-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hoşgeldin sonbaharcım...

yaa kızlar size bir soru....

yüzünüz için kırışıklığa karşı ne kullanıyorsunuz???
önereceğiniz bir ürün varmıdır???

1fincan suya 3 damla kayısı yağı
2günde bir uyguluyorum ben
bugün 1 hafta ve yüzümde ne akne ne sivilce nede göz altlarındaki şişlik vs hiç bişi kalmadı
inanılmaz derecede fark yarattı yüzümde
geçen hafta tesadüf buldum nette
ve denemek istedim aknelerden bıkmıştım
ve ertesi sabah kalktığımda sadece kırmızı izleri vardışimdiyse tek bi leke bile yok

ve eğer ellerinde bnm gibi çatlak,alerji vs olan varsa elinizidefincanda kalan karışımla yıkayın
ben öyle yaptım ve şuan ne bulaşık det. oluşturduğu çatlak nede yumurtanın oluşturduğu alerji kalmadı opuyorumnanaktan

buda 1 haftadır kndmi çok iyi hissetmemi sağlıyoropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin sonbaharcım...

yaa kızlar size bir soru....

yüzünüz için kırışıklığa karşı ne kullanıyorsunuz???
önereceğiniz bir ürün varmıdır???

canım ben yaklaşık 17 yaşımdan beri sabahları yüzümü su ile yıkadıktan sonra kızılay maden suyu ile siliyorum. krem yerine de gliserin sürüyorum.. akşamları yatmadan da gülsuyu ile temizliyorum.. bizim ailenin kadınlarının kullandığı çoook eski bi bakım kürü bu.. tavsiye ederim.. rahmetli halam da ölene kadar mimik kırışıklığı dışında hiç bişe yoktu yerimseniben

teş.ederim kızlar verdiğiniz bilgiler için..
benim cildim problemsiz.. sivilcem falan da yoktur... ama tek problem birazcık kuru olması... hem cildimi nemlendiricek hemde kırışıklığa karşı koruyacak çok ağır olmayan bir ürün kullanmak istiyorum...

o zaman nemlendirmek için gliserin ve gülsuyu.. bence başka hiç bir kimyasal kullanma kuzum..

evet nisan'cımm bu karışımı nasıl uyguluyorsun???

nisanyagmuru,
bu suyla yüzünü mü yıkıyosun :))

o zaman nemlendirmek için gliserin ve gülsuyu.. bence başka hiç bir kimyasal kullanma kuzum..

evet nisan'cımm bu karışımı nasıl uyguluyorsun???

fincana 3damla kayısı yağı damlatıyorum
üzerinede su koyuyorum
ve pamukla yüzüme sürüyorum
ve o su yüzümde kuruyo
sabah kalkınca yıkıyorum
yağlı ciltler haftada 1 gün
kuru ciltler haftada 3-4 kez yapabilir diyor
ibrahim saraçoğlunun tarifi bu
cildim şaşırtıcı derecede güselleşti
hala bile şaşkınım inanın
sonunda pürüzsüz yumuşacık bi cildim oldu bnmdeopuyorumnanaktan
liseden beri bıkmıştım artık :mymeka:

ve bu tarif tamamen doğal
hiçbir yan etki vs yok

hoşbulduk gulsunum tam gaz devam ediyo

haftasonu mutfağım takıldı çarşamba tezgah bugünde fayanslar haftsonu badana boya eşyalarda haftaya geliyo kısmetse tabii evdede çeyizlerle boğuşuyoruz yıka kurut ütüle ama hala inanamıyorum evleneceğime

kızlar hepiniz çok öptüm.. ben kaçtım.. yağmur var zaten sevgilimi de özledim eve gidip depresyon yapayım bash bash hepinize zemuszemus

sipidi bende pazar gittim kuaföre randevu aldık

boya+gelin saçı+makyajı+kına saçı+makyajı+manikür-pedikür(pedikür yaptırmicam)+kaş-bıyık = 230 a anlaştık temiz ve eli güzel daha önce saçımı boyatmıştım

Hımmm nerede peki?
Ben haftasonu gidip fiyat alıcam benim saçım olacak sadece. bide teyzemin saçı akannehir ikimize de makyaj yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…