- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #32.521
sipidi canım yeni gördüm seni de hoşgeldin fıstığım,maşallah vallahi kocişim çok düşünceli ve hamarat :)))
geçen hastanedeyiz annesi için,görümce de yanımızda,tlf. geldi bana arkadaşım arıyor baktım işte konuştuk evliliğimi falan soruyor laf arasında ben de Bedi'nin bana yardımcı olduğundan bahsettim neyse kapattım,görümce ne dese beğenirsin...
bizim uşaklar evlenince kılıbık oluyorlar......ve bunu söyleyen bir zamanlar benim öğretmen arkadaşım olan ve henüz 30 lu yaşlarında genç bir hemcinsim...
undomiel ve damla sizlere de günaydın...
damla'cım hiç korkma,herşey düzene giriyor en önemlisi ne biliyor musun,sevdiğin adam'da senin gibi bu düzene yabancı ve o da heyecanlı herşeyi ortak yapmaya çalışıyor o yüzden hiç merak etme...
sipidi canım yeni gördüm seni de hoşgeldin fıstığım,maşallah vallahi kocişim çok düşünceli ve hamarat :)))
geçen hastanedeyiz annesi için,görümce de yanımızda,tlf. geldi bana arkadaşım arıyor baktım işte konuştuk evliliğimi falan soruyor laf arasında ben de Bedi'nin bana yardımcı olduğundan bahsettim neyse kapattım,görümce ne dese beğenirsin...
bizim uşaklar evlenince kılıbık oluyorlar......ve bunu söyleyen bir zamanlar benim öğretmen arkadaşım olan ve henüz 30 lu yaşlarında genç bir hemcinsim...
undomiel ve damla sizlere de günaydın...
damla'cım hiç korkma,herşey düzene giriyor en önemlisi ne biliyor musun,sevdiğin adam'da senin gibi bu düzene yabancı ve o da heyecanlı herşeyi ortak yapmaya çalışıyor o yüzden hiç merak etme...
ayyy merak ettim bu özel soru ne ola ki şimdi....
bu aralar şu oyuna taktım...hiç bir amacı yok sadece aynı renkten 3 topu bir araya getirip yok ediyorsun ama yinede....bazen iyi geliyor beynimi boşaltmama....
http://oyunparki.gazetevatan.com/beceri-oyunlari/renkli-toplar
tatlım hala hastanede yoğun bakımda işte en son gittiğimizde ben girdim yanına sevindi beni görünce,ben de ilgilendim işte,Allah'ımın izniyle iyi olur inşallah
oyun en son renk kalıp bitene kadar devam ediyor...
birşey mi oldu ki hayırdır,kötü birşeyler mi var neler oluyor...
yoksa hayır duası mı sadece...
caspercım biraz ara versenize balım bu ne ya dün oradaydınız siz bugünde onları mı alacaksın
bugün cumartesi akşamı kocişinle başbaşa yemek yiyin,mısır patlatın,film izleyin,havada aşk kokusu olsun bir güzel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?