- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.621
canım ben de araştırdım bu mini fırın olayını büyük markalar bosh siemens arçelik gibi 300 den aşağı olmuo
ben okadar vermek istemediğim için orta halli şeylere baktım
lüxell istiodum esasen
ama ada çok sorun yaşıyor onla keki olmuo bi türlü:S
artı biz almıştık esasen carrefourdan
ora bi açtırdikki lastiği yamuk akmışlar
başka bitane açtırdık kapağı hatalı takmışlar açılmıo
adam çat diye bi açtı yamulttu demirini dio bide ben açtım bundan sonra sorun olmazD
bizde sinir olduk verdik geri benimki hiç beğenmedi zaten:S
sonra termikelin mini fırınını gördük doğubankta
135 lira idi gri renk 1400 watt ısıtma gücü 35 lt hacim
görünüşte kötü değildi sacının kalitesi de lüxellden iyi idi kapağı vs de ondan iyiydi
biz termikel alcaz sanırım termikelin sitesine bi gir incele h.buradada da var ordan da bak
karar verirsin
hayırlı uğurlu olsun diyelim bizde :dance:Merhaba herkese bu daha ilk mesajım :lepi: ayy çok heyecanlandım :ecrin_bebek: Sevgilim 22 mayısta istemeye geldiler aynı gün sözlendik ve dün gün aldık 11 eylülde düğün yapıyoruz. Nişan falan yok. Ayrıca çeyizimde yoknasıl kalkıcam altından bilemiyorum. 2 gündür kampanyalara bakıyorum. Güral porselende bi kampanya var mini fırın hediyeli. benimde fırına ihtiyacım vardı o sebeple iyi geldi.Yemek takımınız, çatalınız ve kahvaltı takımınız toksa güraldaki kampanyaya bi bakın derim üstelik 899 tl. Fırın blue house. Sitesinde 270 lira normalde. Hepimize kolay gelsin :)
undomiel geçmiş olsunselamlar kızlar.. kaç gündür sizden ayrıyım ama bilen bilir öyle yoğun ve gergin 2 hafta geçirdim ki. önce babacığımı hastaneye yatırdık sonra dün de amelliyatı oldu. ve güzel haberi vereyim babam dün çok ağır bir kalp amelliyatı oldu ve şu an sağlığı iyi.. kendi odasına çıkarıldı bu öğlen yoğun bakımdan.. ben çok mutluyum ki düğünümde babacığım ile dans edebileceğim :) bu güzel haberi sizlerlede paylaşayım dedim.. şimdi hastaneye gidiyorum tekrar.. hepinizi çok öptüm..
hg cnmnapıyorsunuz kızlar?
sıcaktan bayılmak üzereyim yawwww
selam kızlar
yeni işim çok yorucu yaa :uhm:
sessiz kaldık yine
hoşgeldin hatige =)
cemre eylül yeni işin hayırlı olsun
hatige dediğimi yapsana kısım kaydirigubbakcemile3
yapımmii çilak
Haha
:)) kız nerem üstad yaa böle deme bişi yapıom zannetcem:) sadece araştırmak huy oldu sormadan araştırmadan alamıyorum:)
o dediğin mikrodalgada var
biz şimdi yeni evde kullanıyoruz mikro dalgayı
benimki ben kullanmam diodu hergün açıo kullanıo
dolaba ekmek koyuyoruz onun buzunu çözüo
ekmeğini ısıtıo hergün valla memnun :)
ben de geçen kıymayı çözdüm gayet pratik tavsiye ediyoum mikrodalgayı
:dd
750 ile bütün ıvır zıvırını alırsın kızım ya
iki tv yi neytcen evde
sonra alın tv yi
herşeyin ilki lüzumlu
ikincisi keyfidir:))
al eksiklerini kapat o faslı sonra tv alırsınız
şans işi diosun ama buhar gücü de mi şans işi ütünün deli kız:)
ben de istiom çek yaa kapıda mı dağıtıolar bu mereti
Hayırlı-uğurlu olsun şimdiden.Merhaba herkese bu daha ilk mesajım :lepi: ayy çok heyecanlandım :ecrin_bebek: Sevgilim 22 mayısta istemeye geldiler aynı gün sözlendik ve dün gün aldık 11 eylülde düğün yapıyoruz. Nişan falan yok. Ayrıca çeyizimde yoknasıl kalkıcam altından bilemiyorum. 2 gündür kampanyalara bakıyorum. Güral porselende bi kampanya var mini fırın hediyeli. benimde fırına ihtiyacım vardı o sebeple iyi geldi.Yemek takımınız, çatalınız ve kahvaltı takımınız toksa güraldaki kampanyaya bi bakın derim üstelik 899 tl. Fırın blue house. Sitesinde 270 lira normalde. Hepimize kolay gelsin :)
Merhaba. H.G.niz.slm kizlar
nasilsiniz?
Aa çok sevindim çok çok geçmiş olsun inş. Allah'ım büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Amin:)selamlar kızlar.. kaç gündür sizden ayrıyım ama bilen bilir öyle yoğun ve gergin 2 hafta geçirdim ki. önce babacığımı hastaneye yatırdık sonra dün de amelliyatı oldu. ve güzel haberi vereyim babam dün çok ağır bir kalp amelliyatı oldu ve şu an sağlığı iyi.. kendi odasına çıkarıldı bu öğlen yoğun bakımdan.. ben çok mutluyum ki düğünümde babacığım ile dans edebileceğim :) bu güzel haberi sizlerlede paylaşayım dedim.. şimdi hastaneye gidiyorum tekrar.. hepinizi çok öptüm..
Bebek kararsızım hala yawwselamm kızlar
ereğlii bacımm siz tv alın derim o para ile küçük ev aletlerini carefourrsadan aldık biz çok uyguna geldi öle yapabilirsin
Hayırlı olsun.selam kızlar
yeni işim çok yorucu yaa :uhm:
Sobe kuşşş:lepi:iyi akşamlar kızlar..:))
Sizede. H.G.niz.hayırlı akşamlar nasılsınıza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?