-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım o slaytı ben hazırlamadım K.K dan bir arkadaş yapmıştı o yüzden inan bir şey söyleyemiyorum ama istersen o arkadaşın nickini vereyim ona bir sor gerçekten çok yardımcı olan bir arkadaş

benim slaytım hazır ama hani sen bize int izlettirdin ya bende arkadaşıma yolluycam olabilir nickini ver onunla konuşurum hihoyyyt

ayy kesin havalardan yaa
bu pazar da bizim adam arkadaşlarıyla pikniğe gidecekmiş
tartışma çıkarırsam gitme diye gitmez ama gün boyu da kös kös otururuz
evlendiğimizden beri de hiç dışarı çıkmadılar en fazla bi kaç saat çıktılar
azad etsem mi napsam :)))

baya zamanın varmş canm senin
ayy ne güzel valla eşler yardm etmese daha zor olur halimizz
bişi olmas canm benm canını sıkmaya bile değmezz

günaydın kızlarmirmirmirmir

günaydn canmm

nsl yani sensiz mi :1shok:
ben böle bişeye izin vermezdim sanırım:umursamaz:

canım bence bırak gitsin adamcağız yaa.... sende kendi arkadaşalrınla yaparsın bir plan...değişiklik olur ikiniz içinde:))
evt canım.. baya zaman kalıyor ama bu sefer geç uyuyorum... birde yemek için onu bekliyorum.. ee o saatte yiyincede kilo alcam valla.. zaten zar zor birkaç kilo vermiştim düğünden öncee...

aaa gerçektenmi izin vermezdin...
valla ben kız arkadaşalarımla buluşuyorsam onunda erkek arkadaşalrıyla buluşmaya hakkı var bence... bu benim fikrim tabi.. arada ayrı takılmak gerekir... sürekli beraber takılmak bir süre sonra sıkar diye düşünüyorum benn...

canm evlendiğimizden beri hiç bi yere gitmediler
arkadaşlarının sadece biri evli
diğerleri bekar olduğu için eşler olmadan gidelim demişler
valla izin vermedim zaten
bi haftadr hergün burnundan getiriyom
gidemezsin gitsende huzur bırakmam ona göre diye ama bakalım

kız bende acıdım da ondan biraz yumuşadım
arkadaşları arıyo falan yenge çocuğun yüzünü unuttuk diyolar :))))
bilmiyorum ya pazar gününe plan çok temzlik yapsam süper olur ütü falan da var ama
ay bilmiom belki arkadaşları çağırırım bende :)))
geç yemek yemek kötü oluyo canm ya
benmde zayıflamam lazm off off

canm evlendiğimizden beri hiç bi yere gitmediler
arkadaşlarının sadece biri evli
diğerleri bekar olduğu için eşler olmadan gidelim demişler
valla izin vermedim zaten
bi haftadr hergün burnundan getiriyom
gidemezsin gitsende huzur bırakmam ona göre diye ama bakalım

kız bende acıdım da ondan biraz yumuşadım
arkadaşları arıyo falan yenge çocuğun yüzünü unuttuk diyolar :))))
bilmiyorum ya pazar gününe plan çok temzlik yapsam süper olur ütü falan da var ama
ay bilmiom belki arkadaşları çağırırım bende :))) :sm_cool:
geç yemek yemek kötü oluyo canm ya
benmde zayıflamam lazm off off

bu birazda kişiden kişiye bulunulan çevreye göre değişir sanırım
yani evlenince bi haftasonumuz olacak biribirimizi rahat görebileceğimiz
onuda başkalarıyla geçirmek istemem şahsen
şimdilik böle ama evlenince ne olur böle bi durumla karşılşınca bilememboshayallersmile

ben arkadaşlarımla çok sık buluşuyorum, evlendikten sonra da buluşucam tabi arada kız kıza olmakda gerekiyo, ee erkek erkeğede.. :)) karışık bi buluşma olursa zaten beraber gidiyoruz ama bence herkesin hakkı arkadaşlarıyla yalnız görüşmek :)) :1hug:

herkes de aynı dertler ya :) ben nişanlıyım arkadaşlarıyla çıktığında çıldırıyorum ama ayrı zaman geçirmenin fazla olmamak kaydıyla fena olmayacağını düşünüyorum :içelim:

değişir değişir:)))
canım ilk zamanlar sürekli beraber geçirmek istersin ama bir süre sonra kız kıza mubabeti özlersin.. malum daha rahat olunuyor... ee o zaman kocana da aynı hakkı veririsin...

kesinlikle aynı fikirdeyim haticecim... sonuçta kızkıza yapılan muhabbet çok farklı:))))

herkes de aynı dertler ya :) ben nişanlıyım arkadaşlarıyla çıktığında çıldırıyorum ama ayrı zaman geçirmenin fazla olmamak kaydıyla fena olmayacağını düşünüyorum :içelim:
hoşgeldin canım öncelikle..
bence hiçte çıldırma.. eğer arkadaşları güvenilir ise içini rahat tutt... en hiçmi kızarkadaşlarıla vakit geçirmiyorsun?? bırak oda kendi arkadaşlarıyla beraber olsun...

bilmemki yaşayıp görücem boshayallersmile

gerçekten arada kız muhabbetleri gözünde tütüyo insanın
hele pijamaları giyip sabaha kadar oturduğumuz sohbetler ahh ahh :))))

ayyy evt yaa... ne güzel olurduolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

benm bi daha öyle muhabbetlere girmem çook zor görünüyo
tövbe yollamaz aşkım ben yalnız yatamam diye
bu yaz da iki yakın arkadaşımın düğünü var
kına günü kızlar sabahlayacak
off
off ben olamıcam yanlarında yaa

yaa benimkide aynı.. onlar gelsin sen gitme diyorr...ama kendiside evden çıkmayacakmış, bir odada otururmuş.. . olmaz diyorum ben gideyim o zaman diyorum.. tamam ama gece alırım seni diyor.off offf.. anlaşamıyoruz bizde bu konuda...

yok benm kocacm beni evde bırakıyo kızlar gidene kadar kendi de dışarda vakit geçirir bizi rahatsız etmezmiş :)))
o dediğim arkadaşların düğün kına aynı gün
bide eşimin arkadaşının düğün var o da kına gününe denk gelio bilmem nasl yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…