-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yapma tabi yaw ne diyeti..

Şimdi ben nişan babam ile özel olarak dans etmek istiyorum. ama kimse bilmiyor bunu yalnızca Hakan biliyor mesela bi anda yanımdaki flash dıskte şarkı olucaK KENAN DOĞULU-EN KIYMETLİM...

hollywood diyeti dermişim ben şimdi :roflol:

bende ettim babamla nişanımda dans oyy en güsel zamandıı :)) kimse bilmesin boşver şarkı da güzelmiş :)) opuyorumnanaktan bu arada canım varya geçen sene bu zamanlar senin yaşadığın heyecan ve planları ben yapıoyodum 06 haziran dı benim nişanımda :))

Hadi canım harbiden mi ne güzell bee hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bunu yapmak istiyorum bi anda ortamın durumuna göre hemen diycem bunu takın ben babamla dans edicemm planlı olmucakk yerimsenibenyerimseniben
Başka şarkı alternatifimiz yok dimi sen neyde dans ettin mirmirmirmirmirmirmirmir
ahhaaa çok kötü heycanlandımm bak şimdii sonunda :jeyyar:

ben şarkı başladı gittim babamı çektim hemen piste aklinialirimsmileaklinialirimsmile

beni bilion Allahın rockçısı metalcisi ona göre bi şarkı çalıyodu ama slov ve duygusal bir şarkıydıı :)) babam gözlerime bakamadı bi ara ama bilmiyorumkismile ayy çok güseldi, düğünde de yapcam bu sefer o ana özel bi şarkı bulmam lazım Türkçe ama :)) olumunekankayizsmile:icecream:

kızlar bahsettim mi bilmiyorum eşimin annesi yoğun bakımda...

bian için kndmi senin yerine koydumda
çok çok haklısın yaptıklarında
hatta az bile yapmışsın
yalnız buldular seni dalga geçer gibi çocuğu vermeye kalkmış görümce
bencede artık onları düşünmekten vazgeç
kendi evinde kal

Son düzenleme:

Hımmm anladım sen o anlık çektin bende özel olarak dedim yaptın herhalde kafamçokkarıştı
eee benimde öyle olacak işte.. gözüme bakamaz biliyorum. bide bu şarkının başı çok güzel :asigim:

selamm
adacım bencede artık kendini onlar için yorma uğraşma,
kendi evinde kal..

bu arada korunma yöntemi demişsiniz , bende çözemedim o konuyu, spiral falan istemem, hapda istemiyorum geriye ya ok ya geleneksel yöntem kalıyo.
iki yöntemide kullanıyoruz , ama bende biraz hormonal problem olduğundan öyle zart diye hamile kalmam diye düşünüyorum oyüzden içim rahat açıkcası .

bu arada kızlar
bu akşam yemeğe arkadaşımız olan bir çift gelecek
evdede hiçbişi yok
mercimek çorbayla pilav yapıcam ama ana yemek önerin bana pratik bişiler. (( hiçde bilmemki öyle güzel yemek yapmaısnı

Şu korunma konusunda anlamasam da neden hap olayını denemiyorsunuz?
Gerçi fazla bi bilgim yok ama sanırım hormonları mı bozuyor anlamadım..

gizemcim hap hormonal dengeyi alt üst ediyor diye biliyorum ben bir de kilo aldırması cabası yani...

adaercim aslında iyi haplarda var... kızkardeşim 2 yıl boyunca yasmin kullandı.. oda kilo alıp vermeye müsaitti.. ama hapı kullandığı süre içinde kilo almadı...
ilk doğumdan sonrada spiral taktırmıştı..

Ben bi ara hormonm problemleri yüzünden doktor diane verdi onu kullandım midem çok bulandı çok gergin ve agresif oldum o yüzden istemiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…