- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #30.981
merhaba kızlarrr, ben geldim a.s.
adacım başınız sağolsun. :teselli:
adaşımmmmm sipidi hakanın işi hayırlı uğurlu olsun
you_knowcum gelen bi mesajı eklemişsin, ben görmedim ama her ne idiyse canını sıkmamaya çalış, bulunduğun yerin tadını çıkarmaya, kafa dinlemeye bak , hiç bişey ve hiç kimse senden daha değerli değil bu hayatta kaydirigubbakcemile5
günaydın canlarım,
güzel bir gün diliyorum hepinize....
yoğunluktan başımı kaldıracak halim yok derken dün bir de Bedi'nin anneannesini kaybettik.İşe de gelmedim evde de net yok o yüzden sizlere hiç haber veremedim.Umarım ters bir durum oluşmamıştır yokluğumda.Önemli gelişmeler var mıydı??? varsa söyleyin emi...
hoşgeldin karaböcüq...
yaa kızlar kaç gündür caspersy yok... nerelerde acaba??
Ay maşallah boşver. Stres etme olur geçer inş hepsi Ben o kadar çok pişmanım ki eşyalardaki falan bazı durumlar için boşuna kasmışım o kadarkafamçokkarıştı
Sen bari yapma.
saol cnm..o korktuğum merdivenler işte ,nihayet takılıp düşmedim kaydirigubbakcemile3cute mükemmel olmuş özellikle o merdiven kenarlarına bayıldımmm ikinizde çok güzel olmuşşsunuz
Allah mutlu mesut etsin inşallah
ctesi yola çıkıcaz cnm..yarın işe dönücem ..adaer eklemedi canım daha yada ben görmedim diyeceğim ama büyük ihtimalle eklemedii
derya bekle ozaman bence ne modeller çıkar daha oooo
cute mısır turu ne zaman başlıyor yada başladı mı
Geçmiş olsun.saol canm ya daha iyiyim fena grip olmuşum dinlenemedim de yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum
Böcükk nasılsın kuş?jkimsecikler yok :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?