- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.721
Günaydınlar ...
günaydın pandomim senin evlilik tarihin ne zaman ? Belli mi?
günaydın =) Benim nişanım yaklaşık iki hafta önce oldu. Düğün tarihim tam belli değil ama seneye Mayıs ayında düşünüyoruz Allah kısmet ederse. Bir sene beklicez işte.
Sen nişanlımısın tarihin falan bellimi ?
günaydın kızlar..
Evet canım nişanlıyım. Kasım sonunda nişanlanmıştım, düğün tarihim de 25 eylül.
günaydın ...
hayırlısı olsun inşallah. Gelinliğini falan seçtinmi aldınmı? nerde olucak düğün.
Gelniliğimi seçmiştim ama sorun var biraz kapatmak gerekecekmiş.(nişanlımın ailesinden dolayı) Hiç istemiyorum ama nasıl da olacak bilmiyorum. Oysaki çok açık da bir model değildi. Düğün yerimi aralıkta belirlediler. Ankarada yaşıyorum ben burda olacak.
Seni çok iyi anlıyrum canım. Bende nişanlığımı biraz kapalı yaptırmak durumunda kaldım nişanlımdan dolayı. Hatta albümler bölümünde var resimlerim. Nişan kıyafetimin üst tarafı hiç içime sinmedi mağlesef ama karşılıklı uyum göstermek durumundayız işte. Yoksa uzlaşmaya varılmıyor. Büyük ihtimalle gelinlikte de böle olucak benim için =(
kızlar selam şuanda kimse yok biliyorum ama sevincimi paylaşmak istedim
benimde artık bir tarihim var :))
3 Ekim boshayallersmile
Bizde sorun aile canım, nişanlım değil.. Yoksa seçtiğimin normal olduğunu nişanlım söylüyor. Hatta istediğini giy kimseyi ilgilendirmez de demeyi... Ancak aile çok müdahele ediyor.
vayy eltiye gel yaa...bnmkide çok yardımcı oldu saolsun kaydirigubbakcemile3 bi akrabanın düğününe gitmiştik kadının birine dediki bizde koşturuyoruz işte düğünümüz olcak yakında ,bende kendi kardeşi evleniyo heralde sandım öle bi koşturmaya tanık olmadığımdan :) o zmn nişanlım olan eşime sordum yoo evlenmiyo kimsesi dedi :) bari yanımda deme dimi kaydirigubbakcemile3 ayy eltimle ilgili daha neler var da şimdi uzatmıyım konuyu :))kızlar selam hepinize kolay gelsin ben evlenmicem ama elti alıcam kendi düğünümde bu kadar koşlturmamıştım inanın neyse sizden bi yardım istiyorum benim davetiyemde şiir yazıyodu şimdi eltimde şiir istiyomuş bsns dedi sen şiir bulsana bana sen anlarsın ama ben davetiyeye uyacak bir şiir bulamadım valla yardımcı olursanız cok sevinicem davetiyeleri bastırıcaz ama ben şiir bulamadım beni bekliyo herkez
oh oh ne güzel ,tarih belli oldumu zmn çabuk geçiyo cnm..herşey güzel olsur inşallah ..kızlar selam şuanda kimse yok biliyorum ama sevincimi paylaşmak istedim
benimde artık bir tarihim var :))
3 Ekim boshayallersmile
Bizde sorun aile canım, nişanlım değil.. Yoksa seçtiğimin normal olduğunu nişanlım söylüyor. Hatta istediğini giy kimseyi ilgilendirmez de demeyi... Ancak aile çok müdahele ediyor.
ailelerin böle şelerde karışmaması gerekir çok yanlış aslında ya =( Nişanlım o konuda ailesini karıştırmaz Kendisi karışır sadece. o da koltuk altı görünmesinden nefret ediyor.
Nişanlın için sorun yoksa Ailelere, ben izin veriyorum ben beğendim böle olsun diyebilir aslında. Şu gelinliği bi kere giyicez onda da sorun çıkarıyolar. Canım sıkılıyor valla.
Dedi zaten hala da diyor da. Bir akşam kayınpederim beni yalnız kenara çekip dedi "gelinliğin kapalı olsun" diye nişanlımın haberi olmadan (ya da bana haberim yok diyor bilmiyorum). Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum herkesin gönlünü yapmak istiyorum ama böyle olurken de benim canım çok acıyor.
kimse kırılmasın üzülmesin derken üzülen sen de olma arkadaşım. nişanlınla beraber karar verin. ortak noktada birleşin. Sen zaten ölçülerini bilirsin. Nişanlında beğendikten sonra Ailesine de güzel dille anlatıp ikna eder inşallah.
Çok otoriter bir annemiz var, önce hükmedip yönetmeye kalkıyor kendi istediği gibi olmadığını görünce de duygu sömürüsüne başlıyor. Bazen çok kırıcı davranabiliyor o yüzden pek yalnız kalmamaya dikkat ediyorum ama açık sözlü olmak gerekirse acayip tırsıyorum.
umarım zamanla düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?