-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

eregli iyi tatlım sen nasılsın
çok az kaldı akannehir
hazırlıklar tamam mı?

ya ben mini fırın alıcam da nasıl bişey alıcam hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile

Çilek lepi görürse cevaplar kuş çözme özelliği falan bişeyler diyordu üstad oldu bu çeyiz konularında.
Ben fikirsizim fırın konusunda.
Elbisem olmadı hala canım ona sıkılıyor bebek. onun dışında pek bişey kalmadı gibi çeyizler tamamlandı, paketlendi ama sürekli ağlıyorum görmen lazım deli gibi bişey oldum meğer ne zormuşşş.

M sevdiceğimin baş harfi G benim başharfim love zaten belli belli besbelli ama önce M gelior dikkat :))))

bizim de ölee, ben G, sevdiğim M :) adını merak ettim bak ben seninn :)

elbisen neden olmadı canım yaa çok güzeldi amaaa, neyi olacakı kii

cnm ya o micro dalga fırından söz ediyodu çözme derken
micro dalga almıycam
normal mini fırın işte hangisi iyidir bilmiyorum ki

Çilek canım Sinbodan aldım mini fırınımı.
teşekkürler cnm bakıcam artık marka marka.
fırınıda babama kakalasam iyi olucak :roflol::roflol::roflol:

Ay kızlar size birşey soracağım.
Şimdi nişanlımla bende 750 ye yakın teknosa çeki var. Onlarla küçük ev aleti, ütü falan alacaktık.
Diyorum ki acaba o çekle küçük odaya tv alsakta küçük ev aletlerini mixser,blender, ütü falan onları bi şekilde uygun bişey alsak marketlerden nasıl olur??? Küçük ev aletlerinin şans olduğunu düşünüyorumda sizce?

bi evde 2 tv sevmiom ben ya
gerçi erkekler maç izleyince iyi oluo bayanlar için ama sen bilirsin yine de
ben çok düşkün değilim tv ye.
izlemeyi seviyosan al derim cnm.

teşekkürler cnm bakıcam artık marka marka.
fırınıda babama kakalasam iyi olucak :roflol::roflol::roflol:

umarım başarırsın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım evinizde televizyon var ise bence diper ihtiyaçlarını al derim. olumunekankayizsmile

Çilekim ondanda değilde canım bende hiç sevmem normalde dizi falan izlersem belgesel tarzı izlerim bizdede nişanlım dizi hastası
Şimdi tv salonda olacak bizim çoluklu çocuklu misafirler gelince salonu dağıtmasınlar diye en azından küçük odada daha bir samimi olur kışın falan çünkü hiç kimse çocuğuna hayır yapma demiyor. Daha yeni bir arkadaşa ev görmesine gitmişler salona bir bardak şekerli çayı dökmüş çocuk tamam hepimiz anne baba olacağız orası ayrı ama hiç bişeyde kolay alınmıyor diye düşünüyorum ama halada kararsızım napsak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…