- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.221
boswercim kuzum hep üst üste gelir zaten.. sakin ol tatlım.. yaşanması gereken yaşanıyo işte ne yapacaksın.. düzene grer cnm herşey.. kardeşimin düğüne var daha ama eşyalar geldi, ee sorun çıktı geri gittii, tekrar sorun çıktı tekrar gitti ve 3. gelişinde tam istediğimiz gibi oldu.. acele edyosun diyenler oluyodu evdekilere ama hiçde değilmiş..
Can sıkmamak mümkünmü canım ya..
Evet canım yaw tam denk gelecek :1hug::1hug:
21 gün Tam 3 hafta kaldı nişana cokacimcoookcokacimcoookkafamçokkarıştı
sanada günaydın canım mesai başlar hatice gelir mi diyelim şimdi de :)))
nisancım uyduk yaaaaa :kedi: yani en azından bir şekilde uyku moduna geçildi................
caspercım evet çok çok güzel bir his,Allah'ım kızlara da biran önce nasip etsin,geçiversin kalan zamanları sağlıkla,filmi beğendim sonunda aaaaaaaaa diyorsun yani o derece :))) izleyin bence,bir de o tarifi o siteye ben göndermiştim 3 yıl önce falan,sitenin en beğenilen tarifi olmuş...
spedy gizemcim eskiyor muyum ne ayyyyy yeni gelin omak çok güzel ama geçmesin günler kalsın böyle diyeceğim,size haksızlık etmiş olacağım,neyse hepiniz evlenene kadar geçsin sonra dursun :)))
gulsuncum bizde deneriz canım ya hele şu kekleri bir yapalım da...
levrekcim hoşgeldin,sanada günaydın...
Mobilyacılar 1 hafta ertelediler zaten.Birde böyle hatalı gelince resmen delirdik.Sakin olmak istiyorum olamıyorum.
Şimdide iş yerim haftasonu mesai yapalım diyor.Ben özel işlerimi halledemiyorumki haftasonu buraya nasıl geleyim off
,levrekcim hoşgeldin,sanada günaydın...[/B][/COLOR]
sipidii çok az kalmış seninde yaaa ne güsell hadi hayırlısıyla istediğiniz gibi olur herşey inş.:Saruboceq:
neee son 7 mii olurmu be sen şimdiden moda gir bak 20 gün dediğin nedir ki su gibi akıp giderryerimseniben
Evet canım son 7 güne kalana kadar bana çok daha :roflol:
levrek, nasıl geçti dün akşam yemek???
caspersy, Ece, hatige, Levrek, lepi, nnisanyagmuruu, gulsunn+
3 de misarifirimizz varr
kuzucum hepimiz misafiriz bu dünyada :roflol: diyerek kötü bi espiri yapmıcam valla bakkk aklinialirimsmile:1hug:
neee son 7 mii olurmu be sen şimdiden moda gir bak 20 gün dediğin nedir ki su gibi akıp giderryerimseniben
cnm çok güzeldi yaaa
acayip şeyler hazırlamışlardı bir kaç tanesinden hiç yiyememdik bile
yemektean sonra babalar balkona geçti biraz sonra annlerde katıldı saat 8 gibi onlardaydık 10:30gibi babası çocuklar birbirleri sevmişler fln filan diyip mevzuya girdi biz tabi mutfadan dinliyoruzz babamda biz bi düşüneklim dedi sonra gerçi onlar istedikten sonra bize bişey kalmıo bizde büyüklerimizle bi konuşalım haberleşelim dedi çocuklar ne zmn isterlerse yapalım dediler aayyyy çok heyecanlıydı bizde aşkımla mutfakda sarılmış birbirimize onları dinlioduk hatta bu biizm filmimiz dedim ona 7 yıl sonra bu aşamaya gelmek çok güzel
cnm çok güzeldi yaaa
acayip şeyler hazırlamışlardı bir kaç tanesinden hiç yiyememdik bile
yemektean sonra babalar balkona geçti biraz sonra annlerde katıldı saat 8 gibi onlardaydık 10:30gibi babası çocuklar birbirleri sevmişler fln filan diyip mevzuya girdi biz tabi mutfadan dinliyoruzz babamda biz bi düşüneklim dedi sonra gerçi onlar istedikten sonra bize bişey kalmıo bizde büyüklerimizle bi konuşalım haberleşelim dedi çocuklar ne zmn isterlerse yapalım dediler aayyyy çok heyecanlıydı bizde aşkımla mutfakda sarılmış birbirimize onları dinlioduk hatta bu biizm filmimiz dedim ona 7 yıl sonra bu aşamaya gelmek çok güzel
inşalllahhh cnmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:Levrek 20 gün geçer ama işte ne biliyim :jeyyar: Büyük heycan yok bende son 7 günde Allahın izni ile başlar artık...
eee akşam çok güzel geçmiş canım tebrikler inşallah en güzel şekilde devam eder
levrek, güzelmiş kuzum herşey farklı bir moda girmişsindir şen şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?