-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hatigee şeker varya bildimiz çaya konulan toz seker bi cay kasıgı onu bogazına dogru koy yut anında kesio hıckırıgı

ayyy çatlıcammm yaaa akannehir

canm geçmedi mi dahaa

nidemekkk:1hug:

iyidir canım seni sormalı:1hug:

ayyy bu akşam aşkı memnu var akşam olsada eve gitsemm

iyidir canm ya
ayy evett
ama izleyebilcem mi acaba
kurtlar vadisi var
evde tek tv var
dün maç vardı bide yaprak dökümü vardı
kızdım maç izleme diye
şakayla başladık yine baktm ki tartıtışıoz :))))
sonra o gitti balkonda otudu izlemedi maçı
bende açtm maçı sesini de sonuna kadr açtm namaza durdum
gitti tv yi kapattı
sonra namaz bitti ben balkona gttm oturdum
sonra geldi saçmaladk hadi kalk diye oturduk maçn ikinci yarısını izledik :)))))

selam güzellerrr a.s.

geçmişe baktım da şöle bii, bi izin söz konusu olmuş, ben de izin vermezdim valla yaa yanii eğer takılacağı arkadaşlar bekar arkadaşlarsa istemezdim gitmesini, bekar sonuçta bunlar eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışırlar falan :jeyyar: neme lazım :jeyyar: ama evli olan arkadaşlar böle erkek erkeğe takılcaksa orda sorun olmazdı, ne de olsa hepsinin birer sahibesi var, kimse birbirini kışkırtaracak durumda değil kaydirigubbakcemile3

çocuklar gibi desene ama yine sen fedakarlık etmişsin bu akşamda senin hakkınturkbayragi

hehehe
hoşgeldin canmm

çocuklar gibi desene ama yine sen fedakarlık etmişsin bu akşamda senin hakkınturkbayragi

evett ama kurtlara da alıştım reklamlarda izleriz artık napalım :))))

şu duvar sticker ı çok hoşuma gitti yaa alsam mı ki acaba? baş ucuma yaparım odama zemuszemus

kullan var mı ki bunlardan, böle resimlerdeki gibi güzel duruyo mu gerçekten?

slm bayanlar..anca girebildimdim..işlerim çok neler oldu bakalım..geçmişe gidemem sanırım...

spaydii ilk 3 de görüyorum seni..hadi bakalım hayırlısı...

Hilal aldığı gelinliği ekledi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…