-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

vallahi kızlar kimi diyor yasmin çok aldırıyor kimi diyor aldırmıyor
işte asıl mesele her kadının bedeninin hormonal yapısına aynı ilacın farklı tepkimeler vermesi...

işte asıl mesele her kadının bedeninin hormonal yapısına aynı ilacın farklı tepkimeler vermesi...

adacım 1 ay falan bir dene... baktın rahatsız ediyor hemen bırakırısn.. kendini sürekli takip edersin kilo konuusnda... en azından kafan rahat olur...

canım islim kebabı diye bi yemek var hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli ya da benim uydurduğum bi beytimsi kebap var istersen tarifini verebilirim canım

Şu korunma konusunda anlamasam da neden hap olayını denemiyorsunuz?
Gerçi fazla bi bilgim yok ama sanırım hormonları mı bozuyor anlamadım..

speedy'cimm
bazı kadınlarda hormın dengesini bozabiliyor canım. bir de yumurtlama kalitesini bozabiliyormuş

gizemcim hap hormonal dengeyi alt üst ediyor diye biliyorum ben bir de kilo aldırması cabası yani...

ada'cımm valla bende öyle söylentiler duydum ama bi ilaç var şimdi burda ismini vermeyi pek istemem.. ablamın kullandığını biliyorum istersen özelden ismini mesaj atayım yerimseniben

undominel kız islim kebap güzelde çok aşaması var
daha pratik bişi lazım bana
7de eve gidiyom 8de yemek hazır olmalı
mercimek çorba pilav ok onları yaparım hemencik
ama ana yemek????*

adacım 1 ay falan bir dene... baktın rahatsız ediyor hemen bırakırısn.. kendini sürekli takip edersin kilo konuusnda... en azından kafan rahat olur...

canım gulsun'cumm ya bu hap olayı biliyorsunuz yüksek derecede vücuda hormon verdiğinden biraz kulaktan dolma veya tavsiyelerle olacak bişi diil demişti doktor bana. o yüzden bence en güzeli doktor tavsiyesi ile kullanmak.. bi de benim bildiğim deri altı implatları var ya da iğneler falan var..
bu hap konusunda da bu kadar bıdı bıdı yapmamamın nedeni benim arkadaşım böle bi ay kullandı bıraktı sora yine başladı vs vs ve maalesef şu an hamile kalamıyor

undominel kız islim kebap güzelde çok aşaması var
daha pratik bişi lazım bana
7de eve gidiyom 8de yemek hazır olmalı
mercimek çorba pilav ok onları yaparım hemencik
ama ana yemek????*

canım o zaman hani markette satılan tavuk butlar ya da gögüsler var ya (kemiksiz olanlardan) onlardan al hemencecik.. tavada bi güzel pişir onları önlü arkalı sonra piştikten sonra hepsini tavanın ortasına topla ve üzerine rendelenmiş kaşar döküp tavanın üzerine bi kapak kapa oo acayip güsel oluyo... bunu da uydurmuştum ama kaşarları koyduğunda ocağın kapalı olmasına dikkat et

implantı bi ara bende düşündüm ama oda hormon takviyesi nihayetinde
korkuyorum zaten bozuk olan hormonlarım hepden tepetaklak olcak die

Bi de hani diyorsunuz ya doktora gitmeli eee gittiniz dr ne yapıyor nasıl sana sen bunu kullan diyor neyi kontrol ediyor..

canım doktorlar kan tahlili falan yapıolar.. bi de mutlaka doktora gittiğinizde smear testi yaptırın. bu rahim ağzı kanserini yakalamak için mucizevi bi test yerimseniben

,
canım çok haklısın tabiki.. ama iğnelerde aynı.. onlarda hormon içeriyor.. halamda iğnelerden dolayı çok fazla kilo aldı...
canım özel olcak ama eşin neden korunmuyor???

bu arada coturnıx cim... fırında patatesli tavuk yada köfte yapsan..
yada düdüklüde taze fasülye... benzeri birşey...

implantı bi ara bende düşündüm ama oda hormon takviyesi nihayetinde
korkuyorum zaten bozuk olan hormonlarım hepden tepetaklak olcak die

işte canımcım dediğim gibi en güzeli doktor tavsiyesi ve doktor kontrolü altında korunmak :) hem bence utanacak bişe de yok.. dişciye gitmek gibi düşün dio ablam bana hep hamile kaldığımızda ne yapacağız.. o zaman 9 ay boyunca gideceğiz

canım doktorlar kan tahlili falan yapıolar.. bi de mutlaka doktora gittiğinizde smear testi yaptırın. bu rahim ağzı kanserini yakalamak için mucizevi bi test yerimseniben

anladım bende alttan muayene falan ediyoer zannettim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Smear testini duymuştum 6 aydan 6 aya yaptırmak şartmış çok güzel bişey :kedi:

pınar az evvel sitede okumuştum sebze yemekleri kısmında çok pratikti lezzetli oldu diodu yapanlar
patlıcan patates kesmişler
sütüne çarliston ya da acı biber eklemişler işte sarımsak koymuşlar tad versin diye falan
üstü domatesle kaplı şekilde fırınlamışlar
basit duruodu
bi baksana o bölüme

fırında patates tavuk yap kızz

Hımss olabiler ama ben tavuk sevmem ki :=))

canım özelden mesaj atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…