- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.141
:umursamaz::umursamaz:
aaa ben göremedim mağazalarda,bak ii ki almamışız..kaydirigubbakcemile5iyiyim canım benim.. sen napıyosunnn :)) yaa almadım canım salı günü gittim bi mağazadan yakından gördüm o mor olanı ikimizin beğendiğini netteki kadar canlı değildi vazgeçtim.. bilmiyorumkismile
iiyim cnm yaa,mutlu mutlu dolaşıyorum işte ortalıklardakız cute napıyon bakem
aaa ben göremedim mağazalarda,bak ii ki almamışız..kaydirigubbakcemile5
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
nisan iyi tatlım son 4 delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
p.tesi akşam 5 de çıkıcam alandan alıcam nişanlımı inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
cnm ben kalıpta yaptım pişmedi ortası fırından dolayı
sonra tepside havuçlu kek yaptım mükemmel olmuştu
kk dan aldım tarifi
sen nasılsın nasıl gidiyo
iyiki almadık kuzum aman nette duruyo capcanlıı :)):1hug:
caspersi canım menemen yap =)
biricik ban mı yemiş :)
Çok çok geçmiş olsun adacım. Tez zamanda sağlığına kavuşur inş.
Bu arada annen nasıl?j iyidir inş tedaviye başlanmıştır sanırsam..
Kek sanırım havuç çokluğunda öyle olmuş e bi daha koysaydın fırına kıpkırmızı olunca çıkartırdın içi muhtemelen pişerdi o zaman arada banada oluyorda kuşum iyice kızartıyorum hafif yanmak üzere geliyor(yanmadan yakalamak için beklemek gerekiyor) ama içi pişiyor anca. Ayrıca nazar boncuğun olur inş kek canım.
adacım allah şifa versin :Saruboceq:
bu arada keki kalıpta yaptıysan fırından dolayı ortası pişmemiştir. yani uygun sıcaklıkta pişmemiş olabilir. bende havuçlu kek tarifi alıp yapmıştım. benim kaynana çok beğendi guclubacismile
adayla denk gelemiyoruz bi yaa..yemek telaşınamı düştü bu kız...yemekle ilgili bişiler yazıo herkes ona..
Adacım ilk günler oki ama alıştırma rahata ,beraber yapın yemekleri cnm bnm..hem ilk günler çok kilo alınır aman dikkat ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?