- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.881
yapma tabi yaw ne diyeti..
Şimdi ben nişan babam ile özel olarak dans etmek istiyorum. ama kimse bilmiyor bunu yalnızca Hakan biliyor mesela bi anda yanımdaki flash dıskte şarkı olucaK KENAN DOĞULU-EN KIYMETLİM...
yemeğe çıkıyorum kızlar
hollywood diyeti dermişim ben şimdi :roflol:
bende ettim babamla nişanımda dans oyy en güsel zamandıı :)) kimse bilmesin boşver şarkı da güzelmiş :)) opuyorumnanaktan bu arada canım varya geçen sene bu zamanlar senin yaşadığın heyecan ve planları ben yapıoyodum 06 haziran dı benim nişanımda :))
Hadi canım harbiden mi ne güzell bee hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bunu yapmak istiyorum bi anda ortamın durumuna göre hemen diycem bunu takın ben babamla dans edicemm planlı olmucakk yerimsenibenyerimseniben
Başka şarkı alternatifimiz yok dimi sen neyde dans ettin mirmirmirmirmirmirmirmir
ahhaaa çok kötü heycanlandımm bak şimdii sonunda :jeyyar:
kızlar bahsettim mi bilmiyorum eşimin annesi yoğun bakımda...
ben şarkı başladı gittim babamı çektim hemen piste aklinialirimsmileaklinialirimsmile
beni bilion Allahın rockçısı metalcisi ona göre bi şarkı çalıyodu ama slov ve duygusal bir şarkıydıı :)) babam gözlerime bakamadı bi ara ama bilmiyorumkismile ayy çok güseldi, düğünde de yapcam bu sefer o ana özel bi şarkı bulmam lazım Türkçe ama :)) olumunekankayizsmile:icecream:
slm didimmm mafoldumben
gizemcim hap hormonal dengeyi alt üst ediyor diye biliyorum ben bir de kilo aldırması cabası yani...
gizemcim hap hormonal dengeyi alt üst ediyor diye biliyorum ben bir de kilo aldırması cabası yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?