-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canım az kalmışsın kıbrıstaa..
evt canım.. msj görmüştüm.. bence de dön artık.. o seni kaybetme korkusunu yaşadı nasıl olsa.. gel.. gidin kumbağa.. bende duydum orayı.. güzelmiş... şöyle başbaşa herşeyden uzak.. iş konusunu düşünmeden dinlenin... umarım herşey daha güzel olur canım...

cute hoşgeldin canım..
speddy cim.. suyu önceden kaynatıp koycaksın:))

prdn cnnm ya bilmiyordum
ama hallettim yerimseniben

yanlıs anlamadım dimi canm olumunekankayizsmileçünkü saçma şeyler yazanda oldu ondan istemiyorum millet sizden baska adımı bilen olmasın konusmadıgım biri bile adımı söyleyince rahatsız oluorum

sipidi ben hep göz kararı yaparım yani 1 su bardagından az koyarım ikimize yeter üzerini 1 parmak gececek kadar su 1 tane bulyon tuz atmam bulyonunki yetio ama pilavda pirincte cok önemli kalitesi boyut fln

know bulyon ile nasıl yapıyorsun oda olabilir tavuk bulyon falan güzel olur.. Tarif etsene
ama ben göz kararı yapamam bana net söyle öyle yaparım ilk kez yapıcam çünkü.

kaydirigubbakcemile3
ay Allah'ım Ya Rabbim sana geliyorum sempatiksalakcinni
bide püf nıktası veri bu :roflol::roflol:

bacı annemden kaptım yahu.. mevlüt falan okutulur ya annem sülalenin kuran pilavcısıdır :)) anneme sölerler birkaç gün önceden sabah erkenden gider artık kaç kilodan yapar sen düşünn :)) :lepi:

gülsünüm kaldımda dısarı bile 1 gun cıktık akşam oda denize fln gidecektik gitmedim canım sıkkın bişi yapmak istemedim hiç bide çooook sıcaktı burasıda öyle dısarı cıkılmıo inan millet askılı giyiyor şortlar fln

know bulyon ile nasıl yapıyorsun oda olabilir tavuk bulyon falan güzel olur.. Tarif etsene
ama ben göz kararı yapamam bana net söyle öyle yaparım ilk kez yapıcam çünkü.

bulyonsuz yapmam zaten mesela 1 bardak pirince 1.5 bardak sıcak su 1 de bulyon at yeter tuz atma o karsılıo zaten

you_know yok cnm ya nie yanlış anlıyım
bende ilk zamanlar ismimi vermiyodum topikte =))
baldo prinç kullanın kızlar :) pilav yapmayı bilmem bide akıl veriorum :))))

aynı bnm annemde öyle cnm
düştün mü kıs msnden
sen ve ç.dışı olmak puahahha:roflol::roflol:

insanın canı sıkkın olunca hiçbirşey yapmak istemiyor zaten...
ayy burasıda çok sıcak.....
pazar günü adaya gidip bisikletle gezinelim dedik bizde...:))

Attığın pirincen yarım bardak fazla su olmalı ozaman akannehir

aynen öyle canım.. zaten insan yapa yapa öğrenir...
hiç kasma kendinii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…