-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
undomiel, caspersy+, gulsunn+, lepi+

ee diğerleri nerede peki

eeee 2.sıradayım. ama boşwer var acaba o neler yaptı..

Evet 1. sıradayımkaldı 9 gün :lepi:

Evimize eşyalarımız geldi.(Ufak tefek eksiklikler dışında tabi) Bu akşam halılarımızda geliyor.Çarşamba çeyizimi götürdüm.Yarın gidip yerleştirecez.Pazar kuaförde provam var.Önümüzdeki hafta son hafta.Balayı için alışveriş yaparız biraz.Valizimizi hazırlarız diyoruz.

Cuma akşamı kınam var.Heyecan var biraz,birazda endişe...Çünkü ben oynamayı bilmiyorum.Siz oynayın ben el şaklatırımda diyememki
kafamçokkarıştı

ayy canım yaa bende senin adına çok sevindim.... insanı daha çok birbirine bağlıyor böyle şeyler ..

evt.. düşünceli koçiş benimkisi:))

evet ya
herkes nerde
ada yok
you yok
ereğli yok
cute tatilde
sipidii nere gitti
you belkin yol yorgunudurr.....
ada dan endişeliyim.. inş. iyi haberlerle gelir bize...
ereğli yaaaa hakkaten sen nerelerdesin...

canım... çok heyecanlı günler bunlar.... bak yaptığın streslere değmedi... eşyalarında geldi... çeyizinde...
evde yalnızken aç müziği oyna... biraz da video falan izle...
benim koca nişanda beni rezil etti...:kedi:
adam oynamıyor sanki sek sek oynuyordu... kötü oynadığını da kabul etmiyor... birde sanki çok güzel oynuyormuş gibi hiç yerinde de durmuyorr...düğüne kadar öğreniyorsun dedim... allahtan kına da ve düğünde daha iyidi... :lepi:

Bu konuyu konuştuğunuzu görmemişim ben.

Bende hapla korunacam.Geçen ay başladım şimdi 2. kutudayım.Hiç yan etki yapmadı bana.Ne bulantı,ne başağrısı,ne lekelenme..

Yaz 24-4 kullanıyorum.Doğum kontrol haplarında en az etkisi olan ilaçmış bu.

Ah ahh bende ritim duygusu yok.Müziğe ayak uyduramıyorum bi türlü.Kendi kendimi rezil edecem kanımca:bbo:

Ah ahh bende ritim duygusu yok.Müziğe ayak uyduramıyorum bi türlü.Kendi kendimi rezil edecem kanımca:bbo:

canım sana bi tavsiyem olsun yerimseniben netten videolardan asena falan izle karşısında sende oynamayı dene.. valla acayip işe yarıyo :lepi:

bizde geçen akşam taktık düğün cd sini
ohh hem izledik hem oynadık aşkımla :)))))
düğünde bilmiyodu oynamayı
şimdi oynuyo ama iş işten geçti :)))

ben de ilk defa cem ile eniştemin kardeşinin düğününe gidicem yerimseniben gerçi aşkım o çocuğu pek sevmiyor ama biraz mecburiyetten gidiyoruz.. neyse bol bol oyanerız artık.. kendi nişanımda giydiğim kıyafeti giyeceğim kızlar sizce olur di mi?zaten aile arasında olduğu için onlar görmemişlerdi kıyafetimi yerimseniben

slm kızlar...
kocişimle dün kafa izni yaptık gitmedik işe o yüzden yoktum...
evde net yok bildiğiniz üzere o yüzden haber de veremedim...nasılsınız,keyifler iyidir umarım...
okumam gereken bir 30 sayfacık var,arada geçmişi de okuyorum bilesiniz...

valla benim ablam da sen gibiydi ritim duygusu yoktu ama onun düğününden önce hep karşılıklı oyadık evde sositososito valla düğünde bi açıldı bi açıldı sorma sositososito

İnşallah bende açılırım...

Düğüne abuk oynamalarımla damgayı vurmam umarım..
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…