-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar ben dün hediyelerimi aldım
annemle çıktık
k.valideme 3lü çay şeker kahve kavanozu aldım
yanında mıknatıslı kaşıkları var 32,5 tl

ilk böle bişi baktım 30 tl. vazgeçtim sora

knd annemede babet aldık

gulsun bi sürü işi hallettin bugün yani iyi olmuş eee aileler neden geliyor ya telaş yapacaksın şimdi Gerçi bi sürü işin hallolmuş neyseki..

ayy evt canım yaa.. bir sürü iş halloldu valla... canım bizde adettir, düğünden sonra el öpmeler bitince aileler yemeğe alınır.. ben ayrı almak istedim ama iki aile bir arada gelmek istedi.. fena kaynaşmışlar yani:))))

Hımmm anladım canım bizimkilerde öyle gelirler ama kendileri yapar yemeklerini falan Takılar için mi kiraladınız canım kasa şakkıdı

canım oda sana unutturmak için öyle davranıyor... bence onunda içinde yer etmiştir...
seninde zamana ihtiyacın var... yavaş yavaş toparlanıcaksın....

zor geliyor bana kendimi bu kadar güçsüz hissetmedim hiç neyse kızlar cıkıyorum ben öptüm gülsünüm seni muck

Hımmm anladım canım bizimkilerde öyle gelirler ama kendileri yapar yemeklerini falan Takılar için mi kiraladınız canım kasa şakkıdı

canım kayınvalidemde annemde biz yapıp getirelim diye ısrar ettiler ama ben kabul etmedim.. ki bence yinede yapmışlardır birşeyler.. yapmadan duramazlar..

evt canım.. kızkardeşimin kasası vardı.. onu ortak yaptık.. bende takılarımı koydum..

Tabi dayanamaz yine bişeyler yaparlar :sm_cool::sm_cool:
Çok iyi yapmışşın benimde nişandan sonra aklıma gelmişti ama bi konuşmam lazım bankalar ile :smiley-cool:

maşallah canm yaa
herşeyi halletmşsn sen akşam yemek de güzel geçer merak etme senn
ayy işler çok yoğun yaa şimdi bile iş yapmıyom buraya yazıom :)))

evet cnm çok şükür
bunun yuvarlak olanını aldım canım ben işte

nisancmm güzelmiş güle güle kullansnlarr

:) valla cenım bence sende yap böyle birşey.. en azından kafan rahat oluyor...

Aynen İş bankası yıllık 225 YTL hiç bişey değil kafam rahat olur en azından eee ben çalışıyorum annelerden birisine bırakıcam ona da hiç gerek yok evlenince falan.
En iyisi Kirala en güvenli yer olarak kalır

evet cnm çok şükür

Çok güzelmiş canım bende paketledim sonunda zemuszemus

saol cnm opuyorumnanaktan

kızlarrr küçük altın 102 lira olmuşş
biraz önce eşim aradıı kuyumcuda görmüştee

hadiya akannehir
ah ah küçük altın yapıp koymak varmış

maşallah canm yaa
herşeyi halletmşsn sen akşam yemek de güzel geçer merak etme senn
ayy işler çok yoğun yaa şimdi bile iş yapmıyom buraya yazıom :)))
canım valla hallettim... inş. herşey yolunda gider.. bakalım artık...

canım yüksek geldi bana iş bankası.. kızkardeşim 180 e kiralamıştı..

kızlarrr küçük altın 102 lira olmuşş
biraz önce eşim aradıı kuyumcuda görmüştee
yaa evt.. bende netten okudum şimdi....:))

evet cnm çok şükür
canım çok güzelmiş.. güle güle kullansın...
bende banyo seti aldım kayınvalidecime:))

selam kızlar sonunda geçmişi okumayı bitirdim

bizde dün kocacmla hediye işini hallettikk
anneme mikser kayınvalideme de ketıl aldık

süper canım çok sevindim. güzel hediyeler almışsınız. inşallah biz de yarın cem ile halledicez şu işleri.

artık beyaz ten modaymış yaaa :))
bebeeemm her sene bu söylenio ama ben öle beyazım ki beyaz peynir formatındayım ve hiç güzel olmuyo adam akıllı yanamıorum da maalesef ciğer gibi kızarıorum 2 gün sora yine beyaz peynir modu

slm kızlar nabersiniz mersindeyim evde cok giremicem öptüm sizi adadan haber varmı gerçi ben mesaj atmısıtm girse cevap verirdi öptüm sizi

canım umarım iyi geçiyordur mersin günlerin.. özledik seni. iyice dinlen tatlım..

ada'cım senle daha tanışamadık ama hayırlı uğurlu olsun eviliğin :) allah bir ömrü boyu daim etsin mutluluğunuzu bende heyecanla bekliyorum masal gününüzün nasıl geçtiğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…