-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

lepi ve cilek tebrik ederim şimdiden. Keşke benim tarihte belli olsa =(

olur canım o da olur
benim de belli değildi mayıs falaln dioduk gelecek sene için
ekime alındı işte

o nasıl bişey yaa:S
bukadrda karımasınlar yani
ben diyim çok yüz göz olma
nişanlın karışsın ama ailesi abartmasın durumu

Evet doğru değil yaptıkları. Artık iyice hissetmeye başladım istenmediğimi...

istenmio musun:S
eğer bi problem varsa çözmeden evlenme be canım
nişanlın seni hep tutuo mu
destek mi sana
bunlara dikkat et
onların yanındayken nişanlının tavırlarını ölç biç
ve mümkünse ayrı eve çıkın
ve de mümkünse uzak olsun kafan rahat olur
Allah kolaylık versin kalplerine de merhamet versin onların

Onlar da biliyorlar. Aptal olmak lazım anlamamak için... Kayınvalidemin tüm dünyası kayınpederim ve büyük görümcem. Evladını başgöz etme anlayışı da bohça çul çaputvari şeyler.

haklısın aslında ailelerimiz her halimizi anlıyolar, kayınvalidende anlayabilse keşke sadece kocası ve tek kızı olmadığını, hak ettiği değeri görür canım..

dal diyosunda kimse cvp vermedikten sonra nasıl dalayım:)))))))))))

bak işte böyle :))

Nişanlım yalnızken destek bana ama ailesinin yanında desteğini göremedim. Bana kalsa ben kiraya rahatlıkla çıkabilirim. ancak dedim ya her şeyimiz onların onayından geçmek zorunda. Ama artık nişanlımın sevgisinden de şüphelenmeye başladım. Bu kadar yıprandığımı üzülüdüğümü görüyor fakat hiç bir şey yapmıyor.

cute geçmiş olsun. ne için fizik tedaviye başlıcaksın.

ay slm ya bir allahın kulu vericekmi slm yoksa bu topiğide terkedicem yawwwww

zuzucum böle alınganlık yaparsan olmazki,bende yeni girdim bugün ve kimseye ben geldim hadi hoşgeldin diyinde yazayım demiyorum ,yabancı değilim çünkü topike ilk kez girsen neyse...

ailelerin arasında kalmak gerçekten çok zor bişey.
siz belli yaşa gelmiş insanlarsınız ev kuruyorsunuz evleniceksiniz bundan sonrasında herşeyin ailenin onayından geçmesi çok saçma. tamam büyüklerdir fikirleri alınır edilir ama herşeye onlar karar veremezlerki.

cute ben haftalardır kendimi yırtıyorum her gün slm veriypruım kimse cvp vermiyo ertesi günü hadi yine yazayım diyorum yine cvp yok bunun alınganlıkla alakası yok pardonda kendi kendime mi konuşayım:)

cute geçmiş olsun. ne için fizik tedaviye başlıcaksın.

saol cnm,boynum ağrıyodu feci,doktora gittim MR sonucunda boyun fıtığı çıktı maalesef..şimdi fizik tedavi oluyorum..nişan fotolarına baktım bahsedince ,çok hoş olmuşsun cnm Allah tamamına erdirsin,hayırlısıyla inşallah..

canım sen iyice düşün bence bunun evlendikden sonrada devam ediceğinide düşün bunu kabullenebilecekmisin onuda düüşün sevgi aşk tamamda aşk için fedekarlık yapan tek taraf olmayın kızlar hepinize söylüyorum

bunu yapan aile okumuş aristokrat bir aile (güya). Aslında ekonomik anlamda ben zor durumda değilim, nişanlım da öyle. İkimizin de işi iyi. ama kırmamak için rest çekilemiyor.

ohh çok sevindim canım benim, daha da iyi olacaksınn :1hug: bu arada bende de beyaz var :)) bu dipleri bitmiyoki hiç, hele bu kızılın kırmızının dibi hiç bitmiyokii boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

canım bana daha var bu yaz ya temmuz sonu ya eylül söz nişan yapıcaz ama bakalım kısmet hazır hissedemiyoprum kendimi nedense...

senin ne sıkıntın var canım

Ben herkesi düşünürken kimse kırılmasın üzülmesin diye uğraşırken kimsenin beni adam yerinekoyduğu yok. Hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor. Benden sana tavsiye sakın nişanla düğün arasını uzun tutma. Bana da arkadaşlarım uzun tutma dediler ama uzun olmaması için çok uğraştım. Sadece kızın çabasıyla olmuyor biraz erkeğin de çabalaması lazım.

Aileler birbirini önceden tanıyorlar. bizimkisi zaten görücü usulü olarak başladı. Ve çok çok uzaktan bir akrabalık da var. Laflar çok uzar büyür halamlara amcamlara gider diye korkuyor annemler.

ohh çok sevindim canım benim, daha da iyi olacaksınn :1hug: bu arada bende de beyaz var :)) bu dipleri bitmiyoki hiç, hele bu kızılın kırmızının dibi hiç bitmiyokii boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

benim bu yıla kadar saçımda sadece bir tane beyazımvardı. Şimdi ön taraflarım hep beyazlamış :s benim de birara saç boyasına gitmem lazım.

valla canım benim bu yaz nişan olurda seneye olur düğün anca ister istemez sorunlar oluyo tabiki .......

ne istediğin gibi gitmiyo mesela örnek ver

Aileler birbirini önceden tanıyorlar. bizimkisi zaten görücü usulü olarak başladı. Ve çok çok uzaktan bir akrabalık da var. Laflar çok uzar büyür halamlara amcamlara gider diye korkuyor annemler.

boş ver sen halayı amcayı o evde sen yaşıyacaksın halan amcan o bu şu değil ne cekeceksen sen cekeceksin birileri cıkıp senin yerine cekmiyecek sonradan olmasındansa ne olacaksa baştan olsun benden sana tavsiye evlenince daha cok batıcak böyle şeyler gözüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…