- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.461
hoşbulduk gulsunum tam gaz devam ediyo
haftasonu mutfağım takıldı çarşamba tezgah bugünde fayanslar haftsonu badana boya eşyalarda haftaya geliyo kısmetse tabii evdede çeyizlerle boğuşuyoruz yıka kurut ütüle ama hala inanamıyorum evleneceğime
maltepe de canım taa kışın düğün salonu yönlendirmişti ortağı ayrılmış çocuk kendi yapıyo düzenini kurmuş eleman falan almış fiyatıda önceden geldiğimiz için böyle oldu bakalım nasıl yapcak
ohh ohhh ... ne güzel...
eşyalar.. perde ve halılar gelince.. birde senin çeyiz yerleşince evden çıkmak istemeyceksin canım....
bende inanamıyordum.. imzayı atarken bile ciddiye alamıyordum durumu... sonra gelin masasında eşim yaa biz evlendik farkındamısın dedikten sonra yavaş yavaş duruma adapte olmaya başladım......
maltepe de canım taa kışın düğün salonu yönlendirmişti ortağı ayrılmış çocuk kendi yapıyo düzenini kurmuş eleman falan almış fiyatıda önceden geldiğimiz için böyle oldu bakalım nasıl yapcak
canım bende o taraflardayım.. senin düğün hangi salonda??
sen nerdesin sıpaydi?
aaa negüzel bende cevizlide oturcam evlenince uzunlar canım
Ben Taksime yakınım evim hasköyde nişan salonu ise Fatihte CADIARZU
cevizlimi......
kız ben tamirhanedeydim evlenmeden önce...
şimdide soğanlıktayım... :)))
benim düğünde büklüdeydi.
okadarda uzak değilmişin kuzum
kızz bende oraya çok yakınım nişanlım orda oturuyo bankalar caddesinde biraz daha deşersek akraba çıkcazkaydirigubbakcemile3
haklısın sıpaydi canım git bakalım nedicek kuaför
hadiyaa gulsun olabilirde bizimkine yakın nevarrr A101 market var cevizlide çok kastamonulu var sanıırm benim nişanlımda katmonulusun senin memlekt niree
canım evt.. çok yakın a101,,,
şöyle söyliyim... orhantepe sağlık ocağı var... onun bitişiğindeki 2.ev:))) eski evimiz...
canım biz bingöllüyüz..:))
baya yakınmışız canım:))
evt cnaım.. öyleymişiz valla...
ama cevizli çok güzeldi... kısa zamanda alışırsın bence canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?