-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hehe :) yaa hani işte olur da ilerde istediğim gibi bulamazsam, diktirmek için model atıyom arşive :kedi: ayyy bu temmuzda sözüm olabilir belkim benimm :kedi: heyecan tavan bende :kedi:

hadi bakalım hayırlısı ,ailenle konuştun yeniden sanırım..

elbise hoş gizemcim ama sen hep netten buluyosuya bişiler bulamazsın almaya kalkınca cnm sonra aklın bunlarda kalır bişi de beğenemezsin ,demedi deme :)
ya cnm bende sürekli netten bakıorum ve sonunda bende gördüklerimi dediğin gibi beğenmicem galibaaa

hehe :) yaa hani işte olur da ilerde istediğim gibi bulamazsam, diktirmek için model atıyom arşive :kedi: ayyy bu temmuzda sözüm olabilir belkim benimm :kedi: heyecan tavan bende :kedi:

bende öle diom bakarken ama cute doğru sölüo 1-2dir elbise bakmaya çıkıorum bunlar çok sıradan fln diyip geri dönüom eve

Kızlar "Melekler Korusun"u izleyen var mı ..
Dizidekii İpeğin nişan elbisesi nasıldı sizce..
Ben rengine, modeline bayıldım.. gamyoncuiremsu

Dizidekii ıpeğin nişan elbisesi nasıldı sizce..

izlemiyorum ama dizide çıkmışsa hemen üretimine geçerler,ferhundenin elbisesini gördükçe bize bay gelmişti ,eşim bile diodu yine ferhunde elbisesi die kaydirigubbakcemile3 neclanın nişan elbiseside bi ara heryerdeydi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizidekii İpeğin nişan elbisesi nasıldı sizce..

bende bayıldımmm :) çok hoştu, arkası falan çok tatlıydı elbisenin bayanssulusmile

sende de mi var canım hihoyyythihoyyythihoyyyt

evet cnm varya ölürüm ben ona
bana geldiğinde o kafası avucumun içi kadardı
yavrum ne tatlıydı varya
şimdi koca bebek oldu boğuşuyoruz onunla :))) Çok üzgünüm çoook
öyle akıllı ki
hayvanlar bnm için çok değerlidir
özellikle köpekler. çünkü hayatta hiçbir varlık sana bu denli sevgisini belli edemez :asigim:

Hımmm bizimde öyle canım ama tabi beni tanıdıktan sonra
Dediğin gibi durumumuz olamadı ırk özelliğinden dolayı aşırı sevilmeyi sevmiyor..
seninkine de maşallah

canım demek istediğimiz diktirince pahalı oluyor eee bakıyorsun mesela beğeniyorsun ama sonuçta senin beğendiklerin daha mükemmel eee mart ayından beri abiye için gezmediğim yer kalmadı beğendiğin gibi model görmedim fisfisfis

ay ayy sen nie yanlış anladın gizemcim bi alındın anlamadım valla fisfisfis
sana ne bulursan giy demedikki biz nie böle bişi yazdın ki...neysem yanlış anlaşılıyosam sussutm daa bişicik demem sana ölese cnm ,yardımcı olmak anlamında buradayım ben yoksa bnm çeyizdir ,nişandır ,düğündür olayım bitti..

Son düzenleyen: Moderatör:

her neyse, yaaa olumlu gelişmeler oluyo gibi, heyecanım ve hevesim tavandayken siz öyle şeyler yazınca hevesim kırıldı, alındım iştee senağlama

ben sana başka bi yerde şu dış çekim fotoğraf olayının sormuştum, oraya cevap yazdın mı bilmiom, fark etmedim, bi daha soriyim. dış çekimi nasıl yaptırdınız? normal bir fotoğrafçı mı yoksa bu internette sitesi olan özel dış çekimcilere mi? bi de ne kadara mal oldu? bi de siz bursada yaptınız di mi dış çekimi? zemuszemus

görmemişim kusura bakma..fotoları eşimin abisi çekti...sadece dijital olarak var şuan elimizde ,hafta sonu albüm oluşturucas,fotocuları geziyoruz albüm beğenmek için..
ben kaçtım hastaneye gidiyorum..öpüldü herkes...

kızlar selam hepinize kolay gelsin ben evlenmicem ama elti alıcam kendi düğünümde bu kadar koşlturmamıştım inanın neyse sizden bi yardım istiyorum benim davetiyemde şiir yazıyodu şimdi eltimde şiir istiyomuş bsns dedi sen şiir bulsana bana sen anlarsın ama ben davetiyeye uyacak bir şiir bulamadım valla yardımcı olursanız cok sevinicem davetiyeleri bastırıcaz ama ben şiir bulamadım beni bekliyo herkez

inş öyle bişi olmaz, kına gecem için düşünmüştm ben o modeli.. akannehir
ama seri üretime geçerse istemem tabi ki kaydirigubbakcemile3
bende bayıldımmm :) çok hoştu, arkası falan çok tatlıydı elbisenin bayanssulusmile

evett..hatta saçı felan da çok hoştu, beyaz-yeşil küçük çiçekler iliştirmişler
çok sade, çok hoştu ya kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…