-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

teşekkür ederim cnm
bende banyo seti düşündüm ama onda varmı yokmu hatırlayamadım kaydirigubbakcemile3

bizde düğünden sonra bankaya kasaya koycaz altınlarımızı :)) en güvenlisii :)) bizim evde de kasa var ama yok yani aklın kalıyo yine :))

bizde düğünden sonra bankaya kasaya koycaz altınlarımızı :)) en güvenlisii :)) bizim evde de kasa var ama yok yani aklın kalıyo yine :))

bende düğünden sonra annemin akbank'ta kasası var ona koyacağım. :) en başından söledim zaten cem'e o altınları unutucaz ev alırken işimize yarıcak die :) bu arada hatigem ablam bana düğünde çok istediğim bi elmas kolye vardı onu alıcakmış.. kaynanama da kapak olur sanırım

slm bayanlaar..öğlen yemek yemedim ,gittim saçımı boyattımm..pek iz kalmadı.çok az var oda çıkar yine yıkıcam zaten sonra..

:sinifsinif:
oo kaynanana baya bi kapak lazım zatenn :)) biri ablanda geliyo desene :)):1hug:

en iyisi banka kızlar
ama ben koymuştum bazanın altındaki iç çamaşır kutularımın içine :))))
zaten şimdi de yoklar :))))

kızz naptı kaynanan da öyle dedin şimdii
benm kayınlarım da bi çöp bile takmadılar nasıl şaşırmıştım yaa
benm 9 yaşındaki kardeşim bile ben bişi takmıcam mı die üzülmüştü de yüzük almıştık
o taksın diye

evet canm ya ev alırken bozdurmuştum ben
bi setim var 4 tane yüzük
iki kolye
bi de künyem o kadar :)))))

hmm anladım canım... ama bence en iyisini yapmışsın.. bizimde ev lamasaydı ilk yıl bende senin gibi yapardım canım... bundan sonra yaparsın artık altınını:)))

ahh bebeğim senin haberin yok sanırım.. bu düğünde takılacak takı mevzusu bi sorun oldu da.. ben ufak tek taş pırlantalı bi set istedim die küstü bana kaynanam.. bütçesi çok azmış da öle pırlanta alamazlarmış vs vs.. ama gidio kendi evine yemek odası takımı falan alıo.. neyse bu mevzulardan sonra hiç bişe istememeye özen gösteriorum. ablam da dün dedi ki madem kaynanan takmıcak ben sana o istediğin elmas kolyeyi takarım akrdeşim sen üzülme dedi ondan öle dedim

geçmişe doğru biraz gidebildimm..Ada gelmiş... ne güzel..

bende işlerimi tamamlıyım ne de olsa bugün son..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…