- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.241
hatige beee noldu sana böyle espiriler yapmazdın sen :1hug::roflol:
kuzucum hepimiz misafiriz bu dünyada :roflol: diyerek kötü bi espiri yapmıcam valla bakkk aklinialirimsmile:1hug:
canım güzel geçmesine çok sevindim... iki tarafında böyle anlayışlı olması çok güzel.. umarım herşeyinizi böyle güzel atlatırsınız:))neee son 7 mii olurmu be sen şimdiden moda gir bak 20 gün dediğin nedir ki su gibi akıp giderryerimseniben
cnm çok güzeldi yaaa
acayip şeyler hazırlamışlardı bir kaç tanesinden hiç yiyememdik bile
yemektean sonra babalar balkona geçti biraz sonra annlerde katıldı saat 8 gibi onlardaydık 10:30gibi babası çocuklar birbirleri sevmişler fln filan diyip mevzuya girdi biz tabi mutfadan dinliyoruzz babamda biz bi düşüneklim dedi sonra gerçi onlar istedikten sonra bize bişey kalmıo bizde büyüklerimizle bi konuşalım haberleşelim dedi çocuklar ne zmn isterlerse yapalım dediler aayyyy çok heyecanlıydı bizde aşkımla mutfakda sarılmış birbirimize onları dinlioduk hatta bu biizm filmimiz dedim ona 7 yıl sonra bu aşamaya gelmek çok güzel
evet cnm yaaboşver canım olur böle şeyler ya
doğalgazcılara bir de servislere hiç güven olmuyor
bizim de set üstünü bi yokken kurup gitmişti adam camdan yakaladım sordum:S
doğalgaz h.sonu gelin dedik hafta içi geldiler gene biz yokken yapıldı Allahtan binada sorumlu biri var
takma düzelir hepsi gitsin çeyizin aynı gün eşyalarda gelir yerleşirsin sıkıntı yapma
levrek bak korktuğun gibi olmamış
hadi hayırlısı sen de yakında nişan hazırlıklarına başlarsın
amin inş.cnmmm:Saruboceq:cnm sevindim herşeyin güsel geçmesine
allah tamamına erdirsin inş :Saruboceq: opuyorumnanaktan
hehehehe pek normal değilim zaten bakma senn :roflol::roflol: bide sıcak hava hiççç yaramıyo banaa hiççççççç akannehirakannehir
canım güzel geçmesine çok sevindim... iki tarafında böyle anlayışlı olması çok güzel.. umarım herşeyinizi böyle güzel atlatırsınız:))
Hımm bende diyorum noldu kıza yasakkelimeyasakkelime
boşver canım olur böle şeyler ya
doğalgazcılara bir de servislere hiç güven olmuyor
bizim de set üstünü bi yokken kurup gitmişti adam camdan yakaladım sordum:S
doğalgaz h.sonu gelin dedik hafta içi geldiler gene biz yokken yapıldı Allahtan binada sorumlu biri var
takma düzelir hepsi gitsin çeyizin aynı gün eşyalarda gelir yerleşirsin sıkıntı yapma
Çeyizi cumartesi götürmeyi düşünüyorum.Mobilyacılara güvenemiyorum artık
Takmamaya çalışıyorum artık ama olmuyo
sesslizliğe gömüldük..:))
evet ya kimse yazmıo
o kadar şarkı yazdım ona bile cevap vermedinizz:sinifsinif:
ama ben o şarkıyı bilmiomkiii :)) ama son kısım güseldiiii :)) :1hug:
neee son 7 mii olurmu be sen şimdiden moda gir bak 20 gün dediğin nedir ki su gibi akıp giderryerimseniben
cnm çok güzeldi yaaa
acayip şeyler hazırlamışlardı bir kaç tanesinden hiç yiyememdik bile
yemektean sonra babalar balkona geçti biraz sonra annlerde katıldı saat 8 gibi onlardaydık 10:30gibi babası çocuklar birbirleri sevmişler fln filan diyip mevzuya girdi biz tabi mutfadan dinliyoruzz babamda biz bi düşüneklim dedi sonra gerçi onlar istedikten sonra bize bişey kalmıo bizde büyüklerimizle bi konuşalım haberleşelim dedi çocuklar ne zmn isterlerse yapalım dediler aayyyy çok heyecanlıydı bizde aşkımla mutfakda sarılmış birbirimize onları dinlioduk hatta bu biizm filmimiz dedim ona 7 yıl sonra bu aşamaya gelmek çok güzel
ben biliyorum şarkıyı çok güzel bu şarkıları
ben ne yemek yapacağım akşama yawwww
vallahi yapmak değil yemeğin adını koymak sıkıntı((
evettt :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?