-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

günaydn kızlarr
ayy uyku demeyin ya
uyuyom uyuyom yok daha bıraksalar uyurum
bu ara temelli uykucu olduk ya
aşkmda bana benzedi :))))

günaydınnnnnnnnn
havalardan mıdır bu yorgunluğum,uykusuzluğum....bilemedim şimdi,sizlerde söyleyince dedim bu bir tek bende olan bir şey değil yahu :)))
dün saat 15:30 da apar topar işten çıkıp hastaneye gittim,Bedi'nin bu seferde annesi yoğun bakımda ben de eşimi o durumda yalnız bırakmak istemedim beraber gittim kendisiyle.Kayınvalidemin durumu da ağır kızlar vücudunda zehirli karbondioksit mi ne işte öyle bir gaz birikmiş ve alınması gerekiyor,şekeri de varmış meğer,zaten yüksek tansiyon hastası eee bir de guatrı vardı.Şimdi bir de kalp yetmezliği ve bu gaz olayı,ne olursa olsun üzüldüm ama her ne kadar bana hiç değer vermemiş olsalar da ben kendimi kötü hissediyorum,biran önce sağlığına kavuşur inşallah.
2 gündür hep kötü haberler veriyorum farkındayım ama balayımızdan sonra sanki bir hengamenin içine düştüm,ne düğünümü ne balayımı anlatmaya fırsatım olmadı.Artık daha sonra vakitlice anlatıp fotoları eklayeceğim.Ama öncesinde kayınvalidem umarım iyileşir,Allah'ım onu ailesine,çocuklarına bağışlasın...

ay havalardan heralde yaaaa, zaten çok seviyorum uykuyu ama bugünlerde hepten fena oluyorum.. sıcaklar geldi zaten, ki benim hiç aram yok çok sıcak havayla (

günaydn adacmm
çok geçmiş olsunn
sana yaptıklarına rağmen Allah'ım evlatlarına bağışlasın...

ama artık foto istiyoruz yaa aaaa
:roflol:

ay o uyku olayı bendede var
bide kndmi yorgun hissediyorumki sormayın
geçtiğimiz pazar badana boya işleri vardı
eve gidince her akşam yattım dinlendim hiç bişi yapmadım ama hala uyku ve yorgunluk devam
ve bu haftasonuda temizliğe kaldığımız yerden devam etcez -tatlicadiarzu-

galiba tatlım ya uyu uyu nere kadar :)))
mevsim normale dönsün artkk

ee evlilik nasıl gidio bakalım taze gelinler anlatınn
valla şimdilik çok güzel... kocam gece 11 de geliyor.. bende eve gidince rahat rahat yemek hazırlayıp işlerimi yapıyorum... ertesi günde 3 te gittiği için gündüz evi toplayıp, bulaşıkları falan hallediyor sağolsun.. yaptığım yemekleride çok beğeniyor... ama dün ilk defa yemeğin dibini tutturdum:umursamaz:çok canım sıkıldı...

adacım çok geçmiş olsun canım.. aksilikler bitmiyor sende de.. herkes yaptığıyla kalır canım... sen tabiki böyle bir durumda kocanın yanında durmalısın... ve o aileye karşıda sana ne düşüyorsa yapmalısın... kimsenin ağzına laf verme canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…