-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

walla bilmiorum ama bazen diorum acaba yanlışmı yapıorum.hayır cok sıkıldım üstüme üstüme gelio bide sonrada özür dilio seni kırmak istememiştim bilmem ne dio.benimde ceyizler cumartesi gidio dierleri gitti bi sonraki haftada biz gidip yerleştirces.bilmiorum zaman daraldıkca neler olacak..

şeker biz evi tuttuk çeyizlerimide aldık geldik. eşimin bekar evinden kalma eşyaları vardı onlarıda aldık yeni mobilyalar yeni alınan ıvız zıvırlar evde çeşit çeşit eşya var karma karışık biz şimdi yerleşme evresindeyiz
annemde bizimle kalıyor henüz düğün olmadığı için her iki nikahta yapılmasıan rağmen
öle işte işlerimize başladık ev darma dağınık kıyafetler tabaklar kavanozlar vs her yerde
öle işte zor azizim zor dinlenmek istiyoruz bişiler alacak para kalmadı eksik çok ne yapalım

tünaydınlar...
speedy çok az kaldı..şimdiden hayırlı olsun diyelim artık,güzel geçecek herşey...o gün hiç birşeyi kafana takmadan anın tadını çıkar...

kayınvalidem vefat etti kızlar...cumartesi günü....
tuhaf birşey hissettim ve dedim ki...
hiçbir şey kalp kırmaya değmiyor....

hoşgeldin
herhalde elli kere sormuşumdur seni
başın sağolsun adaer talihsiz olaylar yaşadın
hayırlısı böyleymiş ama bize verdiğin ders çok çok önemli bence üzerinde düşünülmesi gereken bir ders
evliliğin ilk günlerinde böyle bişi yaşaman eşin açısında da büyük şanssızlık
her şeye rağmen düğünün ve evliliğin hayırlı uğurlu olsun Allah bir yastıkta kocatsın

başınız sağolsun.
yeni evlisiniz sanırım Allah sabırlar versin

Evet canım kaldı 2 gün :roflol::asigim::1hug:
ama çok üzüldüm be canım Allahın sevgili kuluymuş oğlunun da mürüvetini gördü yerimseniben
Allah rahmet eylesin canım ailesine sabır versin :Saruboceq::Saruboceq:

adacım basınız saolsun ..evet aslında hiçbişey için kimsenin kalbini kırmaya degmez..esyaymıs ıvır zıvırmış aslında hepsi boşş bi yerde

başınız sağolsun canım.. eşine, ailesine allah sabırlar versin... :Saruboceq:

adaş bulduk sonunda hallettik ama içim çok sıkıldı
Elbisenin Modeli de çok güzel çok beğendim. taşlı olması falan ayrı güzellik katmış

elbise hoş gizemcim ama sen hep netten buluyosuya bişiler bulamazsın almaya kalkınca cnm sonra aklın bunlarda kalır bişi de beğenemezsin ,demedi deme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…