- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #31.901
vallahi kızlar kimi diyor yasmin çok aldırıyor kimi diyor aldırmıyor
işte asıl mesele her kadının bedeninin hormonal yapısına aynı ilacın farklı tepkimeler vermesi...
bu arada kızlar
bu akşam yemeğe arkadaşımız olan bir çift gelecek
evdede hiçbişi yok
mercimek çorbayla pilav yapıcam ama ana yemek önerin bana pratik bişiler.(( hiçde bilmemki öyle güzel yemek yapmaısnı
Şu korunma konusunda anlamasam da neden hap olayını denemiyorsunuz?
Gerçi fazla bi bilgim yok ama sanırım hormonları mı bozuyor anlamadım..
gizemcim hap hormonal dengeyi alt üst ediyor diye biliyorum ben bir de kilo aldırması cabası yani...
adacım 1 ay falan bir dene... baktın rahatsız ediyor hemen bırakırısn.. kendini sürekli takip edersin kilo konuusnda... en azından kafan rahat olur...
undominel kız islim kebap güzelde çok aşaması var
daha pratik bişi lazım bana
7de eve gidiyom 8de yemek hazır olmalı
mercimek çorba pilav ok onları yaparım hemencik
ama ana yemek????*
undominel kız islim kebap güzelde çok aşaması var
daha pratik bişi lazım bana
7de eve gidiyom 8de yemek hazır olmalı
mercimek çorba pilav ok onları yaparım hemencik
ama ana yemek????*
Bi de hani diyorsunuz ya doktora gitmeli eee gittiniz dr ne yapıyor nasıl sana sen bunu kullan diyor neyi kontrol ediyor..
,canım gulsun'cumm ya bu hap olayı biliyorsunuz yüksek derecede vücuda hormon verdiğinden biraz kulaktan dolma veya tavsiyelerle olacak bişi diil demişti doktor bana. o yüzden bence en güzeli doktor tavsiyesi ile kullanmak.. bi de benim bildiğim deri altı implatları var ya da iğneler falan var..
bu hap konusunda da bu kadar bıdı bıdı yapmamamın nedeni benim arkadaşım böle bi ay kullandı bıraktı sora yine başladı vs vs ve maalesef şu an hamile kalamıyor
implantı bi ara bende düşündüm ama oda hormon takviyesi nihayetinde
korkuyorum zaten bozuk olan hormonlarım hepden tepetaklak olcak die
vallahi kızlar kimi diyor yasmin çok aldırıyor kimi diyor aldırmıyor
işte asıl mesele her kadının bedeninin hormonal yapısına aynı ilacın farklı tepkimeler vermesi...
canım doktorlar kan tahlili falan yapıolar.. bi de mutlaka doktora gittiğinizde smear testi yaptırın. bu rahim ağzı kanserini yakalamak için mucizevi bi test yerimseniben
fırında patates tavuk yap kızz
fırında patates tavuk yap kızz
canım o zaman hani markette satılan tavuk butlar ya da gögüsler var ya (kemiksiz olanlardan) onlardan al hemencecik.. tavada bi güzel pişir onları önlü arkalı sonra piştikten sonra hepsini tavanın ortasına topla ve üzerine rendelenmiş kaşar döküp tavanın üzerine bi kapak kapa oo acayip güsel oluyo... bunu da uydurmuştumama kaşarları koyduğunda ocağın kapalı olmasına dikkat et
,
canım çok haklısın tabiki.. ama iğnelerde aynı.. onlarda hormon içeriyor.. halamda iğnelerden dolayı çok fazla kilo aldı...
canım özel olcak ama eşin neden korunmuyor???
bu arada coturnıx cim... fırında patatesli tavuk yada köfte yapsan..
yada düdüklüde taze fasülye... benzeri birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?