- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.861
rica ederim canım.. ne demek..ay ben bu önerdiğin şeyi benimkine desem sen nerden biliosun dicek
kızlara sordum da diyemem ayıptır size karşı:)
araştırdım netten derim napiyim
saol gülsünümolumunekankayizsmile
yok kız garip filan değil
çok var böle konuşamayan ama aslında annenin yardımcı olması lazım bence
neden son ana kadar susarlar anlamamboshayallersmile
ay kuzum o zaten biliyordur merak etme sen kafamçokkarıştı
rica ederim canım.. ne demek..
yaa kızlar aralarında konuşluyorlardı bende dinledim dersin.... ben öyle diyom valla.. napim..
vallla benim annem açsa konuyu hemen kapattırıım.. konuşamam bile...
adacım sanırım ben çok mutlu ediyorum.. çünkü burdakilerin hepsini uyguluyorum.. son madde hariç:))) (koçiş de benim gibi işe gideceği günler kahvaltı yapmaz)http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-mutlaka-okuyun-yorumlarinizi-bekliyorum.html amannnn hep biz mi onları mutlu etmeye çalışacağız...
günaydın kızlar..
hoşgeldin canım.. nasıl oldun??
saol canım benim hoşbuldum :)) daha iyiim ilaçları kullanmaya başladımmm bileee boshayallersmile
kızlar bahsettim mi bilmiyorum eşimin annesi yoğun bakımda...
daha önceki anlattıklarımdan çoğunuz biliyorsunuz bana nasıl bir tutum içinde olduklarını vs. en son kayınvalidem düğünde takacağı bileziği takmadı koltuk altı yaptı vs. düğünden 2 hafta sonra da işte akıbeti böyle...yani yoğun bakımda,guatr ve yüksek tansiyonu var diye bilinirken ciddi bir şeker hastalığı,kalp yetmezliği,böbreklerinin zarar gördüğü,akciğerleriyle alakalı solunum güçlüğü çektiği de ortaya çıktı....ben bana yaptıklarını sanki unuttum ama içim elvermiyor kin duyamıyorum nedense,kimbilir belki de eşimin üzüldüğünü gördüğüm içinde olabilir.
1 hafta önce de anneannesini kaybettik biliyorsunuz Bedi'nin...bu hafta Bedi gececi gece evde olmayacak yani,dün de 7 sini yapacaklardı ben de gittim,eşimin adına bulunmak istedim...sonra da geç bittiği içinde ailesiyle onların evine döndüm orada kaldım.Şimdi bana 1 hafta boyunca burada kal diyorlar....belki hiçbir şeyi umursamayıp yine kalırdım ama dün orada eşimin eski konuştuğu kız uzaktan akrabası o da gelmişti.Ve teyzeleri ile görümcem ne yaptılar derseniz...o kızın bebeği olmuş onun kucağından aldılar benim kucağıma vermeye çalıştılar ben de tepki gösterdim almam ne alaka diye,görümcem de hemen niye almıyorsun ayıp falan dedi,dedim asıl sizin yaptığınız ayıp amacınız ne...sonra görümce teyzesine dönüp bebeği niye almıyor biliyor musun,nurhayatın bebeği ya ondan demesin mi anammm elim ayağm titredi sinirden...hemen Bedi'ye bir mesaj,dedim senin eşin olduğum gerçeğini ya bu insanlara farkettirirsin ya da olacaklardan ben sorumlu olmam...
Bedi aradı beni hemen sen benim karımsın saçmalama,kimseye de fırsat verme,yanında ben varmışım gibi sen yapman gerekeni yap kimseyi de umursama....
neyse işte bitti,gece de gittim onlara...gece boyunca hep düşündüm ben hala saf saf insanlığımdan ödün vermiyorum ve gerçekten üzülüyorum kayınvalidemin o haline,sağlığına kavuşmasını diliyorum samimi olarak ama bunların şu haline yaptıklarına bak....ne derece samimi olduklarına güvenebilirim ki...görümce iyice boşluğa düştü,evde yalnız kaldı,annesi içinde kendisini kötü hissediyor Bedi gecedeyken kızın yanına gidip kalayım diyordum yinede bir insan olarak ama şimdi hiç içimden gelmiyor...
noldu yavrucum sana hihoyyyt
aa dün evden yazdığımda sen yoktun kuzumm :)) ya doktora gittim bu halsizlik cart curt neden diye, hem de mide kontrolüm vardı ona gittim. test mest yaptılar işte kan tahlil falan, B12 eksiklği ve kansızlık varmış..bilmiyorumkismile ondan böyle iştahszılık ve halsizlik oluyomuş.. neyse ilaç verdi işte başladım hemen :))
yaa sende dikkat ett :)) yok yapmıom uzun bir süre diyet falan yasakkk eyvahedigeldismile düğün üstü koşturmalar var aman amann akannehir
ANLADIM bende de var B12 eksikliği kırmızı et yemediğim için ama ilaçta almıyorum
yakındır tüm herkezi unutucam delikafadulden
hatigecim dün sen çıkmışsın o zaman da yazmıştım şimdi yine söylüyorum kendine çok iyi bakman gerekiyor,nedeni de belirlenmiş B-12 vitamininin eksikliği önemli ihmal etmeyesin sakın düzenli al ilacını,öpüldün mis mis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?