- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #33.781
valla canım benim bu yaz nişan olurda seneye olur düğün anca ister istemez sorunlar oluyo tabiki .......
ne istediğin gibi gitmiyo mesela örnek ver
düğün tarihime biz karar veremedik (nişanlım ve ben) çünkü görümcemin düğününü önce yapmak istediler annesi önce kızımın düğünü dedi. düğün yeri için bizi bir yere götürdüler burayı beğendiniz mi dediler. biz fena değil dedik ertesi hafta bir öğrendik ki tutmuşlar ama birlikte karar verilen tarihte değl bir hafta sonrası ctesi gününe. Düşün biz daha hiç düğün yeri gezip görmemişiz bilmiyoruz araştırmamızı yapmamışz onların dediği oldu. Belki biz de dönüp dolaşıp aynı yere karar verecektik imkanlar doğrultusunda... Gelniliğe aylar önce haldır haldıriki ayağımız bir pabuca girmiş gibi gezdirdiler. ben kendi beğendiğimi gösterdim olmaz kapalı olsun dediler (benim seçtiğim açık değil ve nişanlım benle aynı fikirde) ona da ses etmedim. şimdi de oturacağıımz evdeki kiracı ıkmadıve bana çıkış tarihini daha erken dediler.
boş ver sen halayı amcayı o evde sen yaşıyacaksın halan amcan o bu şu değil ne cekeceksen sen cekeceksin birileri cıkıp senin yerine cekmiyecek sonradan olmasındansa ne olacaksa baştan olsun benden sana tavsiye evlenince daha cok batıcak böyle şeyler gözüne
ya pardonda neden bu kadar sessiz kalıyosun sen sesini çıkartınca bu saygısızlık yapıyosun anlamına gelmezki ben valla şimdiden çatır çatır sesimi çıkartıyorum
saol cnm,boynum ağrıyodu feci,doktora gittim MR sonucunda boyun fıtığı çıktı maalesef..şimdi fizik tedavi oluyorum..nişan fotolarına baktım bahsedince ,çok hoş olmuşsun cnm Allah tamamına erdirsin,hayırlısıyla inşallah..
aileler birbirini önceden de tanıyınca ve bzim akrabalar da tanıyıp sürekli görüştüüğ insanlar olunca yapılmıyor canım.
selam kızlar nasılsınız
kıslar yazdıklarınızı okudum ama bencede herşeyi tatlı dille çözmeyi denemelisin şimdi böle ama ilerde çekilmezmi bi duru olabilir cnm
pandomim nasılsın cnm
ya tamam birbirlerini tanıyabilir aileler ama onlar seni hesaba almadan yapıyolar onlarda tanıyo ama yapıyo sende güzel bir dille anlatabilirsin şimdiden susarsan evlenince ne olcak peki hiç düşündünmü canım
kıslar yazdıklarınızı okudum ama bencede herşeyi tatlı dille çözmeyi denemelisin şimdi böle ama ilerde çekilmezmi bi duru olabilir cnm
pandomim nasılsın cnm
ya tamam birbirlerini tanıyabilir aileler ama onlar seni hesaba almadan yapıyolar onlarda tanıyo ama yapıyo sende güzel bir dille anlatabilirsin şimdiden susarsan evlenince ne olcak peki hiç düşündünmü canım
sirkencubin herşey nişanlında bitiyor aslında. rest çekmek değil ama nişanlın halletmeli bunları. hani ailesiyle seni de fazla karşı karşıya getirmeden o ortamı sağlamalı.
bencede şimdi böyle davranıyolarsa düğünden sonrasını düşünemiyorum annenene gidip gelmen bile sorun olur izin almak zorunda kalırsın bence önce ailenle konuş dediğim gibi sonradan olucağına baştan olsun bunlar sadece bizim fikirlerimiz ben 3 yıllık evliyim canım kardeşim 2 yıllık evli benim cok şükür sorunum yok ama kardeşim cok sorun yaşadı bu yüzden halada yaşıyor cocuk yanlızken esip gürlüyor ailesinin yanında sesi cıkmıyor klasik oyalama metodu işte hayat senin sen bilirsin
nişanlım destek olur ezdirmez diye düşünuyordum ama artık ondan da emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?