- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.761
lepi ve cilek tebrik ederim şimdiden. Keşke benim tarihte belli olsa =(
Dedi zaten hala da diyor da. Bir akşam kayınpederim beni yalnız kenara çekip dedi "gelinliğin kapalı olsun" diye nişanlımın haberi olmadan (ya da bana haberim yok diyor bilmiyorum). Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum herkesin gönlünü yapmak istiyorum ama böyle olurken de benim canım çok acıyor.
Evet doğru değil yaptıkları. Artık iyice hissetmeye başladım istenmediğimi...
Onlar da biliyorlar. Aptal olmak lazım anlamamak için... Kayınvalidemin tüm dünyası kayınpederim ve büyük görümcem. Evladını başgöz etme anlayışı da bohça çul çaputvari şeyler.
dal diyosunda kimse cvp vermedikten sonra nasıl dalayım:)))))))))))
istenmio musun:S
eğer bi problem varsa çözmeden evlenme be canım
nişanlın seni hep tutuo mu
destek mi sana
bunlara dikkat et
onların yanındayken nişanlının tavırlarını ölç biç
ve mümkünse ayrı eve çıkın
ve de mümkünse uzak olsun kafan rahat olur
Allah kolaylık versin kalplerine de merhamet versin onların
yok cnm iyileşemedim daha ,fizik tedaviye yeni başladım,bugün daha iyiyim ama..iyileşmeden boyatamam en sn dip boya için gittiğimde kuaföre boynum koptu yıkarlarken,bu şekilde zararlı olur..bnm dipleride sorma hiç :) bide beyazlar var bende :))
ay slm ya bir allahın kulu vericekmi slm yoksa bu topiğide terkedicem yawwwww
Nişanlım yalnızken destek bana ama ailesinin yanında desteğini göremedim. Bana kalsa ben kiraya rahatlıkla çıkabilirim. ancak dedim ya her şeyimiz onların onayından geçmek zorunda. Ama artık nişanlımın sevgisinden de şüphelenmeye başladım. Bu kadar yıprandığımı üzülüdüğümü görüyor fakat hiç bir şey yapmıyor.
hadi bakalım daldım hayırlı uğurlu ola:)))))))))
cute geçmiş olsun. ne için fizik tedaviye başlıcaksın.
zuzu sen ne zaman evleniyorsun?
Nişanlım yalnızken destek bana ama ailesinin yanında desteğini göremedim. Bana kalsa ben kiraya rahatlıkla çıkabilirim. ancak dedim ya her şeyimiz onların onayından geçmek zorunda. Ama artık nişanlımın sevgisinden de şüphelenmeye başladım. Bu kadar yıprandığımı üzülüdüğümü görüyor fakat hiç bir şey yapmıyor.
ailelerin arasında kalmak gerçekten çok zor bişey.
siz belli yaşa gelmiş insanlarsınız ev kuruyorsunuz evleniceksiniz bundan sonrasında herşeyin ailenin onayından geçmesi çok saçma. tamam büyüklerdir fikirleri alınır edilir ama herşeye onlar karar veremezlerki.
yok cnm iyileşemedim daha ,fizik tedaviye yeni başladım,bugün daha iyiyim ama..iyileşmeden boyatamam en sn dip boya için gittiğimde kuaföre boynum koptu yıkarlarken,bu şekilde zararlı olur..bnm dipleride sorma hiç :) bide beyazlar var bende :))
canım bana daha var bu yaz ya temmuz sonu ya eylül söz nişan yapıcaz ama bakalım kısmet hazır hissedemiyoprum kendimi nedense...
senin ne sıkıntın var canım
canım sen iyice düşün bence bunun evlendikden sonrada devam ediceğinide düşün bunu kabullenebilecekmisin onuda düüşün sevgi aşk tamamda aşk için fedekarlık yapan tek taraf olmayın kızlar hepinize söylüyorum
ohh çok sevindim canım benim, daha da iyi olacaksınn :1hug: bu arada bende de beyaz var :)) bu dipleri bitmiyoki hiç, hele bu kızılın kırmızının dibi hiç bitmiyokii boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
Ben herkesi düşünürken kimse kırılmasın üzülmesin diye uğraşırken kimsenin beni adam yerinekoyduğu yok. Hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor. Benden sana tavsiye sakın nişanla düğün arasını uzun tutma. Bana da arkadaşlarım uzun tutma dediler ama uzun olmaması için çok uğraştım. Sadece kızın çabasıyla olmuyor biraz erkeğin de çabalaması lazım.
Aileler birbirini önceden tanıyorlar. bizimkisi zaten görücü usulü olarak başladı. Ve çok çok uzaktan bir akrabalık da var. Laflar çok uzar büyür halamlara amcamlara gider diye korkuyor annemler.
benim bu yıla kadar saçımda sadece bir tane beyazımvardı. Şimdi ön taraflarım hep beyazlamış :s benim de birara saç boyasına gitmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?