-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet ya az kaldı banda ama gecmicekmiş gibi geliyo surda 1 ay kaldııı dünnn eve bakmaya gitiğimizde koltuklara yayıldık sonra cıkıcaz bn yastıkları faln düzeltiyorummm nişanlımda dalga geciyoo evin hanımı olaya el attı diye klava: evde olsa elimi oynatmam insanın kendı evi olunca o psikolojiye geciyo direk herlde :icecream:

Hımmm sende bendensin benimde 25 gün kaldı ama 250 gün bgibi Çok üzgünüm çoook

yine kaynatmış bizim kızlar. anca bitirdim geçmişi okumayı

iyi günlerde kullan canım aldıklarını

bekar kızlara bak hele ohh oturmş dertlerı tasaları yok çene edıyler
ben kocama yemek hazrlıyom
yaprak ssardım mantı ettım
boshayallersmile

ellerine kollarına sağlık canım.. miss gibi yemekler pişirmişsin kocana.. biz de bule lak lak yaparak değerlendirios işte vaktimizi

biz de benim burnumu konuşuyoruz, ben zaten evlenince yemek yapmicam, emre 3 günde boşicak beni kaydirigubbakcemile3
cemre'cm herşeyin bir çözümü vardır kuzum.. sende benim gibi ilk başta bi mikrodalga fırın alıp annenden ve kayınvalidenden aldığın yemekleri deepfreze'de dondurup istediğinde çıakrıp ısıtmak sureti ile miikemmmeeelll sofralar hazırlayabilirsin

ada'cım gördüm masal gününün fotosunu mükemmel olmuşsun.. canım allah mutluğunuzu hiç ama hiç bozmasın.. :)

canımm aslı'cımm ve cute'cimmm bi ömür mutluluklar size

en kısa zmnda fotoğraflarınızı bekliyoruz

Çok güzel yaw 3 sıradayım,,,,

Günaydın arkadaşlar umarım herkez iyidir....

canımm az kaldı seninde :) güzel bi heyecan sarmıştır şimdi seni

kızlar naptınız anneler gününde boshayallersmile

biz de cem ile baraber cumartesi den özdere'ye gittik kayınvalidem ordaydı önce pazar sabahı kahvaltı sonra hediye faslı.. erkenden ordan çıkıp benim anneciğimin yanına gittik :) annem de çok beğendi hediyesini..

kuzum bak merak ediyordun o gün nasıl geçti... umarım süfer olmuştur ve herşey içine sinmiştir. canım foto görelim bizde evinin gelişen hallerini :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…