- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.561
spedd 1 modeli bnde beğendimmm güzel duruyooo :) evet cutenin düğünü güzel geçmişdir inşallhhh
evet ya az kaldı banda ama gecmicekmiş gibi geliyo surda 1 ay kaldıııdünnn eve bakmaya gitiğimizde koltuklara yayıldık sonra cıkıcaz bn yastıkları faln düzeltiyorummm nişanlımda dalga geciyoo evin hanımı olaya el attı diye klava: evde olsa elimi oynatmam insanın kendı evi olunca o psikolojiye geciyo direk herlde :icecream:
iyilik sağlık sipit
yemk yidim geldim
vay be az kalmış ya
sayılı gün gerçekten geçip gidio
ben bizim evdekini bilem yeni yeni öğreniyom kıs :roflol:
başkasınınkini bende kullanamam
bende bilmiyorum ancak güzel sallayabilirim olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ona göre sallıorum tutuyorrrr :lepi::lepi:
ben bizim evdekini bilem yeni yeni öğreniyom kıs :roflol:
başkasınınkini bende kullanamam
ben bide sanırım knd evimdekini öğrenirim ancak
:roflol::roflol: Benden beter canım yaw aslında zor değil biliyor musun :roflol:
ama işte işimize gelmiyor sanırım :sm_cool::sm_cool:
anneler günü hediyemi bende hallettim bugün kızlar
Güral Porselenden bunu aldım
en son kullandığı takımda kırılan olmuştu birde bu hem uygun hem şıktı
aklımda yoktu ama çok beğenerek aldımopuyorumnanaktan
birde kendim için 2 şey aldım
borcamların kapaklıları çıkmış ben daha yeni gördüm
onun orta boyundan aldım
bide bu space serisinin bardakları ve salata servis seti vardı bunu da 4tl'ye görüncee hemen aldım
bekar kızlara bak hele ohh oturmş dertlerı tasaları yok çene edıyler
ben kocama yemek hazrlıyom
yaprak ssardım mantı ettım
boshayallersmile
cemre'cm herşeyin bir çözümü vardır kuzum.. sende benim gibi ilk başta bi mikrodalga fırın alıp annenden ve kayınvalidenden aldığın yemekleri deepfreze'de dondurup istediğinde çıakrıp ısıtmak sureti ile miikemmmeeelll sofralar hazırlayabilirsinbiz de benim burnumu konuşuyoruz, ben zaten evlenince yemek yapmicam, emre 3 günde boşicak beni kaydirigubbakcemile3
geldim kuzum geldim
işyerinden arkadaşların aldığı bir fotoyu buldum burda pc.de scan ettirdim bilgi işlemde ki çocuğa,sizlere mail olarak gönderdim hatta.Daha bir ton foto var da işte evde netim yok annemlerden gönderirim artık
Çok güzel yaw 3 sıradayım,,,,
Günaydın arkadaşlar umarım herkez iyidir....
kızlar naptınız anneler gününde boshayallersmile
kuzum bak merak ediyordun o gün nasıl geçti... umarım süfer olmuştur ve herşey içine sinmiştir. canım foto görelim bizde evinin gelişen hallerini :)günaydın kızlarrrr :)
nişanlım bize geldi anneler gunu kutlma merasimi yapıldı :) sonra bizim eve mobilyalr,perdeler takılmıştı onlara bakmaya gitikk çok güzel olmusss :) kayınvalidelere gecdik ordada ikinci merasım düzenlendi annelere bluz ve saksıda menekşe almısdık bn ayrıca kayınvalideye fincan takımı almısdımm :) akşama doğruda beyaz esyalrı almaya gittikkk ve the end oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?