- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.441
hoşgeldin sonbaharcım...
yaa kızlar size bir soru....
yüzünüz için kırışıklığa karşı ne kullanıyorsunuz???
önereceğiniz bir ürün varmıdır???
hoşgeldin sonbaharcım...
yaa kızlar size bir soru....
yüzünüz için kırışıklığa karşı ne kullanıyorsunuz???
önereceğiniz bir ürün varmıdır???
1fincan suya 3 damla kayısı yağı
2günde bir uyguluyorum ben
bugün 1 hafta ve yüzümde ne akne ne sivilce nede göz altlarındaki şişlik vs hiç bişi kalmadı
inanılmaz derecede fark yarattı yüzümde
geçen hafta tesadüf buldum nette
ve denemek istedim aknelerden bıkmıştım
ve ertesi sabah kalktığımda sadece kırmızı izleri vardışimdiyse tek bi leke bile yok
ve eğer ellerinde bnm gibi çatlak,alerji vs olan varsa elinizidefincanda kalan karışımla yıkayın
ben öyle yaptım ve şuan ne bulaşık det. oluşturduğu çatlak nede yumurtanın oluşturduğu alerji kalmadı opuyorumnanaktan
buda 1 haftadır kndmi çok iyi hissetmemi sağlıyoropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım ben yaklaşık 17 yaşımdan beri sabahları yüzümü su ile yıkadıktan sonra kızılay maden suyu ile siliyorum. krem yerine de gliserin sürüyorum.. akşamları yatmadan da gülsuyu ile temizliyorum.. bizim ailenin kadınlarının kullandığı çoook eski bi bakım kürü bu.. tavsiye ederim.. rahmetli halam da ölene kadar mimik kırışıklığı dışında hiç bişe yoktu yerimseniben
teş.ederim kızlar verdiğiniz bilgiler için..
benim cildim problemsiz.. sivilcem falan da yoktur... ama tek problem birazcık kuru olması... hem cildimi nemlendiricek hemde kırışıklığa karşı koruyacak çok ağır olmayan bir ürün kullanmak istiyorum...
canım gliserin yağımıdır kullandığın ürün.. gülsuyunuda kozmetikçilerden bulabilirim sanırım...o zaman nemlendirmek için gliserin ve gülsuyu.. bence başka hiç bir kimyasal kullanma kuzum..
evet nisan'cımm bu karışımı nasıl uyguluyorsun???
canım gliserin yağımıdır kullandığın ürün.. gülsuyunuda kozmetikçilerden bulabilirim sanırım...
nisanyagmuru,
bu suyla yüzünü mü yıkıyosun :))
teş.ederim kızlar verdiğiniz bilgiler için..
benim cildim problemsiz.. sivilcem falan da yoktur... ama tek problem birazcık kuru olması... hem cildimi nemlendiricek hemde kırışıklığa karşı koruyacak çok ağır olmayan bir ürün kullanmak istiyorum...
o zaman nemlendirmek için gliserin ve gülsuyu.. bence başka hiç bir kimyasal kullanma kuzum..
evet nisan'cımm bu karışımı nasıl uyguluyorsun???
kuzum evet gliserin olarak eczaneden alabilrisin ama yüzüme kullanıcam de :) gülsuyu da marketlerde bile var artık
keşke burda da yağsaa akannehiruufffff bu ne yağmurdur ya
sipidi bende pazar gittim kuaföre randevu aldık
boya+gelin saçı+makyajı+kına saçı+makyajı+manikür-pedikür(pedikür yaptırmicam)+kaş-bıyık = 230 a anlaştık temiz ve eli güzel daha önce saçımı boyatmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?