- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.381
aaa gerçektenmi...
bende 1 ay sonra kuzneimin düğününü bekliyorum.. doya doya oynamak içinn:))
ben de ilk defa cem ile eniştemin kardeşinin düğününe gidicem yerimseniben gerçi aşkım o çocuğu pek sevmiyor ama biraz mecburiyetten gidiyoruz.. neyse bol bol oyanerız artık.. kendi nişanımda giydiğim kıyafeti giyeceğim kızlar sizce olur di mi?zaten aile arasında olduğu için onlar görmemişlerdi kıyafetimi yerimseniben
slm kızlarrr
slm kızlar...
kocişimle dün kafa izni yaptık gitmedik işe o yüzden yoktum...
evde net yok bildiğiniz üzere o yüzden haber de veremedim...nasılsınız,keyifler iyidir umarım...
okumam gereken bir 30 sayfacık var,arada geçmişi de okuyorum bilesiniz...
Evet 1. sıradayımkaldı 9 gün :lepi:
Evimize eşyalarımız geldi.(Ufak tefek eksiklikler dışında tabi) Bu akşam halılarımızda geliyor.Çarşamba çeyizimi götürdüm.Yarın gidip yerleştirecez.Pazar kuaförde provam var.Önümüzdeki hafta son hafta.Balayı için alışveriş yaparız biraz.Valizimizi hazırlarız diyoruz.
Cuma akşamı kınam var.Heyecan var biraz,birazda endişe...Çünkü ben oynamayı bilmiyorum.Siz oynayın ben el şaklatırımda diyememkikafamçokkarıştı
slm kızlarrr
slm kızlar...
evde net yok bildiğiniz üzere o yüzden haber de veremedim...nasılsınız,keyifler iyidir umarım...
hoşgeldin canım...slm kızlarrr
slm kızlar...
bu ay regl olursam hemen şu bahsedilen yaz 24-4 müdür nedir ondan alıp kullanacağım
kilo alırsam da alayım ne yapayım yaaaa....
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp
burada ki hesaplamaya göre bugün regl olmam gerekiyor ama hiç bir belirti yok........
offffffff yaaaaaaa
bu ay regl olursam hemen şu bahsedilen yaz 24-4 müdür nedir ondan alıp kullanacağım
kilo alırsam da alayım ne yapayım yaaaa....
adacım... hemen kasma kendini.. sonuçta ortada daha geçicekn birşey yok... birkaç gün bekle....
neden sen korunmak zorundasınki... eşin denese bir süre...
canım ihmal etme.. ama bence son bir kaç gün içinde yaşadığın stress den dolayı olmuştur.. bir iki gün daha bekle bakalım.. yoksa bi test yaparsın
adacmm
yoksa bebiş mi geliyo canmm
sen hap kullanmıyo muydun ya
canım bilmiyorum endişeleniyorum işte...
ya bay hücre işte....o gün de bahsettim ya hepi topu 6'lı paket aldık yarısı duruyor öylece,adamın işine gelmiyor
tatlım kafama takmaya başladım ya ondan da olabilir eee dediğin gibi kaç günün stresi o da sebep olabilir,göreceğiz bakalım...test yapacağım da işte aklıma bile getirmek istemiyorum...
kuzum ne olur sus ya öyle tırsıyorum ki offf beeee
bu ne yaaa daha masal evimin tadını çıkaramadan aman be yaaaa bu hücrenin kafasını patlatacağım heee o olacak
yok yavrum hap falan kullanmadım öyle karambole bir 25 gün geçirdim mafoldumben
canım bilmiyorum endişeleniyorum işte...
ya bay hücre işte....o gün de bahsettim ya hepi topu 6'lı paket aldık yarısı duruyor öylece,adamın işine gelmiyor
tatlım kafama takmaya başladım ya ondan da olabilir eee dediğin gibi kaç günün stresi o da sebep olabilir,göreceğiz bakalım...test yapacağım da işte aklıma bile getirmek istemiyorum...
kuzum ne olur sus ya öyle tırsıyorum ki offf beeee
bu ne yaaa daha masal evimin tadını çıkaramadan aman be yaaaa bu hücrenin kafasını patlatacağım heee o olacak
yok yavrum hap falan kullanmadım öyle karambole bir 25 gün geçirdim mafoldumben
valla kuzucum biraz senin elinde yerimseniben sen ısrar et ki kullansın kocişin de yerimseniben
bence kaç günün stresi var ondan böyle bi gecikme olmuş olabilir hiiç takma kafana..
ama senle konuştuğumuz gibi bence doktora git ondan sonra ilaç kullanmaya başla eğer sen korunacaksan.. zaten artık jinekolojik muaynelere başlamanın zamanı.. artık evli bir bayansın yerimseniben
anlamadığım mevzular giremiormm konuya..
adacmm bide ısrar ederken ii sen bilirsin de git uyumaya :)))))
çok işe yarıyo çook :)))))
evet ipleri ele almak lazım ya bu ne böyle....
ama şu yazılan ilacı araştırdım ve olumlu yorumlar okudum özellikle kilo aldırmadığı için tercih edilmesi çok iyiymiş...
bir doktor kontrolünden sonra bu işi düzene koymam gerekecek yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?