-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

olumlu yönde bir mesajdı canım herseyin geçim sıkıntısından oldugunu fln yazmıstı mesaj olarak bende onu yazdım
bulundugum yern tadını cıkaramıyorum valla hava acayip sıcak akşam çıkacam belki ama yarın plaja gitcezopuyorumnanaktan

adacmm başın saolsn canm benmm

hoşgeldin karaböcüq...

yaa kızlar kaç gündür caspersy yok... nerelerde acaba??

tatlımm kaç gündür grip ölüyorumm
ve uyus patroncum izin vermediği için de çalışıyorum
o yüzden gelemedim topiğe iş çok
ama bugün biraz daha iyiyimm
işleri de az hafiflettim inş yarın uzun uzun sohbet ederizz
öptm canmcmm

Ay maşallah boşver. Stres etme olur geçer inş hepsi Ben o kadar çok pişmanım ki eşyalardaki falan bazı durumlar için boşuna kasmışım o kadarkafamçokkarıştı
Sen bari yapma.

Bu sıralar reglide olacam ben yeni farkettim bu sıkıntı birazda ordan kaynaklanıyor sanırsam.CADIARZU
Sabırlı olmaya çalışıcam.
Herşey çok güzel çiçekler böcekler lay lay lommm
:lepi:

cute mükemmel olmuş özellikle o merdiven kenarlarına bayıldımmm ikinizde çok güzel olmuşşsunuz
Allah mutlu mesut etsin inşallah
saol cnm..o korktuğum merdivenler işte ,nihayet takılıp düşmedim kaydirigubbakcemile3

adaer eklemedi canım daha yada ben görmedim diyeceğim ama büyük ihtimalle eklemedii

derya bekle ozaman bence ne modeller çıkar daha oooo

cute mısır turu ne zaman başlıyor yada başladı mı
ctesi yola çıkıcaz cnm..yarın işe dönücem ..

yakında yorgunluktan bayılacağım... evlenince 3 ay evden çıkmak istemiyorum.. bu ne kdr telaşlı ne kdr yorucu bir hazırlıkmışş arkadaşlar.... sadece salon perdelerimle girişe halım alınacak bunlar kaldı.... bir de evi temzletecek kadın bulamıyorummmmmmmmmmmmmm çıldırcammmdelikafadulden

günaydın kkızlar
akşam kimsecikler yokmuş burdaa

grace az kalmış son anda rahat olcan sen de:)
evi temizlemeden mi moble getirdin kız deli:)
en son sen alcan eline bezi mezi temzilicen kadın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…