- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.421
ayyy caspercım çok güldürdün beni kız
pat diye altını çevirdi he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya eşimin arkadaşıydı yabancı misafr olsa koymazdm zaten
ama az bişicik yanmştı :)))
pudra şekerine falan buladm bende :)))
neyse onur yesene ya falan dedim
yok tatlı sevmiom bilmion mu dedi
aldı eline bakalm nasıl olmş dedi pat diye çevirdi :))))
yanmş kızım bu falan dio pudra şekeriyle kapatmaya çalışmışsın ama olmamş diyo :))))
kız kazısaydınya altını biraz......:)))
:)))) allahım hep de zaten böle misafirliklere denk gelir bu aksilikler. benim başıma gelen daha feciydi. kayınvalidemler ilk kez bize gelicekler annem ile tanışmaya eve davet ettik. mercimekli köfte yaptım börek yaptım bi de kek yapayım dedim kek kabarmadı.. ama lezzeti sper olmuştu
aksilik olcakyaa.. böyle günlerde olur hep:))
:)))) allahım hep de zaten böle misafirliklere denk gelir bu aksilikler. benim başıma gelen daha feciydi. kayınvalidemler ilk kez bize gelicekler annem ile tanışmaya eve davet ettik. mercimekli köfte yaptım börek yaptım bi de kek yapayım dedim kek kabarmadı.. ama lezzeti sper olmuştu
heheh uyanığa denk gelmişsin canım...ay gülsün o kurabiyem bi tuhaf olmştu ya
ne atmayı unuttum bilmiyorum ama
taş gibiydi :))))
tadı güzeldi ama
bide kakao yapmıştm dedim arada kaynar
ama uyuscum alay etti
canım kesinlikle fırından o zaman... sen 130 da dene bakalım.....kızlar fırından kaynaklı olabilir sanırsam çünkü net.te şöyle bir yoruma denk geldim bakın orada dereceyi ne yazmışlar 130 nerde 170-180 nerde...
Tavsiye ediyorum 17.09.2009
Güzel ve ekonomik bir fırın arayanlara önerim Luxell Lx3575. 2 yıldır kullanıyorum pişirmesinden çok memnunum. Haftada 4 kere kurabiye vs pişiriyorum bana mısın demiyor. Özellikle börek mükemmel oluyor. Zaman ayarı, ısı seviyesi ve alt üst ayarlama düğmeleri ile kullanımı kolay, yer kaplamayacak kadar küçük bir fırın. Tavsiye ediyorum. Otomatik saat ayarlama özelliği ile dakika başı fırınınızı kontrol etmenize gerek yok. Tepsiyi fırına sürün, dakika ayarınız ve ısı seviyesini ayarlayın, o pişirsin ve zamanı dolunca da kendi kendine kapansın. Daha kolayı var mı? Fakat dış bölgesini nemden uzak tutun aksi takdirde paslanma olabilir. Kek pişirecekseniz de 130 dereceyi geçmemenizi önemle öneriyorum.
habibe özkaymak
Sizi daima seveceğine dair 4 ıŞARET
Dişlerinizi fırçalamadan önce sizi öpebiliyorsa...
Arkadaşları arayıp bir maç için ona biletleri olduğunu söylediğinde, o sizin için de bir tane olup olmadığını soruyorsa...
Sizinle gittiği ilk tatilde "Seninle geçireceğim bundan sonra ki 20 yıl için heyecanlı ve mutluyum..." diyorsa...
Annenizin fikirlerinin ailesine daha çok renk katacağını düşünüyorsa...
işte bu ya.....
:))) ayyy kociş beni seviyorrrrrrrr
kocişlerimiz bizi çook seviyoo :))))
allah nazardan saklasın ada'cımm ve caspersy'cimm
nerden buldun canım?? benim de çok hoşuma gitmişti bunlar
canmm
çok sevindm bulmanaa:1hug:
günaydınnnn...
sonbaharcım.. geçmiş olsun canım... umarım önemli birşeyi yoktur....
burasıda aşkı memnu yüzünden terkedildi sanırsam kaydirigubbakcemile3
sonbaharcım çok geçmiş olsun canım:teselli:
günaydın herkese opuyorumnanaktan
hoşgeldin sonbaharcım...
yaa kızlar size bir soru....
yüzünüz için kırışıklığa karşı ne kullanıyorsunuz???
önereceğiniz bir ürün varmıdır???
ben bişi kullanmıyorum canm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?