- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.201
günaydınnnnnnnnnnn
kek falan yapmadım dün bildiğiniz üzere Bedi'cim erken çıktı işten ben eve gittiğim de,yemekleri ısıtmış,masayı hazırlamış ( tabi kendi çapında kaydirigubbakcemile3 ) cacık yapmak için salatalıkları rendelemiş en son sarımsağı arayıp duruyordu...sarımsağın yerini gösterdim ve ellerimi yıkayıp,üzerimi değiştirmek için içeri geçtim.Çıktığımda kocişim enfes bir cacık yapmış ve yemeğe başlamak için beni bekleyor haldeydi...Güzel bir akşam geçirdik uzunca bir süreden sonra evimizde vakitlice olmak ikimize de çok iyi geldi.Sinema Tv de Sevgililer Günü Katliamı mı ne işte o film vardı,en korktuğum anlarda Bedi beye sarılarak filmi izledim....Sonra......uyuduk işte yaaaa kaydirigubbakcemile3
günaydın:))
karar verdim.. akşama bende kek deniycem...feci gaza geldim vallaa
günaydınnnnnnnnnnn
kek falan yapmadım dün bildiğiniz üzere Bedi'cim erken çıktı işten ben eve gittiğim de,yemekleri ısıtmış,masayı hazırlamış ( tabi kendi çapında kaydirigubbakcemile3 ) cacık yapmak için salatalıkları rendelemiş en son sarımsağı arayıp duruyordu...sarımsağın yerini gösterdim ve ellerimi yıkayıp,üzerimi değiştirmek için içeri geçtim.Çıktığımda kocişim enfes bir cacık yapmış ve yemeğe başlamak için beni bekleyor haldeydi...Güzel bir akşam geçirdik uzunca bir süreden sonra evimizde vakitlice olmak ikimize de çok iyi geldi.Sinema Tv de Sevgililer Günü Katliamı mı ne işte o film vardı,en korktuğum anlarda Bedi beye sarılarak filmi izledim....Sonra......uyuduk işte yaaaa kaydirigubbakcemile3
günaydın hepinize kızlar.. :)) hayırlı cumalar..
casper cim.. ee sen kıdemlisin canım.. kek mek hak getire... anca su böreği denersin tabi.. bizim su böreğine daha çok var:))
Günaydın kızlar..
Feci bir gün geçirdik dün.
Doğalgaz 13:30-16:00 arası açılacak diye telefonumuza bilgi verildi.Bu bilgiler doğrultusunda beyaz eşya sevrvisine haber verdik.Bizde 10.30da evden çıkıp temizlik malzemeleri için alışveriş yapar daha sonra eve gideriz diyordukki sabah doğlgazcılar 11:30 ta geleceklerini söylediler.Aygazımız daha kurulu değil tabi çıldırdık.Servis doğalgazcıları arayıp durumu halletti neyseki doğalgazımız açıldı.
Daha sonra servis geldi ankastreyi yerleştirecek ama dolaba sığmıyor.Hemen dolapçı arandı tabi.Gelemem yanıtı alındı.Tabi biz yine çıldırdık.Hemen başka bir dolapçı arandı bulundu iş halledildi.
En son mobilyacılar geldi.Tv ünitemz özel tasarımdı.Tabi istediğimiz gibi tasarlıyamamışlar.Konsolumuz masamız yanlış geldi.Yatak odasında yatak ve bazada sorun çıktı.Tabi biz küplere bindik.Mobilyacı ve ev arasında mekik dokuduk.Eşyalar geri götürüldü ve çarşamba için gün verildi.
Önce birbirimizi yedik sonra mobilyacıları
Çarşamba çeyiz serilecekti eve..2 hafta kalmış düğüne revamı bu ya...
sanada günaydın canım mesai başlar hatice gelir mi diyelim şimdi de :)))
sanada günaydın canım mesai başlar hatice gelir mi diyelim şimdi de :)))
nisancım uyduk yaaaaa :kedi: yani en azından bir şekilde uyku moduna geçildi................
caspercım evet çok çok güzel bir his,Allah'ım kızlara da biran önce nasip etsin,geçiversin kalan zamanları sağlıkla,filmi beğendim sonunda aaaaaaaaa diyorsun yani o derece :))) izleyin bence,bir de o tarifi o siteye ben göndermiştim 3 yıl önce falan,sitenin en beğenilen tarifi olmuş...
spedy gizemcim eskiyor muyum ne ayyyyy yeni gelin omak çok güzel ama geçmesin günler kalsın böyle diyeceğim,size haksızlık etmiş olacağım,neyse hepiniz evlenene kadar geçsin sonra dursun :)))
gulsuncum bizde deneriz canım ya hele şu kekleri bir yapalım da...
levrekcim hoşgeldin,sanada günaydın...
canm olan olmş sıkma canınıı
geçer bunlarda hepsi çok güzel şekilde halledilirr :1hug:
adacmm ben burdaym aşk olsnn
gizemmmmm kız benim kırkım çıkınca sen nişanlanmış olacaksın hayırlısıyla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?