-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gülsünn cnm kırışıklık için geçte olsa yazayım
ben bişiy kullanmıyrm
kırışıklığında genetik bişiy olduğuna inanıyrm
ama annemle teyzem yıllarca acı badem kremi ve gül suyu kullanmışlar sanırım faydasınıda görmüşler
ikisininde yaşı epey var ama kırışıklık daha hiç yok
akşamları yatarken mutlaka gül suyu sür yüzüne
ben hep ihmal ediyrm ama evlenince böyle şeylerin üstünde daha çok durmak lazım sanırım

nisan bende denicem kayısı yağını aktardan mı aldın
birde kaça aldın cnm?

anaam burası iyice terkedilmiş topike dönmeye başladı akçamdan beri yazan olmamışbilmiyorumkismile

günaydnlarr

günaydın hepinize...
bu sabah yağmur var istanbul'da....
ama içimde güneşler açıyor desem yeridir...
kociş gececiydi,akşam eve gittim 1 saat sonra o çıktı evden işe gitti...sonra ben biraz beyaz show izleyeyim hadi türk malı tekrarına bakayım falan derken saat ilerledi ve yattım...
sabahın 07:00'de gözümü bir açtım kociş yanımda,alnımdan,gözümden,yüzümden öpüyor beni uyandırmak için :kedi: sonra dedi hadi bebeğim sen biraz daha uyu...öyle dalmışım....yeniden uyandığımda kahvaltım hazırdı,kahvaltımızı yaptık sonra kociş beni durağa kadar getirdi,otobüse bindirdi...işe geldim

bu arada bir güzel sosis yapmıştı kahvaltıya....yaptığım kek aklıma geldi de nasıl utandım içten içe kaydirigubbakcemile3
sivri biberli,domatesli sosis vallahi mis gibi olmuştu,nasıl yedim bilemedim...

günaydn canm benmm
ayy ayy aşkın tarafından uyandırılmak çook güzel bee :))))
nazarlar değmesinn hep böyle olun inş..

bizde normalde 8de kalkarsak yetişiyoruz ama 8de uyanırsam 8,20ye kadar kalkamıyom yataktan
kocacm çözümü buldu 7,30da uyanıyo kendisi
sonra öpe öpe beni uyandırıyo 8 doğru anca uykum açılıyo da kalkıyoz :))))

bu arada bir güzel sosis yapmıştı kahvaltıya....yaptığım kek aklıma geldi de nasıl utandım içten içe kaydirigubbakcemile3
sivri biberli,domatesli sosis vallahi mis gibi olmuştu,nasıl yedim bilemedim...

adacm canm çekti bee
yarın kahvaltıyı bende aşkıma yıkayım bakalım o ne maması yapcak :)))

geçen akşam yemek yok ne yuapcam dedim ben hallederim dedi ii dedim bende :))))

aşkm geldi
dolapta bazlamam vardı onları yumurtalamış

bende çayı koymştm önceden

mis gibi oturdum yemeğe :)))))cokacimcoook

Son düzenleme:
casperım amin canım benim,hepimizin ömür boyu sürer inşallah...
kuzum bazlama demişsin ya...şimdi benim bütün akrabalarım Ankara'da biliyorsun ya işte onlar orda fırınlar oluyor bazlamalar satın alıyorlar mis gibi yumuşak lezzetli,yengem de yapıyor gerçi dayımın hanımı...neyse işte onlar aklıma geldi bazlama deyince...bizim akrabalar demetevlerin üst kısmı var ya şentepe işte orada dayımlar ve dedemler oturuyor,batıkentte amcamlar,sincanda halamlar,keçiören de yine halamlar...çok özledim Ankara'yı be kuzum ya.....

Günaydın herkeze...

adaer maşallah senin kociş becerikli tebrikler...

günaydn canmm

amiinn bitanemm
benm annem yapıp yolluyo canm eşimden
ohh bende atıyorum dolaba tek tek çıkarıyorum sonraa

canmmm bekarken bnde sincn da oturuyordumm
gel bitanemm misafrimiz oll
geçen denedim süper olduu
su böreği yaparm sanaa

ya kızlar benim düğün 9 temmuzda, ama ben evlilikten korkmaya başladım mafoldumben
stres yapıyorum çok, yemek yapmayı hiç biliyorum, geçim derdi falan nasıl yapıcaz yaa mafoldumben yardımcı olun nolur bilmiyorumkismile

günaydın kızlar yine yağmurlu bi izmir gününe uyandım.. zaten depresiftim dün iyice bu yağmur da canımı sıkmaya başladı bütün gece kabuslar gördüm uyuyamadım da.. mafoldumben

caspery ve Damla Günaydın caım size de...

Damla neden korkuyorsun anlamadım hem daha var düşünme bu kadar detaylı tadını çıkart bence..

caspery ve Damla Günaydın caım size de...

Damla neden korkuyorsun anlamadım hem daha var düşünme bu kadar detaylı tadını çıkart bence..

1,5 ay kaldı canım yaaa bilmiyorum acaip stres yaptım acaba ya geçinemezsek nasıl olucak falan çok korkuyorum, bide ayrı olaraktan da yemek yapmayı hiç bilmiyorum kafamçokkarıştı siz biliyomusunuz yada bilmeyenler nasıl yemek yapıyo ya

canm benmm
bende hesap ediyodum paramız yetmeyecek falan die stres yapıyordum
eşim kızdı bi gün evlenmeyelim o zaman haline bak diye
o zaman dankk etti bana
7,5 aylık evliyiz şükürler olsun sıkntıya düşmedik
hepsi oluyo canm benmm
hatta kredi çektk evimizi bile aldık
rahat ol senn

ciddimisin canım yaa bilmiyorum korkuyorum ve bu korkumada sinir oldum yaa sana özeldenn bişey sorabilirmiyim biraz özel olucak ama istemezsen cvplamazsın canım bilmiyorumkismile

sipidi canım yeni gördüm seni de hoşgeldin fıstığım,maşallah vallahi kocişim çok düşünceli ve hamarat :)))
geçen hastanedeyiz annesi için,görümce de yanımızda,tlf. geldi bana arkadaşım arıyor baktım işte konuştuk evliliğimi falan soruyor laf arasında ben de Bedi'nin bana yardımcı olduğundan bahsettim neyse kapattım,görümce ne dese beğenirsin...
bizim uşaklar evlenince kılıbık oluyorlar......ve bunu söyleyen bir zamanlar benim öğretmen arkadaşım olan ve henüz 30 lu yaşlarında genç bir hemcinsim...

undomiel ve damla sizlere de günaydın...
damla'cım hiç korkma,herşey düzene giriyor en önemlisi ne biliyor musun,sevdiğin adam'da senin gibi bu düzene yabancı ve o da heyecanlı herşeyi ortak yapmaya çalışıyor o yüzden hiç merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…