- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.401
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey
doğru ama şekerim :))))
valla caspersy'cimm güleceğim yoktu.. ee ne demişler tecrübe ile sabittir bazı yaşananlar hihoyyyt
Canlaırm bunu çok istiyordum hatta know falan biliyordu sonunda buldum.
Canlaırm bunu çok istiyordum hatta know falan biliyordu sonunda buldum.
canım bende geçen haftaya kadar yaptığı keki asla tutturamayan biriydim..arkadaşımdan aldığım bir tarifle acayip gaza geldim.. evde kekim hiç eksik olmuyor:))) çok kolay.. sende dene.. bak nasıl güzel oluyor....
canım hani geçenlerde bahsetmiştim ya kek yaptım ve her zaman yaptığım tarif olduğu halde içi hamur oldu diye sonra konuştuk burada tarifler havada uçuştu falan kaydirigubbakcemile3 sonra ben geçen cumartesi işte kociş gelmeden bir daha denedim ve sonuç yine aynı içi hamur.......devasa bir şekilde kabaran kek fos diye söndü yine...(( fırının acemiliğine veriyorum çünkü o değil keki bir şekilde kamufle ettim,hamur olmayan kısımları buzluğa kaldırdım,hamur kısımları kuşlar için ayırdım ve kocişin kek yaptığımdan haberi bile olmadı :))) sen şu tarifi bir daha yazar mısın ben de feci gaza geldim
anacım bu ne ya sürekli gaza geliyorum da
benim kek bir türlü kıvama gelmiyor...
canım hani geçenlerde bahsetmiştim ya kek yaptım ve her zaman yaptığım tarif olduğu halde içi hamur oldu diye sonra konuştuk burada tarifler havada uçuştu falan kaydirigubbakcemile3 sonra ben geçen cumartesi işte kociş gelmeden bir daha denedim ve sonuç yine aynı içi hamur.......devasa bir şekilde kabaran kek fos diye söndü yine...(( fırının acemiliğine veriyorum çünkü o değil keki bir şekilde kamufle ettim,hamur olmayan kısımları buzluğa kaldırdım,hamur kısımları kuşlar için ayırdım ve kocişin kek yaptığımdan haberi bile olmadı :))) sen şu tarifi bir daha yazar mısın ben de feci gaza geldim
anacım bu ne ya sürekli gaza geliyorum da
benim kek bir türlü kıvama gelmiyor...
nisancım yuvarlak borcam var ya işte onda yapıyorum...
fırınım şu börekçi dedikleri bir markanın yeni modeli var ya o işte...diyorum acaba dereceyi mi ayarlayamadım ama tariflerde 170-180 diye yazıyor ilkinde öyle yapıp hamur olunca dedim hemen alt üst kızardı içi hamur kaldı yüksek ısıdan bu sefer 160 derece de pişirdim yok yine aynı yine aynı,hayır daha önce yapmayan biri olsam diyeceğim ben bu işi beceremiyorum ama evde hep ben yapardım...
ok aldım tarifi tatlım
bir de şunu merak ettim benim fırında ayrıca fan düğmes, var onu da çalıştırayım mı???
nisancım yuvarlak borcam var ya işte onda yapıyorum...
fırınım şu börekçi dedikleri bir markanın yeni modeli var ya o işte...diyorum acaba dereceyi mi ayarlayamadım ama tariflerde 170-180 diye yazıyor ilkinde öyle yapıp hamur olunca dedim hemen alt üst kızardı içi hamur kaldı yüksek ısıdan bu sefer 160 derece de pişirdim yok yine aynı yine aynı,hayır daha önce yapmayan biri olsam diyeceğim ben bu işi beceremiyorum ama evde hep ben yapardım...
kızlar şu tarifleri de bir deneyeyim olmazsa nisanın dediği gibi suçlu fırın diyeceğim :)))
yok olursa şayet diğerleri için yeni gelin acemiliğiydi diyeceğim...
adacım.. bak bu tarifide dene.. dün caspera söyledim.. o denedi ve çok beğenmiş.. bu akşamda fırsat bulrusam ben deneyeceğim:))
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/230246-kakaolu-islak-kurabiye-resimli.html
kızlar şu tarifleri de bir deneyeyim olmazsa nisanın dediği gibi suçlu fırın diyeceğim :)))
yok olursa şayet diğerleri için yeni gelin acemiliğiydi diyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?