-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Mobilyacılar 1 hafta ertelediler zaten.Birde böyle hatalı gelince resmen delirdik.Sakin olmak istiyorum olamıyorum.
Şimdide iş yerim haftasonu mesai yapalım diyor.Ben özel işlerimi halledemiyorumki haftasonu buraya nasıl geleyim off

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam tamam utanma anladım ben seni sempatiksalakcinni

delirmemek elde değil ama işte tatlım, olunca oluyor malesef.. düzelir yerleşir herşey sıkma canını nolurr:1hug: iş yerine gelince düğün üstü olacak iş değil gerçekten akannehir

yazgımla kanlı bıçaklıı
kalbim hep alacaklıı
hayalim 3 kelimee
o da şöylee
EVLı
MUTLU
ÇOCUKLUU

hihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool:​

Evet canım son 7 güne kalana kadar bana çok daha :roflol:
neee son 7 mii olurmu be sen şimdiden moda gir bak 20 gün dediğin nedir ki su gibi akıp giderryerimseniben

levrek, nasıl geçti dün akşam yemek???

cnm çok güzeldi yaaa
acayip şeyler hazırlamışlardı bir kaç tanesinden hiç yiyememdik bile
yemektean sonra babalar balkona geçti biraz sonra annlerde katıldı saat 8 gibi onlardaydık 10:30gibi babası çocuklar birbirleri sevmişler fln filan diyip mevzuya girdi biz tabi mutfadan dinliyoruzz babamda biz bi düşüneklim dedi sonra gerçi onlar istedikten sonra bize bişey kalmıo bizde büyüklerimizle bi konuşalım haberleşelim dedi çocuklar ne zmn isterlerse yapalım dediler aayyyy çok heyecanlıydı bizde aşkımla mutfakda sarılmış birbirimize onları dinlioduk hatta bu biizm filmimiz dedim ona 7 yıl sonra bu aşamaya gelmek çok güzel

cnm çok güzeldi yaaa
acayip şeyler hazırlamışlardı bir kaç tanesinden hiç yiyememdik bile
yemektean sonra babalar balkona geçti biraz sonra annlerde katıldı saat 8 gibi onlardaydık 10:30gibi babası çocuklar birbirleri sevmişler fln filan diyip mevzuya girdi biz tabi mutfadan dinliyoruzz babamda biz bi düşüneklim dedi sonra gerçi onlar istedikten sonra bize bişey kalmıo bizde büyüklerimizle bi konuşalım haberleşelim dedi çocuklar ne zmn isterlerse yapalım dediler aayyyy çok heyecanlıydı bizde aşkımla mutfakda sarılmış birbirimize onları dinlioduk hatta bu biizm filmimiz dedim ona 7 yıl sonra bu aşamaya gelmek çok güzel [/QUOTE]

canmcmm nazarlar değmesinn
sorunsuz geçmiş
bundan sonra süper telaşeler seni beklioo
boshayallersmile

Levrek 20 gün geçer ama işte ne biliyim :jeyyar: Büyük heycan yok bende son 7 günde Allahın izni ile başlar artık...

eee akşam çok güzel geçmiş canım tebrikler inşallah en güzel şekilde devam eder

boşver canım olur böle şeyler ya
doğalgazcılara bir de servislere hiç güven olmuyor
bizim de set üstünü bi yokken kurup gitmişti adam camdan yakaladım sordum:S
doğalgaz h.sonu gelin dedik hafta içi geldiler gene biz yokken yapıldı Allahtan binada sorumlu biri var
takma düzelir hepsi gitsin çeyizin aynı gün eşyalarda gelir yerleşirsin sıkıntı yapma

levrek bak korktuğun gibi olmamış
hadi hayırlısı sen de yakında nişan hazırlıklarına başlarsın

cnm sevindim herşeyin güsel geçmesine
allah tamamına erdirsin inş :Saruboceq: opuyorumnanaktan

canmcmm nazarlar değmesinn
sorunsuz geçmiş
bundan sonra süper telaşeler seni beklioo
boshayallersmile[/QUOTE]
değmesin valla cnmmmmm
sanıyorum öle valla cnm şimdik aşkımla söz nişan olayına bakıcaz yani tarihler fln ben şimdiden nası yapcaz nası etcez demeye başladımmmsempatiksalakcinni

inşalllahhh cnmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

levrek, güzelmiş kuzum herşey farklı bir moda girmişsindir şen şimdi :))

aynen öle sözde ne giyim napim isteme kahvelerine yanında çikolatamı versem lokummu fln die düşünmeye başladım bileekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…