-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay ben bu önerdiğin şeyi benimkine desem sen nerden biliosun dicek
kızlara sordum da diyemem ayıptır size karşı:)
araştırdım netten derim napiyim
saol gülsünümolumunekankayizsmile
rica ederim canım.. ne demek..
yaa kızlar aralarında konuşluyorlardı bende dinledim dersin.... ben öyle diyom valla.. napim..

yok kız garip filan değil
çok var böle konuşamayan ama aslında annenin yardımcı olması lazım bence
neden son ana kadar susarlar anlamamboshayallersmile

vallla benim annem açsa konuyu hemen kapattırıım.. konuşamam bile...

sen teyzesin he undo:)
tabi önyargıdır benimki ama ne biliyim ya hayırlısı ne delerse yapcaz artık:))

nisan bilmem kendi anlatmaz okadar
ben de soramam
doktorlar internet falan idare edioz artık:)

ay kuzum o zaten biliyordur merak etme sen kafamçokkarıştı

:umursamaz:

rica ederim canım.. ne demek..
yaa kızlar aralarında konuşluyorlardı bende dinledim dersin.... ben öyle diyom valla.. napim..

vallla benim annem açsa konuyu hemen kapattırıım.. konuşamam bile...

öle derim artık napayım :)
ben de açamam açsa kaparım kaçarım uzaklaşırım ortamdan heralde
böle görmüşüz napalım yav:)
kaynanamla da konuşamam ben açmasın öle bi konu valla kaçarım ordan da

hımmmmm bu maddeye dikkat etmek lazım...

Fazla kıskanmayın: Kocanızı iş arkadaşlarından kıskanmayın. Eğer bu tavır içinde olursanız, ilişkiniz çok kötüye gider gerçeğini unutmayın. Eşinizi; izlediği dizilerdeki güzel bayanlardan, okuduğu gazetedeki yarı çıplak bayan fotoğraflarından kıskanmayın

deli olucam ya valla.. bu adam beni kahredicek bi gün mafoldumben.. şimdi de sizi kıskanmaya başladı.. gelio gidio şirkette ne yapıorum burda die bakınıp duruyo.. iki laf sokuşturup gitti yine.. kızlar ben işimin başına dönüyorum.. gelirim yine birazdan aranıza.. bi sinirimi geçireyim.. kıskanç adam kıskanç

kızlar bahsettim mi bilmiyorum eşimin annesi yoğun bakımda...
daha önceki anlattıklarımdan çoğunuz biliyorsunuz bana nasıl bir tutum içinde olduklarını vs. en son kayınvalidem düğünde takacağı bileziği takmadı koltuk altı yaptı vs. düğünden 2 hafta sonra da işte akıbeti böyle...yani yoğun bakımda,guatr ve yüksek tansiyonu var diye bilinirken ciddi bir şeker hastalığı,kalp yetmezliği,böbreklerinin zarar gördüğü,akciğerleriyle alakalı solunum güçlüğü çektiği de ortaya çıktı....ben bana yaptıklarını sanki unuttum ama içim elvermiyor kin duyamıyorum nedense,kimbilir belki de eşimin üzüldüğünü gördüğüm içinde olabilir.
1 hafta önce de anneannesini kaybettik biliyorsunuz Bedi'nin...bu hafta Bedi gececi gece evde olmayacak yani,dün de 7 sini yapacaklardı ben de gittim,eşimin adına bulunmak istedim...sonra da geç bittiği içinde ailesiyle onların evine döndüm orada kaldım.Şimdi bana 1 hafta boyunca burada kal diyorlar....belki hiçbir şeyi umursamayıp yine kalırdım ama dün orada eşimin eski konuştuğu kız uzaktan akrabası o da gelmişti.Ve teyzeleri ile görümcem ne yaptılar derseniz...o kızın bebeği olmuş onun kucağından aldılar benim kucağıma vermeye çalıştılar ben de tepki gösterdim almam ne alaka diye,görümcem de hemen niye almıyorsun ayıp falan dedi,dedim asıl sizin yaptığınız ayıp amacınız ne...sonra görümce teyzesine dönüp bebeği niye almıyor biliyor musun,nurhayatın bebeği ya ondan demesin mi anammm elim ayağm titredi sinirden...hemen Bedi'ye bir mesaj,dedim senin eşin olduğum gerçeğini ya bu insanlara farkettirirsin ya da olacaklardan ben sorumlu olmam...
Bedi aradı beni hemen sen benim karımsın saçmalama,kimseye de fırsat verme,yanında ben varmışım gibi sen yapman gerekeni yap kimseyi de umursama....
neyse işte bitti,gece de gittim onlara...gece boyunca hep düşündüm ben hala saf saf insanlığımdan ödün vermiyorum ve gerçekten üzülüyorum kayınvalidemin o haline,sağlığına kavuşmasını diliyorum samimi olarak ama bunların şu haline yaptıklarına bak....ne derece samimi olduklarına güvenebilirim ki...görümce iyice boşluğa düştü,evde yalnız kaldı,annesi içinde kendisini kötü hissediyor Bedi gecedeyken kızın yanına gidip kalayım diyordum yinede bir insan olarak ama şimdi hiç içimden gelmiyor...

