- 29 Temmuz 2009
- 1.328
- 29
- 163
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.561
Afiyet olsunnn:)gittim yemek yedim sevdiğimle geri geldim Allahıma çok şükür. :)))
Saol kuş.hg eregli
Buradayım nan ben:) Naber kuş?mg love afiyet olsun
eregli zuzu levrek hg niz gerçi gitmişsiniz
M sevdiceğimin baş harfi G benim başharfim love zaten belli belli besbelli ama önce M gelior dikkat :))))
Çilek lepi görürse cevaplar kuş çözme özelliği falan bişeyler diyordu üstad oldu bu çeyiz konularında.
Ben fikirsizim fırın konusunda.
Elbisem olmadı hala canım ona sıkılıyor bebek. onun dışında pek bişey kalmadı gibi çeyizler tamamlandı, paketlendi ama sürekli ağlıyorum görmen lazım deli gibi bişey oldum meğer ne zormuşşş.
cnm ya o micro dalga fırından söz ediyodu çözme derkenÇilek lepi görürse cevaplar kuş çözme özelliği falan bişeyler diyordu üstad oldu bu çeyiz konularında.
Ben fikirsizim fırın konusunda.
Elbisem olmadı hala canım ona sıkılıyor bebek. onun dışında pek bişey kalmadı gibi çeyizler tamamlandı, paketlendi ama sürekli ağlıyorum görmen lazım deli gibi bişey oldum meğer ne zormuşşş.
teşekkürler cnm bakıcam artık marka marka.Çilek canım Sinbodan aldım mini fırınımı.
[elbisen neden olmadı canım yaa çok güzeldi amaaa, neyi olacakı kii
teşekkürler cnm bakıcam artık marka marka.
fırınıda babama kakalasam iyi olucak :roflol::roflol::roflol:
Ay kızlar size birşey soracağım.
Şimdi nişanlımla bende 750 ye yakın teknosa çeki var. Onlarla küçük ev aleti, ütü falan alacaktık.
Diyorum ki acaba o çekle küçük odaya tv alsakta küçük ev aletlerini mixser,blender, ütü falan onları bi şekilde uygun bişey alsak marketlerden nasıl olur??? Küçük ev aletlerinin şans olduğunu düşünüyorumda sizce?
Ay canm napsak bilemedim. Çok sağ ol.
canım evinizde televizyon var ise bence diper ihtiyaçlarını al derim. olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?