G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.681
hehe :) yaa hani işte olur da ilerde istediğim gibi bulamazsam, diktirmek için model atıyom arşive :kedi: ayyy bu temmuzda sözüm olabilir belkim benimm :kedi: heyecan tavan bende :kedi:
Diktirmek çok pahalıya mal oluyor canım.
o daha yolun en başında ya anlamıyo cnm :) bizide dinlemiyoki :) :icecream:
ya cnm bende sürekli netten bakıorum ve sonunda bende gördüklerimi dediğin gibi beğenmicem galibaaaelbise hoş gizemcim ama sen hep netten buluyosuya bişiler bulamazsın almaya kalkınca cnm sonra aklın bunlarda kalır bişi de beğenemezsin ,demedi deme :)
hehe :) yaa hani işte olur da ilerde istediğim gibi bulamazsam, diktirmek için model atıyom arşive :kedi: ayyy bu temmuzda sözüm olabilir belkim benimm :kedi: heyecan tavan bende :kedi:
Kızlar "Melekler Korusun"u izleyen var mı ..
Dizidekii ıpeğin nişan elbisesi nasıldı sizce..
Ben rengine, modeline bayıldım.. gamyoncuiremsu
Kızlar "Melekler Korusun"u izleyen var mı ..
Dizidekii İpeğin nişan elbisesi nasıldı sizce..
Ben rengine, modeline bayıldım.. gamyoncuiremsu
kızlar selam
speed bnm köpeğimi koymuşsun resme :roflol:
sende de mi var canım hihoyyythihoyyythihoyyyt
evet cnm varya ölürüm ben ona
bana geldiğinde o kafası avucumun içi kadardı
yavrum ne tatlıydı varya
şimdi koca bebek oldu boğuşuyoruz onunla :))) Çok üzgünüm çoook
öyle akıllı ki
hayvanlar bnm için çok değerlidir
özellikle köpekler. çünkü hayatta hiçbir varlık sana bu denli sevgisini belli edemez :asigim:
yaaa ama szi niye beni hor gördünüz şimdiik senağlama sankim siz böyle değildiniz yolun başlarındayken :dilcikar: hevesim kaçtı bak şimdikkk :sinifsinif:
bende pek beğenmeme durumu olmaz, öyle zor seçen, zor beğenen biri değilimdir...
neyse bütün hevesim gitti zaten... evdeki elbiselerimden birini giyerim artık sözde... :çok üzgünüm:
yaaa ama szi niye beni hor gördünüz şimdiik senağlama sankim siz böyle değildiniz yolun başlarındayken :dilcikar: hevesim kaçtı bak şimdikkk :sinifsinif:
bende pek beğenmeme durumu olmaz, öyle zor seçen, zor beğenen biri değilimdir...
neyse bütün hevesim gitti zaten... evdeki elbiselerimden birini giyerim artık sözde... :çok üzgünüm:
ay ayy sen nie yanlış anladın gizemcim bi alındın anlamadım valla fisfisfis
sana ne bulursan giy demedikki biz nie böle bişi yazdın ki...neysem yanlış anlaşılıyosam sussutm daa bişicik demem sana ölese cnm ,yardımcı olmak anlamında buradayım ben yoksa bnm çeyizdir ,nişandır ,düğündür olayım bitti..
her neyse, yaaa olumlu gelişmeler oluyo gibi, heyecanım ve hevesim tavandayken siz öyle şeyler yazınca hevesim kırıldı, alındım iştee senağlama
ben sana başka bi yerde şu dış çekim fotoğraf olayının sormuştum, oraya cevap yazdın mı bilmiom, fark etmedim, bi daha soriyim. dış çekimi nasıl yaptırdınız? normal bir fotoğrafçı mı yoksa bu internette sitesi olan özel dış çekimcilere mi? bi de ne kadara mal oldu? bi de siz bursada yaptınız di mi dış çekimi? zemuszemus
izlemiyorum ama dizide çıkmışsa hemen üretimine geçerler,ferhundenin elbisesini gördükçe bize bay gelmişti ,eşim bile diodu yine ferhunde elbisesi die kaydirigubbakcemile3 neclanın nişan elbiseside bi ara heryerdeydi..
bende bayıldımmm :) çok hoştu, arkası falan çok tatlıydı elbisenin bayanssulusmile
canım nasılsınnnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?