-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Günaydınlar =) Kızlar benim nişanım oldu bitti =) 1 Sene sonrada düğünüm olucak Allahın izniyle. Çeyiz hazırlıklarına bende başlıyorum artık.

günaydınlar

pandomim hayırlı olsun

hava nekada serinledi istanbulda
dün terliyordk bugün üşüyoruz resmen

kızlar bu ay 7.000 tl ödememiz var 6.500 tl gelirimiz oldu herşey dahil hiçbişi yiyip içmesek bile çıkmıyor evdede kıyamet kadar eksik var ne etsek bilemedik ufffff

ayy ne zor bişeymiş bu evlilik yaaa ben cok sıkıldımmmm içimden hiçbişe yapmak gelmio zaten son günlerde nişanlımlada tartısır olduk mafoldumben

ayy ne zor bişeymiş bu evlilik yaaa ben cok sıkıldımmmm içimden hiçbişe yapmak gelmio zaten son günlerde nişanlımlada tartısır olduk mafoldumben

seninle benzer süreçlerdeyiz şu günler sanırım en ağır günler tam artık evin tutulduğu mobilyanın geleceği vs vs en ağır temel işlerin yapılması gereken zamandayız
bende aynen senin gibiyim hiçbişi yapasım gelmedi sürekli tartışıyoruz offff acaba diorum ayrılacakmıyız ki düşün bizim resmi ve dini nikahlarımızda kıyıldı ona rağmen
sabırlı ol ama geçecek inşallah kimse sorsam normal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…