-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Kızlar gerçekten bir tutukluk oluyor insanda,öyleymiş yani ya da bana öyle oldu en azından...
neyi neresinden anlatmaya başlasam diyorum,hiç bir anı atlamak istemiyorum,şöyle bol vaktim olduğunda herşeyi masal tadında anlatayım diyorum...
bir kere daha o geceye dönmek istiyorum...

tatlım evimde netim yok henüz o yüzden foto falan yok elimde,annemlerde var ama onlara gidince ordan ekleyeceğim.
Gerçi burdan gelen arkadaşların bir foto var ellerinde,bilgi işleme söyleyeyim scan etsin onu bari görün en azından durun anacım

bilgi işlem muhasebeye çıkmış yerine gelsin hemen fotoyu scan edip bana mail olarak göndermesini isteyeceğim kızlar

canım tanışmıyoruz ama, tebrik ederim
inşallah hep böyle mutlu kalırsınız :asigim:
bu arada merhaba herkese

gülsünn sende hoşgeldin canmm nerelerdeydinn
hoşbulduk canım.. çok yorgunumm çok....

canım benim misafir olayı vardıya.. ikimiznde ailesi beraber gelmek istedi ve bu akşam gelicekler... yaklaşık 15 kişi olcaz... sabah 6 ta kalkıp, yemeklerimi yaptım.. pilavım ve salatam akşama kaldı.. sonrada nüfusa ggittim.. ikametgah değişikliği ve kimlik değişikliği için... ordan kızkardeşimle bankaya gittik. kasamızı ortak yaptık... annelere hediyeleri aldık ve ofisteyim... ayy ne yorulmuşum ya... dışarda da acayip bir sıcak.... piştim resmen:bbo:

canım sende yoktun dün?? nerelerdeydin bakim??

gulsun bi sürü işi hallettin bugün yani iyi olmuş eee aileler neden geliyor ya telaş yapacaksın şimdi Gerçi bi sürü işin hallolmuş neyseki..

neyse bende özel mesaj kutuma bosuna bakıomusum demekki olsun mutluluklar tekrardan adaya
iyi olmaya calısıyorum kızlar buraların havası cok guzel ama canımda çok sıkkın onun tarafında sorun yok bişi olmamıs gibi davranıyor ama benim kalbim kırık annemlere bişi anlatmadım daha annem anneler gunu için fln geldim sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…