- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.121
spaydii ilk 3 de görüyorum seni..hadi bakalım hayırlısı...
Hilal aldığı gelinliği ekledi mi ?
Çok çok geçmiş olsun adacım. Tez zamanda sağlığına kavuşur inş.günaydınnnnnnnnn
havalardan mıdır bu yorgunluğum,uykusuzluğum....bilemedim şimdi,sizlerde söyleyince dedim bu bir tek bende olan bir şey değil yahu :)))
dün saat 15:30 da apar topar işten çıkıp hastaneye gittim,Bedi'nin bu seferde annesi yoğun bakımda ben de eşimi o durumda yalnız bırakmak istemedim beraber gittim kendisiyle.Kayınvalidemin durumu da ağır kızlar vücudunda zehirli karbondioksit mi ne işte öyle bir gaz birikmiş ve alınması gerekiyor,şekeri de varmış meğer,zaten yüksek tansiyon hastası eee bir de guatrı vardı.Şimdi bir de kalp yetmezliği ve bu gaz olayı,ne olursa olsun üzüldüm ama her ne kadar bana hiç değer vermemiş olsalar da ben kendimi kötü hissediyorum,biran önce sağlığına kavuşur inşallah.
2 gündür hep kötü haberler veriyorum farkındayım ama balayımızdan sonra sanki bir hengamenin içine düştüm,ne düğünümü ne balayımı anlatmaya fırsatım olmadı.Artık daha sonra vakitlice anlatıp fotoları eklayeceğim.Ama öncesinde kayınvalidem umarım iyileşir,Allah'ım onu ailesine,çocuklarına bağışlasın...
Maşallah canım seninde nazar boncuğun olsun o da.valla şimdilik çok güzel... kocam gece 11 de geliyor.. bende eve gidince rahat rahat yemek hazırlayıp işlerimi yapıyorum... ertesi günde 3 te gittiği için gündüz evi toplayıp, bulaşıkları falan hallediyor sağolsun.. yaptığım yemekleride çok beğeniyor... ama dün ilk defa yemeğin dibini tutturdum:umursamaz:çok canım sıkıldı...
....
Kimin slaytı var şipit ben göremedimde?j
benim slaytım hazır ama hani sen bize int izlettirdin ya bende arkadaşıma yolluycam olabilir nickini ver onunla konuşurum hihoyyyt
Ben yollarım yaw.ayy kesin havalardan yaa
bu pazar da bizim adam arkadaşlarıyla pikniğe gidecekmiş
tartışma çıkarırsam gitme diye gitmez ama gün boyu da kös kös otururuz
evlendiğimizden beri de hiç dışarı çıkmadılar en fazla bi kaç saat çıktılar
azad etsem mi napsam :)))
Ah iştek bu pijama muhabbeti evlenincede arada yapacağım inş nişanlım şehir dışına eğitimlere gidiyor o aralarda kızları toplarım.:dance:gerçekten arada kız muhabbetleri gözünde tütüyo insanın
hele pijamaları giyip sabaha kadar oturduğumuz sohbetler ahh ahh :))))
Aynen kuşş arada ayrı takılmak süper oluyor:d Bi kaç ay önce kızlarla gezdik gece oniki buçukta nişanlım almaya geldi ama tükürdü beynime o ayrı:) Abartmıştım ama bende şarkı bile söyledik gittiğimiz yerde:)gitsin pikniğe yav yazık:)
sen ona izin vermezsen ilerde o da sana izin vermez
hem bu şekil sıkmak insanı daha da asi yapar haberiniz ola
benimki ilk zamanlar baya baskı yamaya kalkmıştı bana giyim gezme vs ki hani karışılacak pek bişeyim yoktur gözüme sürdüğüm kalme bile karışıodu
ben bi doldum bi doldum
sonra bi patladım
ayrılık sinyallerini de yaktım
jkendini topladı artık aşkım bunu alayım mı diom sen bilirsin dio:lepi:
şuraya gidiyorum diyorum tamam dio:lepi:
kendi yaptığı eşekliği farketti(bu tam olarak kendi tabiridir)
oyüzden ben gidemezsin yapamazsın demelere triplere karşıyım
dozunda oldukça gitsinler gezsinler
aynı şey bizler içinde geçerli
göbeğiiz bir esilmediki yahu yapışık ikiz misali olmuo
Hayırlı-uğurlu olsun.kızlar bişey sorcamm yaa ben heyecan yaptımmmmeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
akşam hakanlar bizi yemeğe çağırdı daha önce onlar tanışmaya bize gelmişlerdi
ben normalde onlara gidip geliyorum şimdik akşam ben netcem yani kalkıp yardım fln edicem dimi ya ne biliim babm flnda gelioya napcağımı şaşırdım
bide babası bu çocuklar birbiriniz seviyorlar müsait olduğunuz bir gün istemeye gelmek istiyoruz dicekmiş fln ben ozmn napim yani ortamdan çıkayımmı
