- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.661
seninle benzer süreçlerdeyiz şu günler sanırım en ağır günler tam artık evin tutulduğu mobilyanın geleceği vs vs en ağır temel işlerin yapılması gereken zamandayız
bende aynen senin gibiyim hiçbişi yapasım gelmedi sürekli tartışıyoruz offff acaba diorum ayrılacakmıyız ki düşün bizim resmi ve dini nikahlarımızda kıyıldı ona rağmen
sabırlı ol ama geçecek inşallah kimse sorsam normal diyor
walla bilmiorum ama bazen diorum acaba yanlışmı yapıorum.hayır cok sıkıldım üstüme üstüme gelio bide sonrada özür dilio seni kırmak istememiştim bilmem ne dio.benimde ceyizler cumartesi gidio dierleri gitti bi sonraki haftada biz gidip yerleştirces.bilmiorum zaman daraldıkca neler olacak..
tünaydınlar...
speedy çok az kaldı..şimdiden hayırlı olsun diyelim artık,güzel geçecek herşey...o gün hiç birşeyi kafana takmadan anın tadını çıkar...
kayınvalidem vefat etti kızlar...cumartesi günü....
tuhaf birşey hissettim ve dedim ki...
hiçbir şey kalp kırmaya değmiyor....
kızlar bu ay 7.000 tl ödememiz var 6.500 tl gelirimiz oldu herşey dahil hiçbişi yiyip içmesek bile çıkmıyor evdede kıyamet kadar eksik var ne etsek bilemedik ufffff
tünaydınlar...
speedy çok az kaldı..şimdiden hayırlı olsun diyelim artık,güzel geçecek herşey...o gün hiç birşeyi kafana takmadan anın tadını çıkar...
tünaydınlar...
tünaydınlar...
adaş nasılsın?
vallahi hiç keyfim yok şimdide makine de sorun çıktı fotoğraf makinesi bulamıyoıryz
elbise çok hoşmuş
ben de beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?