-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

:umursamaz::umursamaz:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

nisan iyi tatlım son 4 delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
p.tesi akşam 5 de çıkıcam alandan alıcam nişanlımı inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
cnm ben kalıpta yaptım pişmedi ortası fırından dolayı
sonra tepside havuçlu kek yaptım mükemmel olmuştu
kk dan aldım tarifi
sen nasılsın nasıl gidiyo

iyiyim canım benim.. sen napıyosunnn :)) yaa almadım canım salı günü gittim bi mağazadan yakından gördüm o mor olanı ikimizin beğendiğini netteki kadar canlı değildi vazgeçtim.. bilmiyorumkismile
aaa ben göremedim mağazalarda,bak ii ki almamışız..kaydirigubbakcemile5

kız cute napıyon bakem
iiyim cnm yaa,mutlu mutlu dolaşıyorum işte ortalıklarda ..işe döndüm bugün ..ctesi çıkıcaz yola ...

adayla denk gelemiyoruz bi yaa..yemek telaşınamı düştü bu kız...yemekle ilgili bişiler yazıo herkes ona..
Adacım ilk günler oki ama alıştırma rahata ,beraber yapın yemekleri cnm bnm..hem ilk günler çok kilo alınır aman dikkat ...

ay ne güsel ya
allah kavuştursun sağ salim inş canım
bizim şafak 188 henüz
bende borcamda yada normal tepside yapıyorum keki daha güsel oluyor
sanırım benim bildiğim kek o havuçlu dediğin
üzerine krem şanti filan sürüyosun
kestiğin parçayıda ufalayıp üstüne serpiyosun
bende yaptım herkes bayıldı, kaç kişiye verdim tarifini bilmiyom kaydirigubbakcemile3

iyiki almadık kuzum aman nette duruyo capcanlıı :)) :1hug:

ya nette hep renkleri canlandırıyolar
inanmayın :dilcikar:
nisan yok cnm krem şantili değil
3 havuç rendesiyle yapılan bi tarifti 1 limon kabuğu falan rendeliyosun içine ceviz koyuyosun birazda tarçın diğerleri bildiğimiz malzemeler.cokacimcoook

hımmm
anladım canım
oda güsele benziyo
ama artık yumurtalı gıdalar yasak bana
ellerim toplu iğne başı kadar su topluyo,sora çatlıyo filan kötü oluyo

ayy kek çok güzel görünüyo
bi misafir gelsede yapsam yaa
kocacm yemediği için tek başıma bitiremiyorum
anca 4 e bölüyorum 3 ünü buzluğa atıyorum biri dışarda duruyo onu yiyorum bende :)))

ayy akşama ne yapcam yaa

canım benim teşekkür ederim...annem de bir doktor bulmuştuk nöroloji üzerine bayağı iyiymiş vs. işte nişantaşında muayenesi varmış salı günü oraya gitti,doktor iyi görmüş evet 2 damar tıkalı ama ana damar değil bunlar falan demiş.Cerrahi bir müdahaleye gerek yok yani,günde 1 aspirin çok önemli sağlıklı her insan bunu içmeli demiş ayrıca doktor,şimdilik sadece ilacını içecek yani.
Kekime gelince...1 havuç 3 yumurta 1 su bard. yoğurt-sıvıyağ ,2 kabart tzu 1 vanilya ve 13 yemek kaşığı un koydum ve yuvarlak borcamda yapmıştım yani havuç hariç diğer malzemeler her zamanki tarifim ve süper olurdu anlamadım gitti.Gerçi benim kociş fırını gitti önceden ısıttı ben hep soğuk fırına koyardım diyorum acaba bundan mı oldu???

canım benim sağolasın Allah razı olsun.Yok tatlım ya dediğim gibi borcamda yapmıştım anlamadım gitti yani.

gelinciğim benim hoşgeldin fıstık :)))
yok tatlım alıştırmak değil sağolsun bana yardımcı oluyor aman dilimi ısırayım...çok iyi herşey,şöyleki her konuda destek oluyor ben mutfakta birşeyle ilgilenirken bir bakıyor açmış elektrikli süpürgeyi evi süpürüyor :)))

kızlar Bedi bugün 21:00 kadar mesaide kalacakmış ben de inat ettim dünkü kek faciasını unutturmam lazım hem ona hem kendime o yüzden bugün yeniden yapacağım...
bana en acilinden garanti bir kek tarifi verin anacım...
bir de şu siteye bakacağım...
http://www.devletsah.com/kek-yapmanin-puf-noktalari/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…