-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Çok çok geçmiş olsun adacım. Tez zamanda sağlığına kavuşur inş.
Bu arada annen nasıl?j iyidir inş tedaviye başlanmıştır sanırsam..
Kek sanırım havuç çokluğunda öyle olmuş e bi daha koysaydın fırına kıpkırmızı olunca çıkartırdın içi muhtemelen pişerdi o zaman arada banada oluyorda kuşum iyice kızartıyorum hafif yanmak üzere geliyor(yanmadan yakalamak için beklemek gerekiyor) ama içi pişiyor anca. Ayrıca nazar boncuğun olur inş kek canım.

Maşallah canım seninde nazar boncuğun olsun o da.

benim slaytım hazır ama hani sen bize int izlettirdin ya bende arkadaşıma yolluycam olabilir nickini ver onunla konuşurum hihoyyyt
Kimin slaytı var şipit ben göremedimde?j
Ben yollarım yaw.
gerçekten arada kız muhabbetleri gözünde tütüyo insanın
hele pijamaları giyip sabaha kadar oturduğumuz sohbetler ahh ahh :))))
Ah iştek bu pijama muhabbeti evlenincede arada yapacağım inş nişanlım şehir dışına eğitimlere gidiyor o aralarda kızları toplarım.:dance:
Ama evde kociş varken olmaz yaww.

Aynen kuşş arada ayrı takılmak süper oluyor:d Bi kaç ay önce kızlarla gezdik gece oniki buçukta nişanlım almaya geldi ama tükürdü beynime o ayrı:) Abartmıştım ama bende şarkı bile söyledik gittiğimiz yerde:)
Hayırlı-uğurlu olsun. Babalar söz konuysa kasmamak mümkün değil seni çok iyi anlıyorum levrek:) Baban görmeden çaktırmadan yardım et. Baban çakmasın daha önce gitip geldiğini.
zor bir süreçti yhaa :) şimdide evliliğin stresii hepsinden önemlisi hüznü varr yhaa ede herkes bi garip kimseyle göz göze gelemiorum (
Aynen böcükcüm bide ne oldu geçen anneme balayı otelini anlatırken babam duydu
ayyy fena bi hıçkırık tutttu yaa :)) napsam geçmiyooooooooo
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilemafoldumbenbilmiyorumkismile
hatigee şeker varya bildimiz çaya konulan toz seker bi cay kasıgı onu bogazına dogru koy yut anında kesio hıckırıgı
Hatçem benide tuttu yarım saat aralıksız hıçkırdım tamda böcüğün şeker önerisini yapayım yazıları okuyunca dedim ama geçççti bile şuan:)

kaydirigubbakcemile3

şu duvar sticker ı çok hoşuma gitti yaa alsam mı ki acaba? baş ucuma yaparım odama zemuszemus
kullan var mı ki bunlardan, böle resimlerdeki gibi güzel duruyo mu gerçekten?

Bekar odası için süper kuş.

hatige seni biliok nan benim gibi çürüksün :roflol:
eregli hoşbulduk cnm sende hoşgeldin a.s.
adacım allah şifa versin :Saruboceq:
bu arada keki kalıpta yaptıysan fırından dolayı ortası pişmemiştir. yani uygun sıcaklıkta pişmemiş olabilir. bende havuçlu kek tarifi alıp yapmıştım. benim kaynana çok beğendi guclubacismile

cute hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin anlatsana hihoyyyt
eee artık 3 düştüm sizi evlendirdim ohh bveeeee :1closedeyes::smiley-cool:
h.b. cnmm ..valla geldim, işe gömüldüm işte..tatile gitmeden önce geçici dövme yaptırsam diyorum..nerede yaptırıyon cnm sen ,uzakmıdır ki bana çok ...
evlilik çok güzeel..Allahım herkese en mutlusundan nasip etsin inşallah :Saruboceq:

canım hilal albüm yaptı... bakabilirisn:))

cnm bnm saol baktım..çok güzel gelin olacak inşallah Hilalimde..

:umursamaz::umursamaz:

yok kız ne zedelencek itibarınkaydirigubbakcemile3
bak aklıma ne geldi, bende kışın kek yapcaktım
ama istediğim gibi kabarmadı
ağladım ağlıcam. k.validemler gelcekti
nişanlım kalktı beni teselli ediyo
olur böle şeyler sen nie üzüyosun kndni.
bi çay yap oda yeter filan
moralimi düzeltti bnm.
sora baktım inat değilmi, illaki o kek bi işe yaracak
kalktım puding yaptım,kekide dilimledim kaselere koydum
üstünede döktüm pudingi, oh mis
bayıldı herkes valla. kekin tadı değişik hoş bişi olmuş kaydirigubbakcemile3

Aminn........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CUTE hoşgeldin canım eeee balayına ne zaman gidiyorsunuz ki siz?
Taksimde yaptırabilirsin canım benim :jeyyar: yada ne biliyim kuzum sana yakın heryerde olabilir.
Allah herkeze nasip etsin inşallah sizinde mutluluğunuzu daim etsinnn

cnm bnmm napıyosun ? yatak örtüsü demişken aldınmı sarar ın nevresim takımını..ben alamadım ya daha

iyiyim canım benim.. sen napıyosunnn :)) yaa almadım canım salı günü gittim bi mağazadan yakından gördüm o mor olanı ikimizin beğendiğini netteki kadar canlı değildi vazgeçtim.. bilmiyorumkismile

çilek cnm naber
evet bak bazı kalıplardada olmuyo kek
tutturması zor oluyor

caniko akşam yazdım sana cvp olarak çıktın heralde okumadan..ctesi çıkıyoruz yola inşallah..taksim uzak cnm yaa şimdi alışveriş telaşı evde bi dağıldı sormayın bilmiyorumkismile gidemem uzağa,bulurum heralde yakınlarda bi araştırıyım ben

Evet canım yaw kusura bakma :lepi:
Bence de yakınlardan bi yerden bul bence de hallet güzel olur sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…