- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.041
canım sıkıluyorrrr....
neden bacıı
speedy canım o arkadaşın nicki handerya,benim arkadaşlardan görebilirsin zaten...
kız gece yatıya gelcekleri zamandan bahsediyorum ben... evde dururum diyeo.. gitseya anasına oda:)))yok benm kocacm beni evde bırakıyo kızlar gidene kadar kendi de dışarda vakit geçirir bizi rahatsız etmezmiş :)))
o dediğim arkadaşların düğün kına aynı gün
bide eşimin arkadaşının düğün var o da kına gününe denk gelio bilmem nasl yapcaz
hayırıdr canım??canım sıkıluyorrrr....
aman aman maşallaah:)))aman dilimi ısırayım şimdilik sesi soluğu çıkmıyor bu konuda...
biliyorsunuz arkadaşlarının sevdasına bayağı tartışma yaşadık zamanında yeterince onlarla oldu eee o da farkına vardı artık birbirimizin en iyi birbirimize dost olduğunu....düğününe o çok değer verdiği arkadaşlarından bazıları da gelmeyince iyice anladı zaten :)))
ama arkadaşları iyi olsa neyse derim de hani fırlama derler ya o tiplerden çoğu...ben Bedi'yi anca durulttum aralarında en durgunu o artık...Evli arkadaşlarımız olur onlarla görüşürüz :)))
aman dilimi ısırayım şimdilik sesi soluğu çıkmıyor bu konuda...
biliyorsunuz arkadaşlarının sevdasına bayağı tartışma yaşadık zamanında yeterince onlarla oldu eee o da farkına vardı artık birbirimizin en iyi birbirimize dost olduğunu....düğününe o çok değer verdiği arkadaşlarından bazıları da gelmeyince iyice anladı zaten :)))
ama arkadaşları iyi olsa neyse derim de hani fırlama derler ya o tiplerden çoğu...ben Bedi'yi anca durulttum aralarında en durgunu o artık...Evli arkadaşlarımız olur onlarla görüşürüz :)))
kız gece yatıya gelcekleri zamandan bahsediyorum ben... evde dururum diyeo.. gitseya anasına oda:)))
oo çok zor olcak güzelim sizin için.. bulunur bir çaresi... sıkma canınıççç
bi şekilde çare bulcaz canm da bilmiyom
biri çocukluk arkadaşım
diğeri lise üniversite den arkadaşım
diğeri de eşimin arkadaşı ohh ohh :))))
kızlarr
hadi bakalım kalksın şu evham üzerimizdenn
hemen babutsa yanayım açıyoruz pc.den uyku falan kalkıyo hadi bakalımm ben açtımm
gitsin pikniğe yav yazık:)
sen ona izin vermezsen ilerde o da sana izin vermez
hem bu şekil sıkmak insanı daha da asi yapar haberiniz ola
benimki ilk zamanlar baya baskı yamaya kalkmıştı bana giyim gezme vs ki hani karışılacak pek bişeyim yoktur gözüme sürdüğüm kalme bile karışıodu
ben bi doldum bi doldum
sonra bi patladım
ayrılık sinyallerini de yaktım
jkendini topladı artık aşkım bunu alayım mı diom sen bilirsin dio:lepi:
şuraya gidiyorum diyorum tamam dio:lepi:
kendi yaptığı eşekliği farketti(bu tam olarak kendi tabiridir)
oyüzden ben gidemezsin yapamazsın demelere triplere karşıyım
dozunda oldukça gitsinler gezsinler
aynı şey bizler içinde geçerli
göbeğiiz bir esilmediki yahu yapışık ikiz misali olmuo
kızlar bişey sorcamm yaa ben heyecan yaptımmmmeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
akşam hakanlar bizi yemeğe çağırdı daha önce onlar tanışmaya bize gelmişlerdi
ben normalde onlara gidip geliyorum şimdik akşam ben netcem yani kalkıp yardım fln edicem dimi ya ne biliim babm flnda gelioya napcağımı şaşırdım
bide babası bu çocuklar birbiriniz seviyorlar müsait olduğunuz bir gün istemeye gelmek istiyoruz dicekmiş fln ben ozmn napim yani ortamdan çıkayımmı
Allaahhıımm ben neden böle heycan yaptım yaaaaaeyvahedigeldismile:kedi:
geçmiş olsun anım yaa... stresten olabilir.. sakin olmaya çalış biraz...hiç bilmiyorum gulsun canım yaw keyfim yok bugün başım ağrıyor..
anamm ... çok ksıkançmış haaa.. zor bir durum yaa... . valla kıyafet konusunda rahatım bacım... karışanım edenim yok.. zaten bende yerine yordamına göre giyinirim..hadi gitsin bakalım
ama evde yalnız kalırsam burnundan getiririm o pikniği :))))
ayy benm kociş manyak kıskançç
kendisiyle beraber alırız kıyafetleri
sonra giydirmez mutlaka bi yerinde bişi bulur :)))
hani göğüsten oturtmalı badiler var
totoya kadar uzun olanlar şimdide onlara takmş durumda
niye göğüs kısmı oturuyomş çok belli oluyomuş çıldırrr geliooo
canım öncelikle hayırlı olsun... bu kadar kasma kendini...tabiki kalk yardım et... eğer sen ordyaken konu açılırsa kalma... nasıl olsa herkes herşeyi farkında artık:)))kızlar bişey sorcamm yaa ben heyecan yaptımmmmeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
akşam hakanlar bizi yemeğe çağırdı daha önce onlar tanışmaya bize gelmişlerdi
ben normalde onlara gidip geliyorum şimdik akşam ben netcem yani kalkıp yardım fln edicem dimi ya ne biliim babm flnda gelioya napcağımı şaşırdım
bide babası bu çocuklar birbiriniz seviyorlar müsait olduğunuz bir gün istemeye gelmek istiyoruz dicekmiş fln ben ozmn napim yani ortamdan çıkayımmı
Allaahhıımm ben neden böle heycan yaptım yaaaaaeyvahedigeldismile:kedi:
okito cnm dediğin gibi masaya bişiler getiriym götüriymm flnLevrek canım elbette ufak ufak yardım etmelisin ama çokta işin içinde girme bence.
onu derken zaten merak etme babası zamanı ayarlar yani ama dediğinde konuya da girme..
levrek o an kaç kurtul ordankaydirigubbakcemile3
off işte yaşamk istemediğim anlar bunlar benim
bi daha yaşamak istemiom
yardım edeyim mi diye sorarsın canım
nezaketen
yardım da edersin
levrek o an kaç kurtul ordankaydirigubbakcemile3
off işte yaşamk istemediğim anlar bunlar benim
bi daha yaşamak istemiom
yardım edeyim mi diye sorarsın canım
nezaketen
yardım da edersin
casper benimki de çok kıskançtır
hala da kıskanç ama artık çok belli edemiyor
içine atmak zorunda kalıyor
giysi birlikte de alırız tek de
ama bikini falan alınacaksa birlikte alalım yoksa giyemezsin dio:)
geçen sene bi bikini aldık gayette seksü:jeyyar: ama kensi beğendi
canıma minnet diorum senle bu tip alışveriş yapmak çok güzel oluomuş hep senle alalım dedim bendeDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?