- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.081
zor bir süreçti yhaa :) şimdide evliliğin stresii hepsinden önemlisi hüznü varr yhaa ede herkes bi garip kimseyle göz göze gelemiorum(
doğru dionn başlardada başka heyecanlar vardıı:kedi:
yok canım o kadar da yapmadım ben.
ona da alışırsın canım hihoyyythihoyyythihoyyyt
aynen cnm yaaa oofff boshayallersmilelevrek anlıorum seni cünkü ben hala öyleyimm :)) 2 ay sonra evleniorum ama babam olunca söz konusu hala cekiniyorum
bide o aşaması var tabiii eyvahedigeldismileevet tatlımm :)))
saol canm benmm valla yaa
bende babamn yanında kayınpederime baba derken kendimi çok kötü hissediyordum ya
zor bir süreçti yhaa :) şimdide evliliğin stresii hepsinden önemlisi hüznü varr yhaa ede herkes bi garip kimseyle göz göze gelemiorum(
bu kadar derdin arasında ben size demeyi unuttum
dün gece kek yapayım dedim...sabahları Bedi yanına alır kahvaltı niyetine atıştırır falan diye....
ama gelin görün ki kekime ne oldu anlayamadım zira kendisi önce fırının tavanını delecek pozisyona gelmişti daha sonra pişip çıkardığım da tam anlamıyla fos diye söndü ve içi hamur kalmıştı.Halbuki ilk 30 dk. fırının kapağınıaçmadım çıkaracağım zaman kürdan testini yaptım gayet iyiydi...neden böyle olabilir ki??? acaba içinde ki havucu mu abarttım gerçi 1 büyükkkkkk havucu rendelemiştim...
mutlaka öyledir ama bilmiorum bazen diorum keşke bu kararı almasaydım ..mutsuz oldugumdan falan degil.sadece ailemden ayrılmak cok zor geliyorr
boşa giden zamanıma mı....
heba olan malzemelerime mi...
yoksa Bedi'nin karşısında itibarımın zedelenmesine mi yanayım bilemedim...
3 gün önce peynirli-maydonozlu börek yapmıştım ve çok lezzetli olmuştu.Kociş bir beğenmişti ki Aşkım sen bu işi biliyorsun diyerek...ama şimdi bu itibarı yeniden kazanmak lazım yahu :)))
inş. cabuk alısırım yoksa cok aglarım ben :)
ayyy fena bi hıçkırık tutttu yaa :)) napsam geçmiyooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?