- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.361
eeee 2.sıradayım. ama boşwer var acaba o neler yaptı..
ayy canım yaa bende senin adına çok sevindim.... insanı daha çok birbirine bağlıyor böyle şeyler ..Ben geldim kızlarsesinizi duydum koştum geldim :) Bugün biraz ofisteki odamı temzleyeyim dedim de sabah gelince.. Biraz (!) tozlanmış laelaelaelaelae bu arada aşkım dün gece bana bi mail yazmış okurken gözlerim doldu, inanamadım gözlerime.. Çünkü benim sevdiceğim mesaj bile atmayan bi adam olduğu için çok ama çok şaşırttı beni.. gulsuncumm dün sanırım beylerin romantik gnüydü :lepi:
gulsuncummm dün konuştuklarımızın aynısı olmuş valla.. helal enişteye
you belkin yol yorgunudurr.....evet ya
herkes nerde
ada yok
you yok
ereğli yok
cute tatilde
sipidii nere gitti
Evet 1. sıradayımkaldı 9 gün :lepi:
Evimize eşyalarımız geldi.(Ufak tefek eksiklikler dışında tabi) Bu akşam halılarımızda geliyor.Çarşamba çeyizimi götürdüm.Yarın gidip yerleştirecez.Pazar kuaförde provam var.Önümüzdeki hafta son hafta.Balayı için alışveriş yaparız biraz.Valizimizi hazırlarız diyoruz.
Cuma akşamı kınam var.Heyecan var biraz,birazda endişe...Çünkü ben oynamayı bilmiyorum.Siz oynayın ben el şaklatırımda diyememkikafamçokkarıştı
kızlar buraya baktınız mı hiç? acayip güzel ve faydalı bi topic olmuşbizim geçenlerde konuştuğumuz bi sürü şey konuşulmuş burda yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/360042-dogum-kontrol-ilaci.html
canım... çok heyecanlı günler bunlar.... bak yaptığın streslere değmedi... eşyalarında geldi... çeyizinde...
evde yalnızken aç müziği oyna... biraz da video falan izle...
benim koca nişanda beni rezil etti...:kedi:
adam oynamıyor sanki sek sek oynuyordu... kötü oynadığını da kabul etmiyor... birde sanki çok güzel oynuyormuş gibi hiç yerinde de durmuyorr...düğüne kadar öğreniyorsun dedim... allahtan kına da ve düğünde daha iyidi... :lepi:
Ah ahh bende ritim duygusu yok.Müziğe ayak uyduramıyorum bi türlü.Kendi kendimi rezil edecem kanımca:bbo:
canım sana bi tavsiyem olsun yerimseniben netten videolardan asena falan izle karşısında sende oynamayı dene.. valla acayip işe yarıyo :lepi:
Bu akşam eve gidince bakim ben videolara.
ayy bi düğün olsa da oynasam doya doya :)))
kociş beni parçalar valla :)))))
valla benim ablam da sen gibiydi ritim duygusu yoktuama onun düğününden önce hep karşılıklı oyadık evde sositososito valla düğünde bi açıldı bi açıldı sorma sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?