-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

walla nolsun canım benimde aynı oturma gruplarım beyaz esyalarım falan hersey gitti yatak odası falan bi benim ceyizler kaldı onlarda bu hafta sonu gidicek inş.diger hafta sonuda biz gidip yerleştiricez

yok kızlar şöle yumuşak olanı var ,orta sert olanı var bida bayaa sert olanı var biz soft olanı aldık ama marka marka değişiyo ...İş bir yatak en kalitelisi ama fiyat olarakda en pahalısı...yataş güzel birde ..istikbaldi sanırım ordaki çok yumuşaktı hiç güzel değildi en uygun fiyatlısıda oydu...alırken şunuda sorun visconun kaç cm olduğunu..yatak normal sünger üstüne 7-11 cm gibi bi rakam sanırım visco oluyo bak unutmuşum cm ölçüsünü :)
biz yataş dan aldık...

delikafaduldendelikafadulden tabiki canım çok yakın istemiyorum bende en az 6 yada 7 ay duruma göre artık bizde alıcaz günümüzü :hooray:

valla canım benim tanışmadan düğüne toğlam 7-8 ay gibi bir süreç kaldı ki şuan zaten resmen ve dinen evliyiz yani tanışmadan evliliğe 4 ay gibi bir zaman nasıl oldu anlayamadım

hoşbulduk kızlar :1hug:

benim düğünde 10 temmuzda 40 günüm kaldı sevinsem başka üzülsem başka kendimi garip hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…