- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.161
hmm saol sipit
hoşbuldum eregli balımm
napıonuz bakem
ayh 3 hafta 2 günüm kalmış :kedi:
caspery en iyisi çock yap sen :jeyyar:
canım benim teşekkür ederim...annem de bir doktor bulmuştuk nöroloji üzerine bayağı iyiymiş vs. işte nişantaşında muayenesi varmış salı günü oraya gitti,doktor iyi görmüş evet 2 damar tıkalı ama ana damar değil bunlar falan demiş.Cerrahi bir müdahaleye gerek yok yani,günde 1 aspirin çok önemli sağlıklı her insan bunu içmeli demiş ayrıca doktor,şimdilik sadece ilacını içecek yani.
Kekime gelince...1 havuç 3 yumurta 1 su bard. yoğurt-sıvıyağ ,2 kabart tzu 1 vanilya ve 13 yemek kaşığı un koydum ve yuvarlak borcamda yapmıştım yani havuç hariç diğer malzemeler her zamanki tarifim ve süper olurdu anlamadım gitti.Gerçi benim kociş fırını gitti önceden ısıttı ben hep soğuk fırına koyardım diyorum acaba bundan mı oldu???
canım benim sağolasın Allah razı olsun.Yok tatlım ya dediğim gibi borcamda yapmıştım anlamadım gitti yani.
gelinciğim benim hoşgeldin fıstık :)))
yok tatlım alıştırmak değil sağolsun bana yardımcı oluyor aman dilimi ısırayım...çok iyi herşey,şöyleki her konuda destek oluyor ben mutfakta birşeyle ilgilenirken bir bakıyor açmış elektrikli süpürgeyi evi süpürüyor :)))
kızlar Bedi bugün 21:00 kadar mesaide kalacakmış ben de inat ettim dünkü kek faciasını unutturmam lazım hem ona hem kendime o yüzden bugün yeniden yapacağım...
bana en acilinden garanti bir kek tarifi verin anacım...
bir de şu siteye bakacağım...
http://www.devletsah.com/kek-yapmanin-puf-noktalari/
adaaa nası gidio evlilik
http://www.devletsah.com/havuclu-ve-cevizli-kek/ bu tarif nasıl sizce....eee yani benim yaptığım tariftekinden daha çok bu havuç daha da yumuşak olmaz mı??? ya kafam karıştı kızlar...
nisancım yaz tabi canım bekliyorum hadi :)))
caspercım evet haklısın canım ben duruma göre davranıyorum gerçi kocişe adam mesela bugün 21:00 de çıkacak işten eve 21:45 te gelir eee o saatten sonra hadi yemeği ben yaptım tabakları da sofraya sen koy mu diyeceğim demem zaten o kendini iyi hissettiğin de yapması gerekeni yapıyor hiç söylemeye gerek kalmadan ama dediğin gibi hiç düşünmeyenler de var,Allah'ıma şükürler olsun kocişim öyle değil...
canım.....anlatılmaz yaşanır diyesim geldi bir an :)))
vallahi tarif edemeyeceğim kadar güzel bir duygu,güvende hissediyor insan kendini daha bir çok ve kendi evinin olması sorumluluğu daha bir başka şekillendiriyor hayatı...
anlayacağın güzelmiş....hele de sevdiğin adamsa kocişin çok daha güzelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?