-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Evlendikten sonra ayrı evde mi oturucaksınız?

İnşallah öyle olacak..tabi olabilirse.. ama onun da hikayesi uzun. Daha nişandan geldiğimizde evimizde misafir kaynarken görümcelerim düğün tarihimizle ve oturacağımız yerle ilgili ileri geri konuşmaya başladı. güya bir resmi bayram tatilinde evlenecekmişim ve onun çeyizi çıkıp annesinin eşyaları çıktıktan sonra onların evine yerleşecekmişim. bu arada nişanlımlar 4kardeşler en büyüğü nişanlım iki görümcem var biri evlilik hazırlığı yapıyor(du) ama ayrıldı nişanlısından(1 ay sonra düğünü olacaktı). diğeri üniversitede okuyor burda. Bir de erkek kardeşi var o da seneye üniversiteye hazırlanacak.Anneleri babalarının peşinden başka bir ile taşınıyor (baba görev nedeniyle başka şehirde ama burda da işi oluyor haftada bir 15 günde 1 geliyor) Tabi bunu duyduuğunda annem karşı çıktı ben kızımı vermem olmaz öyle şey diye. Başta baya bozuldular ama kirada bir evleri var oraya oturmama karar verdiler. Kiracı güya haziranın başında çıkacaktı ama hiç bir kıpırtı yok.

canım biliyorum kiracının çıkacağını haziran başı demiştin, hala çıkmadımı o kiracı, tadilat falan yapıcaz diyodun sende bilmiyorumkismile

canım biliyorum kiracının çıkacağını haziran başı demiştin, hala çıkmadımı o kiracı, tadilat falan yapıcaz diyodun sende bilmiyorumkismile

Evet bana öyle demişlerdi. ama kiracıları lojmana çıkacakmış ve lojman çekilişleri haziranın ortasında oluyormuş. O kurumdaki lojmanda kardeşimin arkadaşı oturuyor ona sordurdum ve öğrendim ki kiracının temmuz ortasında önce çıkacağı yok. Oyalandığımı hissetmeye başladım. Ben bu kadar iyi niyetliyken neden bana açıksözlü olmuyorlar.

aman cnm dikkat et aşk meşk bi yere kdr evlenipte huzursuzluk yaşama..ayrı eve çıkmadan evlenme bence çünkü ailesini pek gözüm tutmadı seni rahat ettirmicekler gibi geliyo...görümcelerinde az değilmiş yani...

yaa inanmıyorum canım yaaa, ama çok ayıp yaptıkları birşey ya olur ya olmazzz klava:

Onları kendi kardeşim gibi görmeye çalışıyorum ama birkaç defa ağzımın payını aldım. Ben artık sanırım vazgeçecem bu işten.

ben senin yerine olsam hiç tınlamam ben öle yapmıştım :icecream: boş ver düğün ikiinizin düğünü ve bir kere giyiliyo hayalindeki ne ise öle olsun kafana göre takıl karışan olursada biz ikimiz anlaştık buna karar verdik dersin yerimseniben

sirkencubin canım herkese hakettiği gibi değer vermek gerekir. sen kardeşin gibi görürken onlar bir adım atmıyosa sende boşver gitsin gerektiği gibi mesafeli olursun.
hayırlısı nasılsa öle olsun.

ohaoldumsmile

canım böyle düşünüp daha çok üzme kendini, kendi ailende üzülür yoksaa

Onlar da biliyorlar. Aptal olmak lazım anlamamak için... Kayınvalidemin tüm dünyası kayınpederim ve büyük görümcem. Evladını başgöz etme anlayışı da bohça çul çaputvari şeyler.

sen iyileştinmiii daha iyisin mi..:1hug: yap tabi saçları kırmızı yakışır kuzumaaa hatige gibi ol sen :)) benimde dip boyam fena geldi boyatcam ve az değişik bi ton denicem bu sefer sempatiksalakcinni

yok cnm iyileşemedim daha ,fizik tedaviye yeni başladım,bugün daha iyiyim ama..iyileşmeden boyatamam en sn dip boya için gittiğimde kuaföre boynum koptu yıkarlarken,bu şekilde zararlı olur..bnm dipleride sorma hiç :) bide beyazlar var bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…