-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gözün aydın kızzz :))) bende dün agla agla bi hal oldum sinirden benmkyle tartstık sonra pişman oldu özürler diledi ama ne fayda kırıldım bi kere

akşama hazır Bedi yokken annem,kızkardeşlerim ve çok samimi olduğumuz karşı komşumuzu çaya çağırdım...peki ben ne yapayım kızlar???

tatlım karar veremedim ki
daha doğrusu renkli top oyununa dalmışım şimdi milföylü tarifler diye yazdım arattırınca kadınlar kulübünün sayfası çıktı oraya bakıyorum...

tatlım karar veremedim ki
daha doğrusu renkli top oyununa dalmışım şimdi milföylü tarifler diye yazdım arattırınca kadınlar kulübünün sayfası çıktı oraya bakıyorum...

benmde buzlukta su böreğim var
onu çıkaraym
kısır yapmştm o duruyo
geçen gün gülsünden aldığım tarif vardı ya
ondan var onu da koyarm tamamdr :))
ama yemeğim yok :))))) aşkmla ne yicez

akşamları bir iki saat girebiliyorum malesef bankada siteler yasaklı. yağmurlu bir günde moralim bozuk evde pinekliyorum.

hımmm karar verdim
milföyle bir şeyler yapacağım,kek yapmaya cesaretim yok ama denesem mi acaba diyorum :)))
patatesli,havuçlu salata yapacağım başka da ne yapsam ki...

ada cım özel mesajın doluymus gönderemedim ama zaten suanda yazamıcam müsait deilim o kadar ama müsait oldugum an bastan yazacam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…