-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

inşallah dediğin gibi olur tatlım yaa

ada'cımmm hiiç kafana takma.. boşver de geç.. benim inandığım bişey vardır ki hayatta bazı insanları görmemezlikten gelirsen onlara verilebilecek en güzel cezayı vermiş olursun.. yerimseniben

tatlım hala hastanede yoğun bakımda işte en son gittiğimizde ben girdim yanına sevindi beni görünce,ben de ilgilendim işte,Allah'ımın izniyle iyi olur inşallah

tatlım hala hastanede yoğun bakımda işte en son gittiğimizde ben girdim yanına sevindi beni görünce,ben de ilgilendim işte,Allah'ımın izniyle iyi olur inşallah

inşallah canm benmm..
rabbm acil şifalar versin..
adacmm sulugöz vardı ya
seninle aynı gün düğünü olduu
geçenlerde konuştukk
bana çok dua edin dedi ileteyim dedim canmm benmm

caspercım biraz ara versenize balım bu ne ya dün oradaydınız siz bugünde onları mı alacaksın
bugün cumartesi akşamı kocişinle başbaşa yemek yiyin,mısır patlatın,film izleyin,havada aşk kokusu olsun bir güzel :)))

canm bu ara öyle denk geldii
düğün cd sinde takıları yazmıştık da galiba atlamışız düğüne gideceklerde ona bi bakalım demişler bende
pazar günü bize kalsın die bu akşam gelsinler dedim :))))
gelirlrse süprizz yapcam zati aşkıma
onlar gittktn sonra ya dediğin gibi alırız mısırımızı filmimizi film izleriz
ya da gelinliğimi çıkardm ortaya onunla süprüzz yapayım diom bakalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…