- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.741
Evlendikten sonra ayrı evde mi oturucaksınız?
İnşallah öyle olacak..tabi olabilirse.. ama onun da hikayesi uzun. Daha nişandan geldiğimizde evimizde misafir kaynarken görümcelerim düğün tarihimizle ve oturacağımız yerle ilgili ileri geri konuşmaya başladı. güya bir resmi bayram tatilinde evlenecekmişim ve onun çeyizi çıkıp annesinin eşyaları çıktıktan sonra onların evine yerleşecekmişim. bu arada nişanlımlar 4kardeşler en büyüğü nişanlım iki görümcem var biri evlilik hazırlığı yapıyor(du) ama ayrıldı nişanlısından(1 ay sonra düğünü olacaktı). diğeri üniversitede okuyor burda. Bir de erkek kardeşi var o da seneye üniversiteye hazırlanacak.Anneleri babalarının peşinden başka bir ile taşınıyor (baba görev nedeniyle başka şehirde ama burda da işi oluyor haftada bir 15 günde 1 geliyor) Tabi bunu duyduuğunda annem karşı çıktı ben kızımı vermem olmaz öyle şey diye. Başta baya bozuldular ama kirada bir evleri var oraya oturmama karar verdiler. Kiracı güya haziranın başında çıkacaktı ama hiç bir kıpırtı yok.
canım biliyorum kiracının çıkacağını haziran başı demiştin, hala çıkmadımı o kiracı, tadilat falan yapıcaz diyodun sende bilmiyorumkismile
İnşallah öyle olacak..tabi olabilirse.. ama onun da hikayesi uzun. Daha nişandan geldiğimizde evimizde misafir kaynarken görümcelerim düğün tarihimizle ve oturacağımız yerle ilgili ileri geri konuşmaya başladı. güya bir resmi bayram tatilinde evlenecekmişim ve onun çeyizi çıkıp annesinin eşyaları çıktıktan sonra onların evine yerleşecekmişim. bu arada nişanlımlar 4kardeşler en büyüğü nişanlım iki görümcem var biri evlilik hazırlığı yapıyor(du) ama ayrıldı nişanlısından(1 ay sonra düğünü olacaktı). diğeri üniversitede okuyor burda. Bir de erkek kardeşi var o da seneye üniversiteye hazırlanacak.Anneleri babalarının peşinden başka bir ile taşınıyor (baba görev nedeniyle başka şehirde ama burda da işi oluyor haftada bir 15 günde 1 geliyor) Tabi bunu duyduuğunda annem karşı çıktı ben kızımı vermem olmaz öyle şey diye. Başta baya bozuldular ama kirada bir evleri var oraya oturmama karar verdiler. Kiracı güya haziranın başında çıkacaktı ama hiç bir kıpırtı yok.
cute günaydın canmm :))
sirkencubin takvimimize bakıyosun dimii :))
Evet bana öyle demişlerdi. ama kiracıları lojmana çıkacakmış ve lojman çekilişleri haziranın ortasında oluyormuş. O kurumdaki lojmanda kardeşimin arkadaşı oturuyor ona sordurdum ve öğrendim ki kiracının temmuz ortasında önce çıkacağı yok. Oyalandığımı hissetmeye başladım. Ben bu kadar iyi niyetliyken neden bana açıksözlü olmuyorlar.
aman cnm dikkat et aşk meşk bi yere kdr evlenipte huzursuzluk yaşama..ayrı eve çıkmadan evlenme bence çünkü ailesini pek gözüm tutmadı seni rahat ettirmicekler gibi geliyo...görümcelerinde az değilmiş yani...
:1hug:
cnmm iyileşiim kırmızı yapıcam saçlarımı...
Gelniliğimi seçmiştim ama sorun var biraz kapatmak gerekecekmiş.(nişanlımın ailesinden dolayı) Hiç istemiyorum ama nasıl da olacak bilmiyorum. Oysaki çok açık da bir model değildi. Düğün yerimi aralıkta belirlediler. Ankarada yaşıyorum ben burda olacak.
yaa inanmıyorum canım yaaa, ama çok ayıp yaptıkları birşey ya olur ya olmazzzklava:
Evet doğru değil yaptıkları. Artık iyice hissetmeye başladım istenmediğimi...
ay slm ya bir allahın kulu vericekmi slm yoksa bu topiğide terkedicem yawwwww
ohaoldumsmile
canım böyle düşünüp daha çok üzme kendini, kendi ailende üzülür yoksaa
canım dal muhabbeteee boshayallersmile
Selam zuzu hoşgelmişsin. kusura bakma lütfen ben görmedim. Kaçma bir yere. Başınızı şişirecem bugün
sen iyileştinmiii daha iyisin mi..:1hug: yap tabi saçları kırmızı yakışır kuzumaaa hatige gibi ol sen :)) benimde dip boyam fena geldi boyatcam ve az değişik bi ton denicem bu sefer sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?