adaer suratının ortasına yapıştırsaydın bi tane .
Bu nasıl bi terbiyesizlik yaw anlamadım. kimsenin bebeğini sevmek zorunda değilsin..
Kusura bakma ama bu ne eşinin ne o kıızn suçu değill tamamenn görümcenlerin terbiyesizliği...

saol canım benim hoşbuldum :)) daha iyiim ilaçları kullanmaya başladımmm bileee boshayallersmile

noldu yavrucum sana hihoyyyt

adacım... sen ne yaparsan o görümceye yaranamazsın... belki zamanında kayınvalideni gaza getirende oydu.... neyse geçmiş zaman.. boşverelim..
bence sen yine san a düşeni yap kayınvaliden için.. ama kendi evinde kal.. yoksa görüm ceyle daha kötü olursunuz...
tabiki sen daha iyi bilirisn ama... bu benim fikrim canım...

anlamadım kızlar...görümcemin yapmak istediği nedir bilemiyorum...annesi bu durumda o halde bile aklı böyle fesatlığa işleyebiliyor...
yazık diyorum ne diyeyim...

noldu yavrucum sana hihoyyyt

aa dün evden yazdığımda sen yoktun kuzumm :)) ya doktora gittim bu halsizlik cart curt neden diye, hem de mide kontrolüm vardı ona gittim. test mest yaptılar işte kan tahlil falan, B12 eksiklği ve kansızlık varmış..bilmiyorumkismile ondan böyle iştahszılık ve halsizlik oluyomuş.. neyse ilaç verdi işte başladım hemen :))

ANLADIM bende de var B12 eksikliği kırmızı et yemediğim için ama ilaçta almıyorum
yakındır tüm herkezi unutucam delikafadulden

hatigecim dün sen çıkmışsın o zaman da yazmıştım şimdi yine söylüyorum kendine çok iyi bakman gerekiyor,nedeni de belirlenmiş B-12 vitamininin eksikliği önemli ihmal etmeyesin sakın düzenli al ilacını,öpüldün mis mis...

ANLADIM bende de var B12 eksikliği kırmızı et yemediğim için ama ilaçta almıyorum
yakındır tüm herkezi unutucam delikafadulden
yaa sende dikkat ett :)) yok yapmıom uzun bir süre diyet falan yasakkk eyvahedigeldismile düğün üstü koşturmalar var aman amann akannehir

adacım çok sağol canım benim..bende bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum ama dün öğrendim..bilmiyorumkismile ihmal etmicem valla tamam tatlım..opuyorumnanaktan bende öpüyomm kokulu kokuluuuuu opuyorumnanaktan

yapma tabi yaw ne diyeti..

Şimdi ben nişan babam ile özel olarak dans etmek istiyorum. ama kimse bilmiyor bunu yalnızca Hakan biliyor mesela bi anda yanımdaki flash dıskte şarkı olucaK KENAN DOĞULU-EN KIYMETLıM...

ada,
görümcen hadsiz biri bence
tabiki eski sevgilisinin çocuğunu tutmayabilirsin yani neden sevesin ki
ben de bukadar geniş olmam
ya bilerek yapıo ki buna fesatlık arabozanluk denir
yada bilmeden yapıyor buda da cahelat denir
ben gidip kalmazdım
sizinkilerden birine bişi olsa Allah korusun onlarında kalcaklarını sanmam açıkçası
çok iyti niyet hep iyilik getirmiyor malesef
sen bukadar üzülsen de kaynanan iyillşince vay benim gelinim bana üzüldü demeyecektir
bunları seni doldurmak için demiyorum sakın yanlış anlama ama
kise hastalandı diye melek olmaz
o ancak filmlerde olur

bi de B12 den bahsetmişsiniz
o annemde de vardı
kaszlığı tetikliyen bir durummuş ve
B12 eksikliği et metle tam alakalı değil
yani et yesenizde ki annem yer eksiklik olabiliyor
nedeni de bağırsaklardan emiliminin olmaması
tamamen fizyolojik bir durumda olabiliyor
oyüzden ilaç alıp emilimi desteklemeniz gerekli
yoksa ne vitamin eksiliğinden ne de kansızlıktan tamamen kurtulamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…