Allaahhıımm ben neden böle heycan yaptım yaaaaaeyvahedigeldismile:kedi:
Aynen böcükcüm bide ne oldu geçen anneme balayı otelini anlatırken babam duyduzor bir süreçti yhaa :) şimdide evliliğin stresii hepsinden önemlisi hüznü varr yhaa ede herkes bi garip kimseyle göz göze gelemiorum(
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilemafoldumbenbilmiyorumkismileayyy fena bi hıçkırık tutttu yaa :)) napsam geçmiyooooooooo
Hatçem benide tuttu yarım saat aralıksız hıçkırdım tamda böcüğün şeker önerisini yapayım yazıları okuyunca dedim ama geçççti bile şuan:)hatigee şeker varya bildimiz çaya konulan toz seker bi cay kasıgı onu bogazına dogru koy yut anında kesio hıckırıgı
kaydirigubbakcemile3canm geçmedi mi dahaa
iyidir canm ya
ayy evett
ama izleyebilcem mi acaba
kurtlar vadisi var
evde tek tv var
dün maç vardı bide yaprak dökümü vardı
kızdım maç izleme diye
şakayla başladık yine baktm ki tartıtışıoz :))))
sonra o gitti balkonda otudu izlemedi maçı
bende açtm maçı sesini de sonuna kadr açtm namaza durdum
gitti tv yi kapattı
sonra namaz bitti ben balkona gttm oturdum
sonra geldi saçmaladk hadi kalk diye oturduk maçn ikinci yarısını izledik :)))))
Bekar odası için süper kuş.
merhaba kızlar nasılsınız
kendimi öyle yorgun hissediyırum ki akşam olsada yatsak =)))
Çileğimm hoşgeldin:)merhaba kızlar nasılsınız
kendimi öyle yorgun hissediyırum ki akşam olsada yatsak =)))
h.b. cnmm ..valla geldim, işe gömüldüm işte..tatile gitmeden önce geçici dövme yaptırsam diyorum..nerede yaptırıyon cnm sen ,uzakmıdır ki bana çok ...
cute hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin anlatsana hihoyyyt
eee artık 3 düştüm sizi evlendirdim ohh bveeeee :1closedeyes::smiley-cool:
canım hilal albüm yaptı... bakabilirisn:))
hatige seni biliok nan benim gibi çürüksün :roflol:
eregli hoşbulduk cnm sende hoşgeldin a.s.
adacım allah şifa versin :Saruboceq:
bu arada keki kalıpta yaptıysan fırından dolayı ortası pişmemiştir. yani uygun sıcaklıkta pişmemiş olabilir. bende havuçlu kek tarifi alıp yapmıştım. benim kaynana çok beğendi guclubacismile
boşa giden zamanıma mı....
heba olan malzemelerime mi...
yoksa Bedi'nin karşısında itibarımın zedelenmesine mi yanayım bilemedim...
3 gün önce peynirli-maydonozlu börek yapmıştım ve çok lezzetli olmuştu.Kociş bir beğenmişti ki Aşkım sen bu işi biliyorsun diyerek...ama şimdi bu itibarı yeniden kazanmak lazım yahu :)))
h.b. cnmm ..valla geldim, işe gömüldüm işte..tatile gitmeden önce geçici dövme yaptırsam diyorum..nerede yaptırıyon cnm sen ,uzakmıdır ki bana çok ...
evlilik çok güzeel..Allahım herkese en mutlusundan nasip etsin inşallah :Saruboceq:
nisancım ellerine sağlıkk anammm 4.lüğü esra ile paylaşıyorum bişi kalmadı şurda
ereğlim hoş gelmiş :))
gdmt stickerde güzel ama yatak örtüsü çok güzel :))
cnm bnmm napıyosun ? yatak örtüsü demişken aldınmı sarar ın nevresim takımını..ben alamadım ya daha
hatige seni biliok nan benim gibi çürüksün :roflol:
eregli hoşbulduk cnm sende hoşgeldin a.s.
adacım allah şifa versin :Saruboceq:
bu arada keki kalıpta yaptıysan fırından dolayı ortası pişmemiştir. yani uygun sıcaklıkta pişmemiş olabilir. bende havuçlu kek tarifi alıp yapmıştım. benim kaynana çok beğendi guclubacismile
CUTE hoşgeldin canım eeee balayına ne zaman gidiyorsunuz ki siz?
Taksimde yaptırabilirsin canım benim :jeyyar: yada ne biliyim kuzum sana yakın heryerde olabilir.
Allah herkeze nasip etsin inşallah sizinde mutluluğunuzu daim etsinnn
caniko akşam yazdım sana cvp olarak çıktın heralde okumadan..ctesi çıkıyoruz yola inşallah..taksim uzak cnm yaaşimdi alışveriş telaşı evde bi dağıldı sormayın bilmiyorumkismile gidemem uzağa,bulurum heralde yakınlarda bi araştırıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?