- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.581
Ay canm napsak bilemedim. Çok sağ ol.
Çilekim ondanda değilde canım bende hiç sevmem normalde dizi falan izlersem belgesel tarzı izlerim bizdede nişanlım dizi hastası
Şimdi tv salonda olacak bizim çoluklu çocuklu misafirler gelince salonu dağıtmasınlar diye en azından küçük odada daha bir samimi olur kışın falan çünkü hiç kimse çocuğuna hayır yapma demiyor. Daha yeni bir arkadaşa ev görmesine gitmişler salona bir bardak şekerli çayı dökmüş çocuk tamam hepimiz anne baba olacağız orası ayrı ama hiç bişeyde kolay alınmıyor diye düşünüyorum ama halada kararsızım napsak diye.
çok sıkıldım ben ya :gitme:
ne oldu kiiiii sıkılma yaaa
bilmiyorum yaw hiç bişey yapmak istemiyorum akşam olsun çıkmak istiyorum aklinialirimsmile
becede şipitt sıkma canını.
Mg_love neler yapıyosun? sempatiksalakcinni
sıkma canını ya kaç gün kaldı şurada nişanlanacaksın misler gibi
Bebişş gelmiş hoşgelmişyine yeni yeniden hatige :))
Adaya bende çok üzüldümhaksız rekabetten kaynaklanan tazminat davası için dilekçe yazıyorum milletin açtığı davaya eklenmeye çalışıyorum sevgilimi düşünüyorum adaeri düşünüyorum you knowu ve gülsünü düşünüyorum
çeyizimdeki eksikleri tespit etmeye çalışıyorum
vs vs vs
sen ne yapıorsun canım
hoşgeldinyine yeni yeniden hatige :))
Bebişş gelmiş hoşgelmiş
Adaya bende çok üzüldümAllah rahmet eylesin.
Tşkler bende iyiyim düğün öncesi yoğunluk.
haksız rekabetten kaynaklanan tazminat davası için dilekçe yazıyorum milletin açtığı davaya eklenmeye çalışıyorum sevgilimi düşünüyorum adaeri düşünüyorum you knowu ve gülsünü düşünüyorum
çeyizimdeki eksikleri tespit etmeye çalışıyorum
vs vs vs
sen ne yapıorsun canım
senin düğün ne zaman
opuyorumnanaktanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?