-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

aaa gerçektenmi...
bende 1 ay sonra kuzneimin düğününü bekliyorum.. doya doya oynamak içinn:))

ayy gelem :)))
kendi oynamayı sevmediği için pek hoşlanmıyo canm

olur canm kimse görmemiş sonuçtaa
bol bol oyna ohh ohh :))))

hoşgeldn zuzuu

adacm hoşgeldnn
iyi yapmşssnz ohh

aman canım bunu yeni gördüm.
hemen hemen herşeyini bitmiş ne güzell ilk sıradasın sen gidiceksin
5 gün boyunca ben ilk sırada olucam :dance::dance::dance:

Balayı+alışveriş ne güzel heycan bunlar ŞenizŞenizŞeniz

Oynama konusuna gelince biraz izle biraz ritime ayak uydur olur merak etme :sm_cool:

hoşgeldin zuzucumm ve adacımm zuzu'cumm bugn keyfin biraz daha iyidir umarım

ada'cımm en güzelini yapmışsın canım..

hoşgeldin canım...

sende hoşgeldin adacım... ohhh... ne güzel yapmışsınız...

bu ay regl olursam hemen şu bahsedilen yaz 24-4 müdür nedir ondan alıp kullanacağım
kilo alırsam da alayım ne yapayım yaaaa....

adacım... hemen kasma kendini.. sonuçta ortada daha geçicekn birşey yok... birkaç gün bekle....

neden sen korunmak zorundasınki... eşin denese bir süre...

bu ay regl olursam hemen şu bahsedilen yaz 24-4 müdür nedir ondan alıp kullanacağım
kilo alırsam da alayım ne yapayım yaaaa....

canım ihmal etme.. ama bence son bir kaç gün içinde yaşadığın stress den dolayı olmuştur.. bir iki gün daha bekle bakalım.. yoksa bi test yaparsın

adacım... hemen kasma kendini.. sonuçta ortada daha geçicekn birşey yok... birkaç gün bekle....
neden sen korunmak zorundasınki... eşin denese bir süre...

canım bilmiyorum endişeleniyorum işte...
ya bay hücre işte....o gün de bahsettim ya hepi topu 6'lı paket aldık yarısı duruyor öylece,adamın işine gelmiyor

canım ihmal etme.. ama bence son bir kaç gün içinde yaşadığın stress den dolayı olmuştur.. bir iki gün daha bekle bakalım.. yoksa bi test yaparsın

tatlım kafama takmaya başladım ya ondan da olabilir eee dediğin gibi kaç günün stresi o da sebep olabilir,göreceğiz bakalım...test yapacağım da işte aklıma bile getirmek istemiyorum...

adacmm
yoksa bebiş mi geliyo canmm
sen hap kullanmıyo muydun ya

kuzum ne olur sus ya öyle tırsıyorum ki offf beeee
bu ne yaaa daha masal evimin tadını çıkaramadan aman be yaaaa bu hücrenin kafasını patlatacağım heee o olacak
yok yavrum hap falan kullanmadım öyle karambole bir 25 gün geçirdim mafoldumben

valla kuzucum biraz senin elinde yerimseniben sen ısrar et ki kullansın kocişin de yerimseniben
bence kaç günün stresi var ondan böyle bi gecikme olmuş olabilir hiiç takma kafana..
ama senle konuştuğumuz gibi bence doktora git ondan sonra ilaç kullanmaya başla eğer sen korunacaksan.. zaten artık jinekolojik muaynelere başlamanın zamanı.. artık evli bir bayansın yerimseniben

kuzum ya
dur bakalım yoktur bebiş inş.
ama iyi cesaret etmişsin kız :))))
sen sakin ol stres yapma ki daha da gecikmesin canm benm tamam mıı

adacmm bide ısrar ederken ii sen bilirsin de git uyumaya :)))))
çok işe yarıyo çook :)))))

evet ipleri ele almak lazım ya bu ne böyle....
ama şu yazılan ilacı araştırdım ve olumlu yorumlar okudum özellikle kilo aldırmadığı için tercih edilmesi çok iyiymiş...
bir doktor kontrolünden sonra bu işi düzene koymam gerekecek yani...

kesinlikle adacm bebiş gerçekten istemiyorsanız mutlaka bi şekilde korun
bay hücreye güven olmas gibi görünüyo
sen başının çaresine bak :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…