşın benimde nişandan sonra aklıma gelmişti ama bi konuşmam lazım bankalar ile :smiley-cool:
Nisan sende çıkardın aradan hediye işini bizde bugün vericez pazar günü onlara bohça götürcez çünkü..
hoşbulduk canım.. çok yorgunumm çok....
canım benim misafir olayı vardıya.. ikimiznde ailesi beraber gelmek istedi ve bu akşam gelicekler... yaklaşık 15 kişi olcaz... sabah 6 ta kalkıp, yemeklerimi yaptım.. pilavım ve salatam akşama kaldı.. sonrada nüfusa ggittim.. ikametgah değişikliği ve kimlik değişikliği için... ordan kızkardeşimle bankaya gittik. kasamızı ortak yaptık... annelere hediyeleri aldık ve ofisteyim... ayy ne yorulmuşum ya... dışarda da acayip bir sıcak.... piştim resmen:bbo:
canım sende yoktun dün?? nerelerdeydin bakim??
evet cnm çok şükür
bunun yuvarlak olanını aldım canım ben işte
:) valla cenım bence sende yap böyle birşey.. en azından kafan rahat oluyor...
evet cnm çok şükür
maşallah canm yaa
herşeyi halletmşsn sen akşam yemek de güzel geçer merak etme senn
ayy işler çok yoğun yaa şimdi bile iş yapmıyom buraya yazıom :)))
nisancmm güzelmiş güle güle kullansnlarr
Aynen İş bankası yıllık 225 YTL hiç bişey değil kafam rahat olur en azından eee ben çalışıyorum annelerden birisine bırakıcam ona da hiç gerek yok evlenince falan.
En iyisi Kirala en güvenli yer olarak kalır
Çok güzelmiş canım bende paketledim sonunda zemuszemus
kızlarrr küçük altın 102 lira olmuşş
biraz önce eşim aradıı kuyumcuda görmüştee
canım valla hallettim... inş. herşey yolunda gider.. bakalım artık...maşallah canm yaa
herşeyi halletmşsn sen akşam yemek de güzel geçer merak etme senn
ayy işler çok yoğun yaa şimdi bile iş yapmıyom buraya yazıom :)))
Aynen İş bankası yıllık 225 YTL hiç bişey değil kafam rahat olur en azından eee ben çalışıyorum annelerden birisine bırakıcam ona da hiç gerek yok evlenince falan.
En iyisi Kirala en güvenli yer olarak kalır
yaa evt.. bende netten okudum şimdi....:))kızlarrr küçük altın 102 lira olmuşş
biraz önce eşim aradıı kuyumcuda görmüştee
canım çok güzelmiş.. güle güle kullansın...evet cnm çok şükür
bizde dün kocacmla hediye işini hallettikk
anneme mikser kayınvalideme de ketıl aldık
bebeeemm her sene bu söylenio ama ben öle beyazım ki beyaz peynir formatındayım ve hiç güzel olmuyoartık beyaz ten modaymış yaaa :))
slm kızlar nabersiniz mersindeyim evde cok giremicem öptüm sizi adadan haber varmı gerçi ben mesaj atmısıtm girse cevap verirdi öptüm sizi
ada'cım senle daha tanışamadık ama hayırlı uğurlu olsun eviliğin :) allah bir ömrü boyu daim etsin mutluluğunuzuAda kız bir evlenip geldi aranıza canlarım....
anlatacak öyle çok şey var ve sözcüklere sığmayacak anı....
hangisinden başlasam,birini anlatsam bir diğerinin hatırı kalır...
en iyisi çok iyi ve çok mutlu olduğumu söyleyeyim...
Fotolar elime geçtiği gibi sizlerle paylaşacağım.
Özel mesajlarınızı okudum,tek tek cevap veremiyorum pek vaktim yok,2 haftada işler iyice yığılmış onlarla ilgileniyorum.Hepinize buradan cevap vermek istedim.
Teşekkür ederim...yanımda değildiniz ama her anımda andım sizleri...
Ada kız Düğünde...
ve Ada kız balayında....serilerimiz çok yakında huzurlarınızda olacak,merak etmeyin emi şekerlerim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?