- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.501
günaydın hepinize...
bu sabah yağmur var istanbul'da....
ama içimde güneşler açıyor desem yeridir...
kociş gececiydi,akşam eve gittim 1 saat sonra o çıktı evden işe gitti...sonra ben biraz beyaz show izleyeyim hadi türk malı tekrarına bakayım falan derken saat ilerledi ve yattım...
sabahın 07:00'de gözümü bir açtım kociş yanımda,alnımdan,gözümden,yüzümden öpüyor beni uyandırmak için :kedi: sonra dedi hadi bebeğim sen biraz daha uyu...öyle dalmışım....yeniden uyandığımda kahvaltım hazırdı,kahvaltımızı yaptık sonra kociş beni durağa kadar getirdi,otobüse bindirdi...işe geldim
bu arada bir güzel sosis yapmıştı kahvaltıya....yaptığım kek aklıma geldi de nasıl utandım içten içe kaydirigubbakcemile3
sivri biberli,domatesli sosis vallahi mis gibi olmuştu,nasıl yedim bilemedim...
Günaydın herkeze...
adaer maşallah senin kociş becerikli tebrikler...
casperım amin canım benim,hepimizin ömür boyu sürer inşallah...
kuzum bazlama demişsin ya...şimdi benim bütün akrabalarım Ankara'da biliyorsun ya işte onlar orda fırınlar oluyor bazlamalar satın alıyorlar mis gibi yumuşak lezzetli,yengem de yapıyor gerçi dayımın hanımı...neyse işte onlar aklıma geldi bazlama deyince...bizim akrabalar demetevlerin üst kısmı var ya şentepe işte orada dayımlar ve dedemler oturuyor,batıkentte amcamlar,sincanda halamlar,keçiören de yine halamlar...çok özledim Ankara'yı be kuzum ya.....
caspery ve Damla Günaydın caım size de...
Damla neden korkuyorsun anlamadım hem daha var düşünme bu kadar detaylı tadını çıkart bence..
ya kızlar benim düğün 9 temmuzda, ama ben evlilikten korkmaya başladım mafoldumben
stres yapıyorum çok, yemek yapmayı hiç biliyorum, geçim derdi falan nasıl yapıcaz yaa mafoldumben yardımcı olun nolur bilmiyorumkismile
canm benmm
bende hesap ediyodum paramız yetmeyecek falan die stres yapıyordum
eşim kızdı bi gün evlenmeyelim o zaman haline bak diye
o zaman dankk etti bana
7,5 aylık evliyiz şükürler olsun sıkntıya düşmedik
hepsi oluyo canm benmm
hatta kredi çektk evimizi bile aldık
rahat ol senn
yazıyorum damlacmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?