-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ohh ohhh ... ne güzel...
eşyalar.. perde ve halılar gelince.. birde senin çeyiz yerleşince evden çıkmak istemeyceksin canım....
bende inanamıyordum.. imzayı atarken bile ciddiye alamıyordum durumu... sonra gelin masasında eşim yaa biz evlendik farkındamısın dedikten sonra yavaş yavaş duruma adapte olmaya başladım......

maltepe de canım taa kışın düğün salonu yönlendirmişti ortağı ayrılmış çocuk kendi yapıyo düzenini kurmuş eleman falan almış fiyatıda önceden geldiğimiz için böyle oldu bakalım nasıl yapcak

demek herkes evlenirken aynı duyguları:1hug: yaşıyo eve gittiğimde Allah ım ben buraya nasıl alışıcam diyorumbilmiyorumkismile insaın içinde birazda korku oluyo çarşamba tüllerim takılcak onlarıda çok merak ediyorum nasıl oldu acabakaydirigubbakcemile2

Ben Taksime yakınım evim hasköyde nişan salonu ise Fatihte CADIARZU

okadarda uzak değilmişin kuzum

cevizlimi......
kız ben tamirhanedeydim evlenmeden önce...
şimdide soğanlıktayım... :)))

benim düğünde büklüdeydi.

kızz bende oraya çok yakınım nişanlım orda oturuyo bankalar caddesinde biraz daha deşersek akraba çıkcazkaydirigubbakcemile3

aman aman değilim ama nişan için kuaföre maltepe de olmaz yane yol parası ile aynı fiyata denk gelir.
Zaten bakalım bizimkisi ne diyecek bilmiyorum

haklısın sıpaydi canım git bakalım nedicek kuaför

hadiyaa gulsun olabilirde bizimkine yakın nevarrr A101 market var cevizlide çok kastamonulu var sanıırm benim nişanlımda katmonulusun senin memlekt niree

haklısın sıpaydi canım git bakalım nedicek kuaför

hadiyaa gulsun olabilirde bizimkine yakın nevarrr A101 market var cevizlide çok kastamonulu var sanıırm benim nişanlımda katmonulusun senin memlekt niree

canım evt.. çok yakın a101,,,
şöyle söyliyim... orhantepe sağlık ocağı var... onun bitişiğindeki 2.ev:))) eski evimiz...

canım biz bingöllüyüz..:))

uykum var....
hala regl olmadım...
acayip gerginim....
eve gitmek istiyorum...
dolapta duran makarnayı beşamel soslu fırın makarnaya dönüştürmek istiyorum...
kociş evde,onun yanına uzanıp şöyle 1-2 saat uyumak istiyorum...
istiyorum ve istiyorum ama.... mesai bitimine daha 1,5 saatim var ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…